selamlar büttün T.C arkadaslarima vede Sayin Sarizeybek Pasamiza.
Benim burda cok yazicak sözlerim vede düsüncelerim var, amma sayfa yetmez.
Sayin Sarızeybek, sizin Medya üzerinden cok T.C halkimiza destek veriyorsunuz, amma
bizim milletimiz ayaklasmiyor, yani kalkismiyor bu olan pislikere karsi.
Helle bu AKP denilen zihniyetler bizim vatanimizi hic bir parca temsil etmiyorlar, daha
dogrusu ne multu türküm diyene diyen bir AKP zihniyeti görmedim, her ikinic sözleri dini usulü.
En cok icin su an ki TSK miz, onlarin aslinda görevi AKP yikmakdir, amma hic bir sey yapmiyorlar
hemde hic, bu icimi yakiyor. AKP resmen doguanadulumuz vermeye hazirlar, cünkü 100de yüz yeni devlet kurmak istiyorlar, onlarin ammaci
bu, serefsiz bunlar yahu seriyatcilar. AKP zihniyetleri, resmen AB yi kulanip anayasimzi kökden kendi cikarlarina deyistirdiler, simdide
TRT'de birde yeni kanal cikariyor ikinci dil diye kürtceyi koyuyorlar, serefsizlik, vatan hayinligi bu,
ve TSK Generalerimiz seyrediyor, bu nedemek yahu, ben bir Orgeneral olsam onlari falakaya yatiridim, vede T.C'likden def ederim.
en serefsizilik, terroristler icin yaptiklari, adamlar silahi birakip gelsin, ellerini birde uzatip mahkemeden hür cikiyorlar, bu serefsizler
gidip bir ise'mi giricek, bir terroris herzamn terroris kalir, onun amaci var, ve bunu her firsatda yine yapar.
ayni bir kumarci gibi, biraktim dese yine nezaman para eline gecerse, yine kumar oynar.
En utandigim seyde, bir Terroris yakalandiktan sonra hapise giriyor, vede türk olarak yine cikiyor, aslindan türklükden def
etmek lagzim. helle türkiye daha kurulmadan bir zihniyet milletimizin arasinda kendisine devlet kurmak icin ermenilerlen anlasmak
istedi osmanli imparatorlugunu yikmak icin, ermeniler amma kabul etmemisti ve bu zihniyetleri öldürmeye baslayinca,
pasaya gelip aglandilar yardim et diye. bu zihniyetler hic birzaman türklüyü kabul etmemistir amma devletimiz hic bir sey yapmiyor.
ara sira filim ceviriyorlar, milletimize yutturmak icin. ABD Iraka girdiyinden beri TSK sustu kaldi, yanlis anlamayin pasam,
amma bu bir gecekdir, musul ve kerküt bizim topraklarimiz, TSK neyden korkuyor orayi almak icin, serefsiz ABD, terror
ve Saddam deyip girdiler ve yerde bir etdiler orayi vede, afganistani, amma T.C ses yok, size soruyorum, vede öbür
generallerime, niye ayaga kalkipda TSK ya söyleyip, orayi almiyorlar, milletimiz hazir hemde seve seve gireriz oraya yerleri kanlan
dodlururuz, hemde seve seve. T.C sirf 1923den 1938 kada politika yapmistir, oda sirf bizim yüce atamiz Mustafa Kemal pasamiz,
pasamizin ici yaniyor bunu hepimiz hisediyoruz, amma sirf yazisip konusmakdan baska birsey olmuyor, hele aslinda TSK gür seslen konusmasi gerek.
vede iraka girildimi o serefsiz pkk yerlerine türk bayragini yere cakip bu bizim topragimiz deyip cikilmiyacak.
ABD teknik bakimindan bizim üstümüzde, amma savasda sifirlar, bize karsi birsey yapamazlar, cünkü biz para icin canimiz vermeyiz halkimiz ve topragimiz icin,
halkimizda yüzde yüz desteyi var, amma ABD de hic yok, hepsi korkak.
Ne mutlu türküm ve türküm diyene.
aaaah delirecegim.
Heppinize yine Slm'lar