Gündem!

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Gündem!

İletigönderen zeynep1 » Pzr Şub 01, 2009 21:31

Gündem!

Vatan diyen konuşuyor. Sevdalılar çıkıyor… Vatan uğruna ve özde sevgı beslemeden yoksun sözde vatan sevdalıları gündemi belirliyor!

Sözde vatan sevdalılarından daha gür ses çıkaranı maalesef toplama kamplarına gönderiliyorlar! Sözde vatan sevdalıları nın her konuşmasından sonra bilinsin ki vatan topraklarının bir bölümü şatlığa çıkmıştır. Açık arttırmayla satışa sunulan vatan değerleri, vatandaşın ikazlarına rağmen satılmıştır. İş dünyasından çıt yok, sanırım açık artırmada kasalarına girdiler vardır. Ne yazık ki yerli malı dıyebılecegım tek bir ürün kalmamıştır. Kederliyim. Üzüntülüyüm.

Bir sigara içeyim istedim. Hem de yerli malından üretilmiş Maltepe sigarsı! Ama duydum ki oda artık bizim degilmış!
Sayın başbakanımız haklıdır başka ülkenin başbakanı olmakla, enercisini filistin milleti için harcamakta haklı, çünkü Türkiye artık yabancıların olmuştur.

Türkiye dışında şov yaparak duyarlı vatandaşları kandıramayacağını bilmelidir. Ve ABİLERİN ABLALARIN’’çoğaldığı şu günlerde gelecekte kurulacak İslam cumhuriyetinin KADIN ZABITALARI VE ZABİTLERİ YETİŞTİRLMEKTEDİR. Recep tayip cumhuriyeti kurulduğunda peçeli kadın polisler çağdaş yaşamını sürdürmek isteyen kadınlarımızı sürükleyerek toplama kamplarına götürecektir. Aynı konu beyler için de geçerlidir.

Bunu şundan dolayı yazdım.bakınız başbakanımızın savunduğu fılistın e, mitinglerde bir-tek kadın yoktur. Varsa bile varla yok arsındadır.savaş günlerinde ,bir bayanın perişan halını gördüm ama ondan öte dehşet bir şey daha vardı!kadının bacakları kırılmış ,bey efendi hala kadının saclarını örtmeye çalışıyordu!

Bu kadar yobazlık olur mu? Çocuk yaşta din sömürüsüne mecbur bırakılmış Müslüman lık giyisisi giymiş insanlar kendi vatandaşlarına düşmandan öte zulüm ediyorlar! Sanırım bu görüntüler bizim başbakanımızı da mest etmiştir.
Pek yakında

NE MUTLU HAMASLIYIM DİYENE söylemleri çoğalacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
zeynep1
Üye
Üye

İletiler: 6

İletigönderen AlpereN » Pzr Şub 01, 2009 21:54

Benimde içime dokunan farklı bir olay var.Bu Filistini savunan sözde İslamcı kesim, Irakta soydaşlarımız Kürtler(Barzani) ve ABD tarafından katledilirken nerdeydiler.Çıkıpta Miting yaptılarmı?Neden Filistinde her katliam olduğunda meydana çıkan bu zatların Türkmenler akıllarına hiç gelmez.Biz Arap oldukta haberimizmi yok.Şimdi Filistin Halkını tabiki destekleyeceğiz.Bütün Mazlum Milletleri olduğu gibi.

Ayrıca Başbakanda ilerleme görüyorum ben aslında.Ben sanardım ki bizim Başbakanımız sadece Köylüyü,İşçiyi,İşsizi,Medyayı,Muhalifleri azarlamasını bilir.Kasımpaşalığı sadece bunlara tutar sanıyodum.Ama yanılmışım İsrail Cumhurbaşkanıda Kasımpaşalıdan nasibini aldı.(Bu işin ne kadar bir senaryo olduğunu düşünsemde...)

Türban konusuna gelince Türk Kültüründe kesinlikle olmayan Arap Bedevi kıyafetlerini savunan,Türklüğü yozlaştırmaya ve Araplaştırmaya çalışanlar benim gözümde haindir.Türk Milletinin binlerce yıllık tarihi var.Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışıp,Teokratik Devlet peşinde koşanlar bu binlerce yıllık tarihe en büyük hainliği yapmaktadırlar.

Bu Arap Bedevilerin her geçen günkü Faşizmine karşı, Yurtseverler dahada birbirlerine kenetlenmelidir ve kenetlenecektir.Ve ben hala her ne kadar F Tipinin elinde de olsa Polis ve Orduda ki Kemalist Devrimci çoğunluğun varlığına inanıyorum.Yapmamız gereken tek şey sadece tek Vücud olabilmek...
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x