Haber Türk sitesinden gelen iletiler!

Genel & Güncel Konular

Haber Türk sitesinden gelen iletiler!

İletigönderen özgürtürk » Pzt May 04, 2009 8:47

Selam dostlar,

Bir iki aydır işyeri e-posta adresime Haber Türk sitesine ait olduğu iddia edilen bazı haberler geliyor. Ve ne hikmetse gönderilen haberler sadece malum soruşturmayla ilgili ve özellikle de bir sonraki "dalga" da alınacakları ifşa eder nitelikte ... Bakın bu sabah ne göndermişler;

HABER TÜRK OLARAK YILIN MUTHİŞ HABERİNİ ERGENEKON DAVASINDAKİ YAYIM YASAĞI NEDENİYLE İNTERNET ÜZERİNDEN YAYIMLIYORUZ.

SAVCILAR TARAFINDAN SON DERECE TİTİZLİKLE KORUNAN, DENİZ BAYKAL'IN ABDULAH ÇATLI İLE YÜZ YÜZE YAPTIĞI GÖRÜŞMELERİN , YEŞİL İ CHP GENEL MERKESİNDE AĞIRLAMASININ GÖRÜNTÜLERİNİ,HURŞİT TOLON VE VELİ KÜÇÜK İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMELERİN GÖRÜNTÜLERİNİ ELE GEÇİRDİK,

GÖRÜŞMELERDE KULAKLARINZA İNANAMAYACAĞINIZ DİYALOGLAR VE YAPILMASI PLANLANAN DARBENİN DETAYLI GÖRÜŞMELERİ BULUNUYOR ,İZLEYİN KULAKLARINIZA VE GÖZLERİNİZE İNANAMAYACAKSINIZ.

HABER TÜRK TARTIŞMASIZ TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK İNTERNET GAZETESİ

Yorumunu varın siz yapın! Kimdir bu habertürk? Yandaş basının ötesinde acaba bir daha "derin" yandaş oluşum mu mevcut?
Kullanıcı küçük betizi
özgürtürk
Üye
Üye

İletiler: 84

İletigönderen canturk » Pzt May 04, 2009 12:52

Merhaba bana ve çoğu kişiye de aynı mailden geliyor. Bilgi işlemci olduğum için biraz araştırdım. Gelen mailin habertürk ile ilgisi yok. Mail 89.19.10.130 no' lu ip adresinden gelmiş. Bu ip adresinide araştırdığımız zaman abuk sabuk bir firmaya ait yani oradan gönderiliyor. Benim anlamadığım bu konunun tespiti 30sn de mevcut. Üstelik internet kafe gibi bi yerde değil. Neden yetkililer araştırıp, ilgililere gerekli ceza verilmez?
Kullanıcı küçük betizi
canturk
Üye
Üye

İletiler: 5

İletigönderen türkpaşaoğlu » Pzt May 04, 2009 15:20

haber türk yolunu çizdi onlarda yandaş,düzenci medya topluluğuna katıldı,fatih altaylı yanına birda bardakçıyı aldı bardakçıda peşine takıldı
beraber yalaklaşıyorlar işte
yazık çok yazık...

ayrıca doğan medya ve fethullah medya arasında denge çubuğu haline getirilmeye çalışılıyor.bu açık ortadadır,
hem solculara ,hem ülkücülere,hemde sahtekar dincilere çok güzel oynuyor haber türk.....
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

İletigönderen türkpaşaoğlu » Pzt May 04, 2009 15:24

Kural 6 yazdı:Forumda yazarken; boş ileti göndermek, art arda ileti göndermek, konuyla ilgisi bulunmayan iletiler göndermek ... yasaktır.
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

İletigönderen kgursu » Pzt May 04, 2009 16:52

Elinizde belge varsa savcılığa başvurmanızı tavsiye ederim.
Kullanıcı küçük betizi
kgursu
Üye
Üye

İletiler: 495

İletigönderen Laçin » Pzt May 04, 2009 17:35

İşin saçmalığı, acemice sunumundan belli!
Madem yayın yasağı var, ha bunu internet sitende, ha gazetende, ha e-mail topluluklarında kişiye özel yayınlamışsın...

Her türlü yayın yasağını delmiş olur. Hem ticari kuruluş bunlar! Satamadığı haberi ne diye yayınlasın. Zamanı gelince koyar. Böyle özensiz düzensiz iş mi olurmuş. Komedi!

Hangi topluluklardan geldiği belli olan basit bir provokasyon iletisi! Şu an güvenilir olan bir kurumun ismini kullanarak, örümcek beyinlerinin anca kavrayabileceği yegane işi, manipülasyonu kullanıyorlar işte!
Kullanıcı küçük betizi
Laçin
Üye
Üye

İletiler: 80

İletigönderen @nswer » Pzt May 04, 2009 17:46

aynı mail trojan yaymak içinde kullanılıyormuş.Eklentilerini indirmemekte, açmamakta fayda var. haberturklede bir alakası yokmuş...
Kullanıcı küçük betizi
@nswer
Üye
Üye

İletiler: 8

İletigönderen yigitler » Pzt May 04, 2009 19:51

Mor ve Otesinin dedigi gibi "Ne habersin, ne Turksun, seni goren yollara dokulsun". Bu kanal Ufuk Guldemirin doneminde de bes para etmezdi, simdi de Turgay Cinerin yonetiminde de bir bes para etmez. 2003de bunlar Irakin Amerikan isgalini de desteklemisti, ve bunu hic unutmadim. Simdi de hep gerici, yobaz, ve Ataturk dusmanlarini programlarina davet ediyorlar, cevap hakkina da gelince Ulusalci yazarlara da sadece en cok 30 saniye veriyorlar ve telefonu suratlarina kapatiyorlar, ondan sonar da saatler boyunca bu yobaz, entel, liboslar ufuruyorlar. Fatih Altayliya gelince, hic bir zaman bu yaratiktan hoslanmadim. Cok itici, antipatik ve ukala bir uslubu var, ustelik bence de plastip bir Ataturkcu. Hep yanar doner, ruzgar ne tarafa esiyorsa o da ruzgarla gidiyor. Zaten gazetesi de satmiyor, bu kadar cok promosyona ragmen. O amator, dangalak spikerlerini de nerden buluyorlar yahu, bir kukla daha iyi becerikli bunlardan! Ama Skyturk haric dogru durust bir 24 saat haber kanali yok. NTV bitti artik, eski kalitesinden eser kalmamis. CNN Turk'u de bosverin, gerksiz bir kanal. Ulke TV, Kanal 24, STV Haber, TV Net, TGRT Haber ve Haberturkun hepside iktidar yalakasi. S..arim ben boyle TV kanallara! Yeter artik! Iktidar saksakciligi ne kazandiriyor bunlara?
Kullanıcı küçük betizi
yigitler
Üye
Üye

İletiler: 600

İletigönderen İlteriş » Pzt May 04, 2009 20:03

Arkadaslar Turkiye'de bu gibi asilsiz iftiralarin, koku disarda bir gayrimuslim tarikati da olan Feto orgutu elemanlari tarafindan yayildigini bilmiyor musunuz?

Konu haberturk'un ne kadar iyi veya kotu oldugu degil, bu mesajlarin kaynagi. Bence kesinlikle bu mesajlarin haberturk ile filan ilgisi yok, haberturk'un yayin politikasini begenmem, ancak bu kadar caylak ve futursuz da degillerdir. Adres belli, "fetö silahli teror ve istihbarat orgutu"

Silahli dememin sebebi ise, devletin silahli kolluk kuvvetlerinden birinin ellerinde bulunmasidir.
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen canturk » Sal May 05, 2009 9:30

Mesajın ekindeki dosyadada trojan var evet bence basit bir dolandırıcılık olayı. Eki açıcaksınızki kredi kartı şifrenizi v.s.. alıcaklar, onun için sansasyonel bir haber yazmaya çalışmışalar ki ilgi çeksin.
Fatih Altaylı' yı ezelden sevmezdim. Ancak 6 ay öncesinde baya bir ulusalcı gibi oldu sövdü saydı.. Fakat gazete açıldı, ertesi hafta soda fabrikası açıldı ve açılışını malum şahsa yaptırdılar üstelik nükleer ihalesi var. Bardakçı ve aynı zamanda Zaman gazetesinden de transferleri var. Habertürkte artık aynı kategoride.. yazık....
Kullanıcı küçük betizi
canturk
Üye
Üye

İletigönderen özgürtürk » Sal May 05, 2009 10:04

Gerçek Habertürk le ilgili yorumlarınıza ben de katılıyorum. İkili oynuyorlar... Özellikle de Fatih Altaylı ki kendisinden eskiden de hazetmezdim.. Lakin bence Murat Bardakçı orada kendi kredisini bitirmekle meşgul! Dürüst bir tarihçi bilirdim kendisini ancak fikirlerim değişiyor hergün..
Diğer yandan Yaşar Nuri'nin, Elif Şafak gibi ermeni hayranı bir kompradorla aynı gazetede yazı yazması da dikkate değer bir durum...

Gelen mesajlara dönecek olursak; benim bilgisayarım bu mesajların ekini almıyor ve spam kutusuna atıyor. Dolayısıyla eklerini göremiyorum. Daha önce de aynı yerden 5 - 6 ileti aldım. İlginç olanı şuydu; henüz rektörler gözaltına alınmadan neredeyse 1 ay önce "ergenekonda sıranın darbeci rektörlere geldiği" bildirildi bu iletilerde... Şimdi de deniyor ki sıra Baykal'da... Sizce gerçek olabilir mi? Sırada Baykal mı var?

Yandaş kalemşörlerden bazıları soruşturmanın en az 25 dalga süreceğinden bahsediyor. Sizce sırada kimler var? İşin ucu gerçekten Deniz Baykal'a uzanabilir mi? Yoksa hedefte daha ileri bir adım mı var? Hazır Gölbaşı civarı didik didik aranırken!....

Saygılarımla...
Kullanıcı küçük betizi
özgürtürk
Üye
Üye

İletiler: 84

Bildikleri varsa neden gereken yapılmıyor

İletigönderen z-zafer » Sal May 05, 2009 10:13

Bir bildikleri varsa ve bu iddialarının delilleri varsa neden kamuoyuna ya da ilgili makamlara verilmiyor? Her şey ortaya çıksın, her şey tartışılsın kamuoyunda, paronaya oluyor insanlar. Bu ergenekon adı verilen davayı da yargı çözecek suçlular mutlaka cezalandırılacak, suçsuz insanlar da alnının akıyla çıkacaklar tabi kendilerine yapılan haksızlığı da hukuki yollardan telafi edecekler. Burhan Kuzu artık bu ülkede kimseye dokunamamazlık kaldı derken kendi dokunulmazlığını hiçe sayarak demesi de kamuoyunda gözlerden kaçmadı. Bunu söyleyen Burhan Kuzu aynı zamanda hukukçu :)
Kullanıcı küçük betizi
z-zafer
Üye
Üye

İletiler: 9

İletigönderen canturk » Sal May 05, 2009 10:45

ne olduğu çok açık ve seçik. 3-5 tane mafya bozuntusu adama sesini çıkaran herkesi iliştiriyorlar. Uyanın artık Türkiye 5 sene önceki aynı Türkiye değil. Dün Serdar Turgut denen adam? ın da dediği gibi cumhuriyet kavramı değişiyor. Atatürkçülük, laiklik, cumhuriyet hikaye artık... karşı devrim çoktan yapıldı şimdi ince ayar çekiliyor!!!

menderes zamanından beri kurmaya çalıştıkları özal-demirel-mesut yılmaz-tansu çiller- erbakan ile çok yaklaştıkları devrimin son ayarlarını çekiyorlar.
yargı onların, polis onların, onlardan olmayanlarda içerde.....
Kullanıcı küçük betizi
canturk
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 4 konuk

x