Haçlı Seferleri hizmetinde Suriye'de katliam yapanlar Cehenneme...

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Haçlı Seferleri hizmetinde Suriye'de katliam yapanlar Cehenneme...

İletigönderen MİLLİ KURT ATILIMI ! » Cmt Şub 10, 2024 11:44



Binlerce yıllık Türk Tarihi'nin en aşağı noktası, Haçlı Seferlerine hizmet etmek için, CIA ve Amerika'ya yalakalık yapmak için girişilen Suriye'yi yakıp yıkma ve bölme işidir. Bu binlerce yıllık Türk Tarihi'nin en aşağı noktasıdır.

Afrika'nın incisi Libya'nın Kaddafi'sini, Afrika para birimi kurmak isteyen Kaddafi'yi, Afrikalı Obama emrinde katledenlerin Türkiye'ye getirilmesi, eğitilerek ve silahlandırılarak Suriye'ye gönderilmesi, binlerce yıllık Türk Tarihi'nin en aşağı noktasıdır. Haçlı Seferlerine hizmet etmektir. CIA ve ABD yalakalığıdır.

Halen süren yanlış Suriye politikası Türkiye'nin ayağına demir bağlamaktır. Mezhepsel bölücülük amaçlıdır. CIA ve ABD yalakalığıdır. Çözümü Suriye ile birlik olmaktır.

Atatürk'ün yaptığının tersini yapanlar, BATI'ya hizmet edenler, dini duyguları sömürenler cehennemliktir. Atatürk Batı ile savaştı, din sömürüsünü engelledi.

Haçlı Seferlerine hizmet edenler, Suriye'de katliam yapanlar, ABD ve CIA yalakaları, kişisel çıkarlarını Türk Milleti'nin menfaatlerinin üstünde tutanlar cehennemliktirler.

Hiç şüpheniz olmasın ki, Suriye'de mezhepsel bölücülük soslu CIA yalakalığına soyunan Haçlı Seferlerinin hizmetkarları cehenneme gideceklerdir.


Kullanıcı küçük betizi
MİLLİ KURT ATILIMI !
Üye
Üye
 
İletiler: 311
Kayıt: Çrş Kas 03, 2021 12:10

Re: Haçlı Seferleri hizmetinde Suriye'de katliam yapanlar Cehenneme...

İletigönderen MİLLİ KURT ATILIMI ! » Pzr Şub 11, 2024 9:55



Vladimir Putin: Bu benim de kafamı karıştırıyor. Ancak günümüzün Alman liderliği, ulusal çıkarlardan ziyade kolektif Batı'nın çıkarları tarafından yönlendiriliyor, aksi takdirde eylemlerinin veya eylemsizliğinin mantığını açıklamak zor .



Batı artık birbiri ile savaşmayacak. Orta Doğu kolonize edilecek.

Ortak Batı Çıkarları , Orta Doğu'da nükleer silah üretimini engelliyor, üreteni bombalıyor. Yakıyor, yıkıyor, taş devrine gönderiyor. Büyük İsrail ve Kürdistan kuruyor.

Bu güçlenmenize izin vermem, bombalarım ve işgal ederim demek.

Batı Orta Doğu'yu müslümanlara bırakmayacak.

Yapay zeka ile fark açıldığında, on milyonlarca işsiz oluştuğunda, Orta Doğu'ya gelip yerleşecek on milyonlarca Batılı. Orta Doğu kolonize edilecek.

Müslümanlara bırakılmayacak. Amerika ve Avusturalya kıtaları gibi, adım adım işgal edilecek. Savaş hiç bitmeyecek.

Orta Doğu müslümanlara bırakılmayacak.


Kullanıcı küçük betizi
MİLLİ KURT ATILIMI !
Üye
Üye
 
İletiler: 311
Kayıt: Çrş Kas 03, 2021 12:10


Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x