Hangi Burc, Nasil Ozur diler ?

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Hangi Burc, Nasil Ozur diler ?

İletigönderen TÜRKHAN » Sal Nis 17, 2007 19:06

KOC: Bir kere butun Koc'lar dunya sekeri olduklarina inanirlar.. ozur dilemelerini gerektiricek bisey yaptiklarini ya da soylediklerini hic dusunmezler.. o yuzden dizlerinin ustune cokmek yerine basitce "ozur dilerim" derler.. bundan ne azi ne fazlasi!...

BOGA: Bir hata yaptiklarinda insanlarla yuzyuze bakmaya cok cekinirler.. hem zaten olan olmustur.. o yuzden Bogalarin ozur dilemedikleri icin kaybettikleri cok arkadaslari vardir

IKIZLER: Ikizler her ne yapmis olurlarsa olsunlar, konuyu iyice derinlemesine bi arastirirsaniz mutlaka hakli cikacaklardir.. hakli olduklarini dusunmuyosaniz demek ki konunun yeterince derinine inmemissiniz o da sizin sorununuz

YENGEC: Bir Yengec'in ozur dilemesini bekliyosaniz buna pisman olursunuz... her konuyu mutlaka kendi taraflarina cevirmeyi bu kadar iyi beceren baska bir burc daha yoktur... sonunda bir bakmissiniz yalvar yakar olan sizsiniz.

ASLAN: Bir aslan hatasini telafi etmek icin elinden ne geliyorsa yapar.. size cicekler alir, evinizin karsisindaki duvara kocaman harflerle BENI AFFET yazar, ayaklariniza kapanip yalvarir..... sonunda affettiginiz zaman kis kis gulmeyi de ihmal etmez tabi, ne de olsa ona karsi koymak ne mumkun.

BASAK: Basak hata yaptigi zaman ozur dilemekten cekinmez, ama bunu ne zaman yapacagini kendi kafasindan planlar.. herkesi kendileri gibi sandiklariicin boyledirler.. onlara gore is isten gecmis olsa bile sonucta ozur dilemis midir, dilemistir.

TERAZI: Hata yaptiklari zaman bunu itiraf etmeye cekinmezler.. o kadar ictendirler ki zaten ozur dilerim demelerine firsat kalmadan siz affettiginizi soylemis olursunuz.

AKREP: Ozur dilemenin bir formalite olduguna inanirlar.. o yuzden bir telefon acmak ya da karsiniza alip konusmak yerine kart ya da mail yoluyla ozur dileyen insanlarin cogu bu burctandir.

YAY: Yay'larin kitabinda pismanlik, ozur gibi seyler yazmaz.. hatasiz kul olmaz sarkisi onlarin hayat felsefesidir. Baskalari onlara yanlis bisey yaptigi zaman da ayni tavri korurlar, cifte standart yapmazlar yani..

OGLAK: Onlardan basit bir "ozur dilerim"le kurtulamazsiniz.. uzuuuun bir aciklama beklerler.. 7 sayfalik bir savunma yazip da sonunda onu tatmin edebilmisseniz ne mutlu.

KOVA: Dunya tatlisi insanlardir.. hata yaptiklarini bilir ve saniyesinde durumu kurtarmak icin biseyler dusunurler.. genelde de basarirlar .

BALIK: Kolay kolay ozur dilemezler cunku onlara gore herkesin olaylara bakis acisi farklidir.. bir Balik ve ozur dilemek ha? sansinizi zorlamayin.
Kullanıcı küçük betizi
TÜRKHAN
Üye
Üye

İletiler: 426

İletigönderen Nihan » Prş May 10, 2007 7:25

Özür dilemek mi, o da ne demek? :roll:
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Aslıhan » Sal May 15, 2007 11:20

Ooohhoooo sen daha uyu ablam özür dilemeyi bilmiyomusun ya. :oops:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
Aslıhan
Üye
Üye

İletiler: 151

İletigönderen Ram » Sal May 15, 2007 13:54

Özür dilemek mi, o da ne demek?

Yeni bir kavram olsa gerek. :)
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Türk-Kan » Sal May 15, 2007 20:31

Ram, Nihan, ne diyor? :roll: :|
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Sal May 15, 2007 22:51

Türk-Kan, mirim ilk önce yeni bir kavramdır diye düşünüdüm. :| Belki de aramıza katılan yeni bir üyedir "özür dilemek". :roll: Bir futbolcu ismi de olabilir tabi. :|
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Nihan » Çrş May 16, 2007 7:09

Reiki gibi felsefi bir yaklaşım olabilir mi? :roll:
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen Türk-Kan » Cum May 18, 2007 12:09

Nihan, çakralarla ilgili birsey olabilir diyorsun yani.. :roll: mümkün tabii :roll: :?
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Nihan » Cum May 18, 2007 12:41

Türk-Kan, şimdi buldum. :D 4. çakrayı (bendeki tek kapalı çakra) açan sihirli formül bu işte. :shock:
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletigönderen creative » Cum May 18, 2007 12:52

yok yavv bu yalan söylüyor , :mrgreen: