Hangi Devlet ile Savaş Halindeyiz ?

Hangi Devlet ile Savaş Halindeyiz ?

İletigönderen Selçuk Tınaz » Prş Oca 24, 2013 15:59

"KÜRT SORUNU YOKTUR" diyen Erdoğan'ı hedef alan BDP başına ait "Kürtleri ayrı bir halk olarak kabul ediyor musun" şeklindeki sorunun cevabı Anayasa'da var ama, anlamak isteyen kim !

Vatandaşları arasında hiçbir ayrım yapmadan hepsine de "Halkım" diyen devlet, Kürtleri ayrı bir halk olarak değil, kendi halkı içindeki insanlar olarak görüyor.

Bu adama sormazlar mı "İnsan olmak seni niçin rahatsız ediyor ?" diye. Tabii sormazlar, katile Bağdat sorulur mu ?

Yalnız, 'her şeye isim koyma' konusunun pek önemsiz olduğunu zannetmiyorum. Amerikalıların o işe çok büyük önem vermeleri nedeniyle, biz de en azından dikkat etmeliyiz diye düşünüyorum.

Her şeye ne diyeceğimize Amerikalılar karar veriyor.

Basınımız da, sanki Allah'ın emriymiş gibi, Amerikan emirlerine harfiyen uyuyor.

Şu bizim "Olağan Şüpheliler" takımındakiler, sanki Türkiye Cumhuriyeti, başka bir devlet ile savaş halindeymiş gibi, bir 'barış'tan söz edip duruyorlar.

İmralı'da yapılan görüşmelerin adı "Barış Süreci" olamaz. Barış, savaştan sonra yapılan anlaşmaya denir. Batılıların görmeyi çok istedikleri ve hep göstermeye çalıştıkları şekilde bir "Türk - Kürt Savaşı" mı yaşandı ki, buna da "Türk - Kürt Barışı" diyeceğiz ?

Yaşanan, en başta Kürtler olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün vatandaşlarına karşı yapılan bir terör hareketidir.

( DÜNYADA EN ÇOK KÜRT ÖLDÜREN SİLAHLI KUVVET, PKK. Irak'ta Amerikan planlarına uymayan Kürtlere etnik temizlik yapan Barzani Aşiretini ve Amerikan ordusunu bile, bu konuda geride bıraktı ).

Dünyada en çok Kürt öldüren silahlı kuvvet olan PKK, Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı Kürtleri temsil ediyormuş. Buna gülmeli miyiz yoksa ağlamalı mı, bilmiyorum. Herkes ne yapacağına, kendisi karar versin.

Madem, görüşmedeki temel amacın "PKK'nın, Türkiye'ye karşı yaptığı terörü bırakması" olduğu söyleniyor, o halde adının da onunla alâkalı olması lâzım (BOP ile bağlantılı her şeye, "Kürt Sorunu" sloganı ile yapıldığı gibi alâkasız isimler koyacak kadar salak değilizdir herhalde ama, emir yüksek yerden geliyor).

Sürecin adına "PKK'nın Terörü Bırakması" demeliyiz. Eğer, kısa süre önce Cem Yılmaz'a rakip veya malzeme olmaya niyetlenen birinin icat ettiği "TERÖRİST HAYSİYETİ" buna izin vermiyor ise, hiç değilse "Terörü Bırakma Süreci" diyelim de, dünyadaki herkes bizim "ABD'nin Salak Oğlanı" olduğumuzu anlamasın.

İlle de 'barış' denecek ise, Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı PKK'yı kullanarak savaşan yabancı devletin masaya oturması şarttır. Yani, görüşme masasına Öcalan değil, Obama oturmalı.

Erdoğan ile Öcalan arasında geçen görüşmede, Türkiye Cumhuriyeti de Kürtler de temsil edilmiyor. Sadece ve sadece, ABD'nin Büyük Ortadoğu Projesi temsil ediliyor.

Demek ki bu haytalığın asıl adı ; "BOP Süreci".

Amerikalıların her şeyimize isim koymalarına izin verirsek, tam da onların istediği şekilde düşünür ve bizi götürmeyi planladıkları her yere tıpış tıpış gideriz.

Zaten bütün olan biten de, bundan başka hiçbir şey değil.

Selçuk Tınaz
Kullanıcı küçük betizi
Selçuk Tınaz
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 101
Kayıt: Prş Oca 12, 2012 16:16

Şu dizine dön: Selçuk TINAZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x