Hedefteki Her Yeri Aynı Anda Patlatmak!!!

Hedefteki Her Yeri Aynı Anda Patlatmak!!!

İletigönderen Erkan Güçiz » Pzt Haz 16, 2014 4:39

Kendilerini muktedir, çok güçlü ve epeyce kabadayı gördükleri kesin! ABD tarafından kullanılan bu kişiler, Küresel Çete adına Irak Suriye İran’a “pervasız” bir Osmanlı tokatı atmak istiyorlarsa neden önden kendileri gitmiyorlar?!

Suriye için Davutoğlu- Fidan planının basına sızdırılmasından sonra, Küresel Çete “oyun” planını yenilemek zorunda kaldı. Türkiye’nin bölgesel bir savaşı başlatması yahut katılması artık kaçınılmaz. ABD’li kuklacıların oynattığı Türk hükümeti, ülke içinde ve dışında giriştiği aralıksız kışkırtmalarla, devamlı etrafına saldırarak savaş çığırtkanlığını yapıyor.

Küresel ekonomik ve toplumsal değişimlerden dolayı, Amerikan Doları’nın, geçerli akçe olarak kalabilmesi ancak ABD ve AB toprakları dışında çıkarılacak savaşlarla mümkün. Zaten hukuk dışı davranışlar ve kışkırtmalarla yıllardır NATO ve diğer taşeron teröristler eliyle, özellikle Afganistan, Suriye, Libya, Ukrayna, Pakistan ve Nijerya’da bunu yaptılar Amerikan Doları’nı ayakta tutabilmek için ölçüsüz rüşvetler verdiler, askeri güç için büyük para harcadılar; şimdi bu yatırımların karşılığını almak istiyorlar.

Amerikan Doları ile yönlendirilen ve desteklenen Türkiye, Ukrayna, ABD’nin Asyalı müttefikleri ve bazı Afrika ülkelerinin, bu yeni “satranç oyunu”nun taşları olarak kullanılmaları kaçınılmaz.

Görünüşe göre, birkaç koldan uygulamaya konulacak “oyun” planı için küresel olarak bütün “senaryolar ve aktörler” yerlerini almış durumda. Küresel Çete tek noktada, saldırıp bir bir ilerlemenin çok başarılı olmadığını anlamış bulunmakta. Şimdiye kadar başlattıkları her ateş Topu, kendi dışındakiler tarafından söndürüldü. Bu defa her yerde, her şeyi aynı anda ateşliyorlar: bu şekilde en azından amaçlarından birine, belki de hepsine ulaşmak umutları var. Bu gün ABD’nin küresel üstünlük stratejisi Batı ve Doğu Avrupa, Ortadoğu, Asya ve Afrika’da aynı zamanda yürütülüyor. Bu yaygın girişimin maliyetine bakılırsa ne kadar umutsuz ve gözükara olduğu görülüyor. PetroDolar’ın ve uluslararası banka soygunculuğunun devamı için son plan bu herhalde.
Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. Meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir.
Gazi Mustafa Kemâl Atatürk

Erkan Güçiz

Facebook - TC ERKAN GÜÇİZ
Kullanıcı küçük betizi
Erkan Güçiz
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 421
Kayıt: Çrş Eyl 29, 2010 5:18

Şu dizine dön: Erkan GÜÇİZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x