HEEEEY MİLLET...BARİ İNSANLIĞINIZIN SON KIRINTILARINI VE ÇOCUKLARINIZI KORUYUN!!! Dr. Noyan UMRUK

HEEEEY MİLLET...BARİ İNSANLIĞINIZIN SON KIRINTILARINI VE ÇOCUKLARINIZI KORUYUN!!! Dr. Noyan UMRUK

İletigönderen Noyan Umruk » Pzt Kas 21, 2016 0:13

HEEEEY MİLLET...BARİ İNSANLIĞINIZIN SON KIRINTILARINI VE ÇOCUKLARINIZI KORUYUN!!!
Dr. Noyan UMRUK

Ne dersiniz deyin...

Çocukların Tecavüzcüsü ile Evlendirilmesi Tecavüzü Meşrulaştırma...

Önce Anayasa Mahkemesi (AYM) "15 yaşını tamamlamamış her çocuğa karşı gerçekleştirilen her türlü cinsel davranışın cinsel istismar sayılacağına" ilişkin hükmü iptal etti.
Bafra'da bir yerel mahkemenin itirazını değerlendiren AYM, çocuklara yönelik cinsel istismar davalarında her bir somut olayın özelliklerinin dikkate alınmasını ve buna göre ceza tayin edilmesini istedi.

Değişiklik 6 muhalefet oyuna karşı 7 lehte oy ile kabul edildi.

Değişiklik için başvuruda bulunan Bafra Ağır Ceza Mahkemesi, "Suça sürüklenen çocuklar yönünden 12 ile 15 yaş arasında olup da kendisine yönelik eylemin anlam ve mahiyetini algılama yeteneği olan mağdurun rızasına hukuki sonuç tanınmadığı, bu mağdurların rızasıyla yaşadığı cinsel eylemler hakkında cezanın çok yüksek olduğu, suçun en nitelikli hali için en düşük yaşın 15 şeklinde belirlenmesinin suç ve cezada korunmak istenen hukuki yarar ile müeyyide arasındaki orantıyı bozduğu" söylemişti.

Anayasa Mahkemesi verdiği kararla bu görüşü onaylamış oldu.

Çocuk istismarı alanında çalışan hukukçular ise bu kararın çocuk hakları açısından bir çöküş olduğunu söylüyor.

Zira iptal edilen Türk Ceza Kanunun'nun 103. Maddesinin ilk fıkrası 15 yaşından küçük her çocuğa yönelik cinsel davranışı cinsel istismar olarak tanımlamıştı.

Şimdi ise Meclise sunulan bir önerge ile, çocuk yaştaki kıza cebir, tehdit, hile ve iradeyi etkileyen başka bir neden olmaksızın(ne demekse) 16/11/2016 tarihine kadar işlenen cinsel istismar suçunda mağdurla failin evlenmesi durumunda hükmün geri bırakılmasına hüküm verilmiş ise cezanın infazının ertelenmesine karar verilmesini Meclis Genel Kurulu'nda görüşülmesi için onaylanan bir karambol önerge.

Dört cephede savaşan, dağlarda, madenlerde, kentlerde insanları biçare serçeler gibi ölen, uluslar arası ilişkileri iflas etmiş, ekonomisi duvara bindirmek üzere olan, dolar paritesi dörtnala 3.50 TL.’a koşan, İşsizlik oranı %11.4’e ulaşmış ülkenin meclisini ve kamuoyunu ayağa kaldıran başat soruna bakın hele…

Giderayak trend belirginleşiyor... Kelle kesip, kadın satanlarla aradaki mesafe daralıyor… İğrenç…

Bu sapıkları koruma, kollama ve kurtarma girişimi Başabakan, Aile ve Kadın Bakanı, Adalet Bakanı ve hükümet için ne onur ama...

Bizleri yönetenler bizatihi giderek sapıklaşıyor…

Savunmalarından ne yaptıklarının ayırdında olmayacak kertede şapşallaştıkları izleniyor..

Görüşmelerden sonra meclis Genel Kurulu'nda oturuma ara verildi.
İki turda da yasanın son maddelerinin oylanması için toplantı yeter sayısına (184) ulaşılamayınca skandal önergenin de içinde bulunduğu kanunun görüşülmesi salı günü saat 14:00'e bırakıldı.

Tepkinizi gösterin. Bu maddeyi karşı çıkmak için elinizden geleni yapın. Çocuklarımızı tecavüzcülerden korunmasını sağlayın !
Bu utanç verici önergeyi verenlerin, verdirenlerin ve utanmadan lehinde oy kullananların yatacak yeri olmamalı…

HEY MİLLET...BARİ İNSANLIĞINIZIN SON KIRINTILARINI VE ÇOCUKLARINIZI KORUYUN!!!
MARMARA GEMİSİNDE İSRAİL KOMANDOLARINCA ÖLDÜRÜLENLERİN AİLELERİNİN AĞZINI DOLARLA KAPATANLAR, BİR SÜRÜ SÜBYANCI CİBİLLİYETSİZ SAPIĞI KURTARMA VE MARİFETLERİNİ İMAM NİKAHI İLE KILIFINA UYDURMA YOLUNDA... BU KÖLELİK YASASININ AVUKATI DA T.C.NİN "BIYIKLI" ADALET BAKANI...
Kullanıcı küçük betizi
Noyan Umruk
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 1040
Kayıt: Pzr Mar 08, 2009 13:39

Re: HEEEEY MİLLET...BARİ İNSANLIĞINIZIN SON KIRINTILARINI VE ÇOCUKLARINIZI KORUYUN!!! Dr. Noyan UMRUK

İletigönderen Noyan Umruk » Sal Kas 22, 2016 10:41

*SON DAKİKA! YEMEDİ...MİLLETTEN YÜKSELEN TEPKİ: 1-0 GALİP...YASA MÜSVETTESİ KOMİSYONA GERİ ÇEKİLDİ!!! BAŞABAKAN İSTANBUL'A KAÇTI... ORTAK AKLIN ZAFERİ...MÜCADELEYE DEVAM...
2002'DEN BU YANA 18 YAŞ ALTINDA EVLENDİRİLEN KIZ ÇOCUK SAYISI 440.000'İ AŞTI...YETMİYOR, ŞİMDİ BİR DE GECENİN BİR YARISINDA BİR TAKIM SAPIKLARIN AKLINA BİRDEN İŞKENCECİYİ MAĞDURUYLA EVLENDİRMEK GELİYOR... BU DA YETMİYOR HAYVAN SAPIKLARINA AF İSTENEBİLİYOR... VE BUNLAR BİZLERİ YÖNETİYOR... BUNCA TEPKİYE RAĞMEN BU NOKTAYA GELİNCEYE KADAR İSRAR ETMELERİ EMRİN "BÜYÜK YERDEN" GELDİĞİ İNTİBAINI VERİYOR..
Kullanıcı küçük betizi
Noyan Umruk
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 1040
Kayıt: Pzr Mar 08, 2009 13:39


Şu dizine dön: Dr. Noyan UMRUK

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x