Helal olsun sana İsrail

Genel & Güncel Konular

Helal olsun sana İsrail

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Eki 08, 2007 12:39

Unutanlara:

Sene 2006, aylardan Temmuz: Lübnan'da yerlesmis Hizbullah Örgütü'nün2 Israil askerini kacirmasi ve 8 askeri öldürmesi üzerine bu durum Israil tarafindan Lübnan'in savas hareketinde "act of war" bulundugu seklinde yorumlanmis ve Israil Lübnan'a hava ve kara saldirilari yapmis ve ülkenin limanlarini denizden ablukaya almisti.

Kendi kapisinin önünü süpüremeyen Tayyip hükümeti Lübnan'a Türk askerini gönderdi hatirlarsaniz.

30 Ağustos töreninde, Türkiye'nin Lübnan'a asker göndermesini protesto eden bir grup öğrenci saldırganlar tarafından linç edilmeye çalışılmıştır. Polis, öğrencilere saldıranlar yerine öğrencileri gözaltına alınmış ve İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah "Şahıslar şu anda sorguda. Vatandaşın tepkisi haklı güzel bir tepki" diyerek linç girişimini desteklemiştir.

Helal olsun sana Israil!
Yaziklar olsun sana terörün yeniden hortlamasina göz yuman, itleri daha da cesaretlendiren akape hükümeti!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen shadow39 » Pzt Eki 08, 2007 17:30

Ne deyeyim yorum yok.Icimden diyecegimi dedim
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Egeli » Pzt Eki 08, 2007 17:53

Türk-Kan, abla öyle deme adın sempatizana çıkar :) Söyleyecek birşey yok,yapılanlar ortada,biz hala duygusal davranıyoruz,kin gütmüyoruz,birilerinden korkuyoruz,veya birilerinden yardım bekliyoruz.Bakalım nereye kadar sürecek bu?
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Çetin Taş » Prş Eki 11, 2007 14:52

Türkan kardeşim,ne haber yahu?Özledim valla.
Kaç gündür iş-güç,LOST dizisi geyiği ve de FACEBOOK neyinle uğraşmaktan valla ihmal ettim sizleri.
İsrail minicik ama dünya ekonomisini,hemen tüm dünya iktidarlarını yönetiyor.Bu nedenle dürüst olmak gerekirse her türlü askeri önlemi istediği gibi alabiliyor.
Bizim hükümetlerimiz ise,son Tayyip iktidarlarında en vahim hali almış olsa da Kıbrıs Harekatı'ndan sonra ABD ve AB'ye el pençe divan durmayı hükümet etmek sandılar.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Türk-Kan » Prş Eki 11, 2007 15:09

Türk-Kan, abla öyle deme adın sempatizana çıkar :)

Egeli, beni bilen bilir. Ama yine de, derleeeeeer :twisted:

Çetin, daha dün aksam seni andik Ram ile, özledik vallahi. msn sorunundan beri görüsemedik. :)

Söyleyecek sey gercekten yok.. Ülkemizi bu acizlige düsürenler utansin!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x