Henry resmen Barca'da

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Henry resmen Barca'da

İletigönderen Veled » Pzt Haz 25, 2007 19:16

Henry resmen Barca'da

Resim

Transferde yılın imzası atıldı. Dünyanın en önemli golcülerinden Thierry Henry, bugünkü sağlık kontrolünün ardından kendisini 4 yıllığına Barcelonalı yapan imzayı Nou Camp'ta attı. Bu transfer Katalanlar'a 16 milyon euroya maloldu.

Sabah saatlerinde İspanya'ya gelen Fransız golcü, önce kulüp doktoru Ricard Pruna tarafından sağlık kontrolünden geçirildi. Kulüp doktoru Pruna, Henry'nin mart ayında sol dizinden yaşadığı sakatlığın kalıntılarının bulunduğunu ancak önemli bir problem olmadığını açıklayarak tüm soru işaretlerini giderdi. Sağlık kontrollerinin ardından imza töreni için Nou Camp'a giden Fransız yıldız, kendisini 4 yıllığına Barcelonalı yapan sözleşmeye imza attı ve bir tarihinin sonunun geldiğini resmen belgeledi. 1999'da Jfuventus'tan Arsenal'e transfer olan yıldız, Gunners'ta adeta bir efsane olmuş ve adını kulüp tarihine altın harflarle yaşdırmıştı. Bu transferdenArsenal'in ayacağı ücret yaklaşık 16 milyon euro.

İmzanın ardından ilk açıklamasını yapan Henry, "Burada olduğum için çok mutluyum. Uzun br süreç oldu ama sonunda benburadayım ve tamamlandı. Neler yapabileceğimi göstermek için sabırsızlanıyorum. Takıma çok iyi katkı yapabileceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Barcelona Başkanı Joan Laporta da açıklamasında, Henry gibi bir isim takıma katıldığı için sevincini gizleyemeyeceğini ve Fransız yıldızın Katalan ekibi için çok önemli bir adım olduğunu vurguladı.
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x