Hepimiz "Kürt'üz" Dedirtmek İçin mi? / Banu AVAR

Banu AVAR haftalık yazıları ile yaşanan gelişmelere, gündeme ışık tutuyor.

Hepimiz "Kürt'üz" Dedirtmek İçin mi? / Banu AVAR

İletigönderen NİLGÜN BAŞTUĞ » Sal Şub 19, 2013 23:29

Hepimiz "Kürt'üz" Dedirtmek İçin mi?!

PKK’nın siyasi kolu BDP ve diğer etnik grupları CIA direktifinde ‘hareketlendirmek’ için kurduğu ‘Halkların Demokratik Kongresi’ oluşumu Atlantik ötesinden verilen emirle Karadeniz turuna karar verdi.

2009’da Habur, 2012’de Oslo ifşaası ve İmralı-Turları...
2013 hızlı başladı...

Ocak: Paris’de infaz edilen PKK’lıların cenazesinin Diyarbakır’dan kaldırılması!

Şubat: BDPKK’nın, Karadeniz çıkartması!

Washington’dan verilen yol haritasına göre ;
Türk milleti kimliksizleştirilecek, ‘Türk’ kavramı yok edilecek!..
Koltuk sahipleri çıkıp ‘Türk milliyetine ve Türk milletine’ küfür edecek.
Medya sabah akşam “Türk denen şey yalan(!), her şey yalan!” diyecek. Arada binlerce polis, asker şehit edilecek!
Bu arada her 4 kişiden biri işsizleşecek, işsizler tv yarışmalarında ödül kapmak için birbirini yiyecek!
Yarışmacılar eskaza gömleklerine Türk bayrağı iliştirirlerse, siyah bantla üstü örtülecek!
Bunlar sadece birkaç örnek!
Böylesi bir psikolojik savaş uygulanan başka bir millet yok...
Yazar çizeri sadece 'Batı'nın türküsünü söyleyecek, milletine ‘koyun’ diyecek, en ulusalcısı bile bölücüleri milletine tercih edecek...
Bu kadar yalnız bırakılmış başka millet yok!..

Ve tüm bu ahval ve şeraitte NATO askerleri vatan toprağına çöreklenecek, milletin ordusu dağıtılıp tarumar edilecek, yabancı üs ve tesis sayısı 40’ı bulacak, koltuk sahipleri: “Ne var! Burası NATO toprağı!” diyecek…

Veeeeee tam o arada Amerikalı ajan, askeri istihbaratçı, psikolojik savaş erbabı, Samsun’da Adana’da, Trabzon’da, Sivas’da, İzmir’de, Eskişehir’de boy gösterecek.

Satın alınmış, sarartılmış, Soros çocuklarının sivil toplum örgütleri, gazeteleri, televizyonları, Kürt, Çerkez, Laz, ırkçılığı pompalayacak, “en iyi Türk ölü Türk” diyecek…
Ve, BDPKK; Karadeniz ‘barış’ turuna çıkacak!

Az zaman önce bir şehit daha veren Sinop’a gelecek, öğretmen evinden kafayı çıkarıp tepki gösteren şehit ailesi ve yakınlarına, “Ulan ne diyorsunuz o. çocukları, köpekler !”diye bağıracak.
Halk tahrik olunca, solcusu, sağcısı, halkı suçlayacak, yine ABD eliyle tezgahlanan Sivas katliamını hatırlatarak, ‘2. Sivas bu!’ diye bağıracak. Burada duralım!..

Sivas’ta olan ABD’nin, ‘sağ’ ‘dinci(!) ’ maskeli maşalarını sahneye sürerek katliam yaptırmasıydı. Buradaki taktik farklı. Burada maşalar ‘sol’ maskeli, oyunları ‘mağduru’ oynayarak, saldırtmak’! Kışkırtmak ve yol almak!

Biri sayfaya yazmış: “Hakkari’ de, Şırnak'ta, Diyarbakır’ da bölücüler sokağa inince demokrasi(!) Samsun’da Sinop'ta Türkoğlu eline bayrağı alınca provokasyon!..”
‘Barış’ havarileri, önce Karadeniz ‘de ardından Akdeniz, Ege, Trakya’da ‘kardeşlerini kucaklayacaklarmış’! Yerel dertleri dinleyip, muhalefetin sesi olacaklarmış… ‘Türk’ olmayan tüm unsurları biraraya toplayacaklarmış…

İmralı’da yatan bebek katilini önce ev hapsine sonra meclise götürecek yolun taşlarını koyacaklarmış!
Bu, BDP’nin ‘Türkiye partisi’ olma turu... Karadeniz bu oyunu kustu...

Halkın sesi olduğu iddiasında olan bazı kesimler, mide bulandırıcı bu oyunu görenlere ‘ırkçı’ ‘faşist’ yakıştırması yaptılar... Bu doğal… Emperyalizmin ‘bölme – çarpma’ planına karşı gelen herkes ‘ırkçı ve faşist’ olmakla suçlanacak, gerçek ırkçı ve faşistler arada işlerine bakacak!

‘Ulusal ses’ olduğu iddiasını taşıyan bir kesim tüm olanları görmezden gelecek!..
Milliyetçi maskeli birileri ‘Bırakın ABD maşaları rahat iş görsün, siz evinizde oturun!’ diyecek.
Şehit aileleri, esnaf, öğretmen, işçi, mahalle bakkalı, gençler, yaşlılar, örgütsüz HALK bunlardan uzaktı. Bayrağını kaptı, cellâdının maşaları kapıdan pencereden küfür sallarken, sadece ‘git evimden’ diyerek bayrağını salladı.

Süreç bir turnusol kağıdı! Herkes saflarını belli ediyor, milletten yana mısın, başka milletlerden yana mı?
Ayrışma son derece hızla ilerliyor. Bu milletin etnik kökenlere göre ayrışması değildir! ABD’nin ağzının suyu akarak beklediği, Kürt - Türk ayrışması da değildir. BDPKK, Kürtleri temsil edemez, etmemektedir!.. Sinop’ta da Samsun’da da Kürt kökenli, Çerkez kökenli bir çok vatandaş bu kışkırtma turunu protesto etmişlerdir!

Şimdi Akdeniz, Ege, Trakya turları yaparak, nabız yoklayacaklardır.
Bu turlarda Allah muhafaza kışkırtmaya gelen olur ya da provokasyon zamanı olduğunu düşünen birileri çıkar, istenmeyen durumlar yaratırsa, istedikleri ‘iklim’i yakalamış olacaklardır.
O iklim Ermeni ‘açılımı’na bahane hazırlamıştı! Hırant Dink’i kendi elleriyle katlederek Ermeni ‘açılımı’nı sağlamışlardı. O ‘iklim’le ‘Türk’, ‘katil’ ilan edilmiş, ‘Hepimiz Ermeni’ olmuştuk...
Belki de Washington’daki toplum mühendisleri, ‘Hepimiz Kürdüz!’ sloganını hazırlayacak benzer bir operasyon için yol haritası çizmişlerdir.
Sonuç olarak, şimdilik Karadeniz sağ duyuyla oyunu tersine çevirmiştir. Yurdun her yanında bu sağduyu bu akıl önplânda olacaktır. Bu millet bu oyunları tersine çevirecek güçtedir ve bu süreç tüm unsurlarıyla bu milleti tek yumruk yapacaktır. Millî olanlar ve gayrı millî tüm açıklığıyla ortaya çıkacaktır.


Banu AVAR, 19 Şubat 2013
banuavar@superonline.com
Ben yaşayabilmek için, kesin olarak bağımsız bir ulusun evladı kalmalıyım. Bu yüzden ulusal bağımsızlık bence bir hayat sorunudur.
Ya istiklal, ya ölüm!
Kullanıcı küçük betizi
NİLGÜN BAŞTUĞ
GM Yazarları
GM Yazarları
 
İletiler: 694
Kayıt: Çrş Eki 26, 2011 12:44

Şu dizine dön: Banu AVAR

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x