hepimize geçmiş olsun.

Genel & Güncel Konular

hepimize geçmiş olsun.

İletigönderen SOKRATES » Prş Nis 26, 2007 2:32

Bu ülkenin artık iyice suyu çıktı.
Bop yoluna kurban gitmesi için hazırlıklar da tamam.
Geride artık Türk kimliği ve onunla özdeşleşen Atatürkçülük kaldı.
O da kaldırılır yavaşça.
Sonunda da seyrederiz sadece.
Benim anlamdığım,Erbakan hapşırsa rahatsız olan ordumuz neden sessiz.
Bu demokrasi öyle şey ki,kullanmasını bilirsen şeriat şehrine de gidersin,orduyu da susturursun.
Yeni dinimizin adı belli oldu.
Yaşasın BOP için,hristiyanlaştırılmış ve yahudileştirilmiş-dinlerarası diyalogla- yardakçı ideoloji haline dejenere olmuş İslam!
İslam olmak teslim olmaktır ama Yaratıcıya,yoksa batılılara teslim olmuş olan din İslam değil!
Cahil ilahiyatçılar,cahil salaklar!
Beğenmedikleri Yaşar nuri gerçeği gördü,bizim Allah'la aldatan kesim görmedi.
"Ey millet! Allah birdir, Şanı, büyüktür. Allah�ın selameti, atifeti ve hayrı üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri, Cenab-ı Hak tarafından insanlara dini hakikatleri tebliğe memur ve resul olmuştur. Koyduğu esas kanunlar cümlemizce malumdur ki Kur�ani azimüşşandaki husustur. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir, temel dindir. Çünkü dinimiz akla mantığa hakikate tamamen uyuyor.ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
SOKRATES
Üye
Üye

İletiler: 346

İletigönderen Sema » Prş Nis 26, 2007 10:35

SOKRATES, Benim anlamdığım,Erbakan hapşırsa rahatsız olan ordumuz neden sessiz demişsin ve çok haklısın ama ordumuz bando, ve mızıka ile geliyoruz demez herhalde... :|

Ama yakındır ne demiş atalarımız " Sakin Atın Tekmesi Pek Olur" Bekleyip göreceğiz..
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

İletigönderen Çetin Taş » Prş Nis 26, 2007 19:36

Sokrates,Atatürkçülük'ü kaldırmaya 7 düvelin gücü yetmedi,vatan hainlerini gücü asla yetmez,merak etme.
Çağlayan mitingine beklerim seni.Yavaşça kaldırılacağını düşünebildiğin Atatürkçülük'ü ve Atatürkçüleri gör.Belki düşünceni gözden geçirirsin o zaman :wink:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x