Her Türk dünyaya bedeldir...Peki Türk nerede?

Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.

Her Türk dünyaya bedeldir...Peki Türk nerede?

İletigönderen Başkomutan » Pzr Eki 25, 2009 0:26

Efendiler!..
Olanları görüyoruz...Binlerce kansız köpek sokaklarda teröristleri karşılıyor.Bunu hiç bir Türk kabul edemez.Peki kabul etmeyip ne yapar?Televizyonlarda barış narası atan kahpenin o pis yüzüne mi bakar?Bu devletin polisi,savcısı,askeri vardır deyip evinde oturur mu?
Şu anda benim yaptığım gibi bu ecnebi icadının başında oturup yapılan şerefsizliklere ve kahpeliklere bakıp öfkesinden yutkunamaz sadece yorum mu yapar?
Beyler şehit ailelerimizin haykırışlarını gördük...Gazilerin vatan için kaybettiği bacağı,kolu canını acıtmazken bu alçakların yaptıkları canlarını acıttı.Keşke kör olsaydım görmeseydim.
Türk ne yapar söyleyin?
Devlet vardır düşüncesiyle yapılanlara ana avrat söverek evinde mi oturur?
Yoksa "Ya istiklal ya ölüm" mü der?
Meydanı boş bulup havlayanlara inat tek bir bozkurt çıkmayacak mı?
Ellerinde Türk bayrağı olanlar neden bu kadar az?
Teröristlerin yaptığını bu devletin savcısı polisi nasıl görmez?
Nasıl müdahale edilmez?
Halbuki görmesi için alçak medya olanları saatlerce verdi?Sonraki haber şehit anamın yürüyüşü...
Erzurumda Türk bayraklarıyla yürümek isteyen öğrencilere polis müdahale etti...
Bu nasıl iştir?
Nereye gidiyoruz?
Sadece az önce dediğim gibi namuslu vatansever aydınların yazılarını okuyup yorum mu yapacağız?
Emin olun!. Böyle bir adım ileri gidemeyiz...
Kendi adıma şunu söylüyorum eğer benim için şehit veren ana bugün sokağa indiyse ben vatansever olamam.Ne yazık ki durum bu...
Yarın öbür gün ben şehit olursam sen vatansever olamazsın!..

Çünkü...

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, “Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır” demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.

Polis gelecek, asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, “Polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir” diye düşünecek, ama hiç bir zaman yalvarmayacaktır. Mahkeme onu yargılayacaktır. Yine düşünecek, “demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek”

Onu hapse atacaklar. Yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, başbakana ve meclise telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. Diyecek ki, “ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. Araya girişimde ve eylemimde haklıyım. Eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek de benim görevimdir.”

İşte benim anladığım Türk Genci ve Türk Gençliği!

VUR ESKİ KÖLESİ UTANDIR ONU

Durma, Yunan, durma kibrini artır!
Türklüğün başına hakaret yağdır!
Uyuyan bir kavme bu zillet azdır
Vur, eski kölesi utandır onu!
Bırakma uyusun, uyandır onu!

Bu yurdun haznesi onun elinde;
Fakat anahtarı senin belinde,
Kalmış aç ve garip kendi ilinde;

Zorla onu, yeni revişe girsin
Gemi yapsın alış-verişe girsin
Fabrikalar açsın, her işe girsin

Sıkıştır ki ordu, donanma yapsın
Garpte ne terakki görürse kapsın,
Türklüğü tanısın; Tanrı'ya tapsın,

Zannetme yaptığın hoşa gitmiyor
Terakkimiz koşa koşa gitmiyor
Emin ol, emeğin boşa gitmiyor;

Ziya GÖKALP

Söyleyin...
Ne yapacağız?
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

Re: Her Türk dünyaya bedeldir...Peki Türk nerede?

İletigönderen birturk » Pzr Eki 25, 2009 19:02

Türk nedir?

Türklerin Tarihi
Jean-Paul Roux

Çeviriye ve yayıma katkı programı çerçevesinde yayımlanan bu yapıt, Fransız Dışişleri Bakanlığı'nın, Türkiye'deki Fransız Büyükelçiliği'nin ve İstanbul Fransız Kültür Merkezi'nin desteğiyle gerçekleştirilmiştir.

Sayfa: 62
"Kırtasiyeci batı uygarlığında, TÜRK ARŞİVLERİNİN gerçekten ŞAŞKINLIK verici NİTELİK ve NİCELİKLERİNİ kavramak güçtür. Bunlara HER YERDE, işgal ettikleri TÜM BÜYÜK kentlerde RASLANIR, çünkü Türkler HER ŞEYİ KAYDETMİŞ ve MUHAFAZA ETMİŞLERDİR."

Bunu anlıyor musunuz?

Beylik sözleriyle bir yere varamıyacağınızı bilin. Tarihi, bilimi ve dinleri anlamak ve öğrenmek isterseniz, bütün belgeleri, "Başbakanlık Arşivler Genel Müdürlüğü arşivlerinde yüz milyondan fazla belge bulunduğu ve belgelerden bazılarının YÜZLERCE sayfalık bir KÜTÜK de olabildiği bilinmektedir." diyorlar. Sayın, Jean-Paul Roux!

-Tarih boyunca, Türkler savaşta askeri birliklerini şehirlerin ileri gelenleri ile neleri varsa kayıt altına alındıktan sonra asker şehirlere sokulmuştur! Türk askeri bundan sonra girdiği o şehirlere zarar verebilirler mi? Batı dünyası ab ve abd'nin böyle yapılmış tek belgesi var mıdır? Türk askeri şehire girip bundan sonra yakıp, yıkabilir mi? Yakıp, yıkmak için belge mi düzenlerler?

Türkiyede Tarih yazan tarihçiler, Türklerin Tarihini yazamazlar! Onlar Türkleri ancak aşağılamak için veya saçma sapan kitaplar yazarlar.

Sayfanın devamı! (Türk Tarihçilerinin öğrettikleri rönesans ve reforumun 1400 de batıda başladığını açıklayabilir misiniz?)

" (Türk) Kütüphaneler de OLAĞANÜSTÜ ZENGİNDİR. İstanbul da 20 kadar kütüphane vardır ve bunların başlıcaları Topkapı Kütüphanesi ile Süleymaniye Camii Kütüphanesindeki ELYAZMASI sayısı 56.483 olduğu düşünülmektedir. Bu durumda İNSAN ister istemez Fransa ile bir karşılaştırma yapmak zorunda kalıyor. Fransız Kıralı V. CHARLES'in ölümünde (1480), KİTAPLIĞINDA 1200 ELYAZMASI OLDUĞUNU, bunun sonderece FRANSIZLAR için YÜKSEK BİR MİKTAR SAYILDIĞINI, bu nedenle de "kitaplığın" o dönemin seçkin aydınlarını çeken bir yer durumuna geldiğini ANIMSATMAKLA yetinelim." diyor, sayın yazar, Dışişleribakanlığı ve Fransız İstanbul Kültür derneği!

Halinize gülmekten başka birşey yapamam.

- Fransadan ENGİZİSYON mahkemeleri 1834 yılında kalkmıştır! 1660'da Galillo'yu, Dünya yuvarlaktır dedeği için Engizisyonda yargılamadılar mı? "Dünya yuvarlak olsa altakiler düşer savını güdüyorlardı!" 1200 kitapla batılılar rönesans ve reforumu mu başlattılar ve yaptılar? Söyler misiniz, sizlere neremle güleyim?

ROMA (Avrupa) Türk mü, değil mi?

Sayfa: 75

"PAPA Attila'nın karşısına çıkar ve KENDİSİNİN (Roma imparatorluğundan) ÇEKİLMEYE ikna eder. O da Loup gibi, Aignan gibi AZİZ büyük LEON adıyla ermişler listesine EKLENMİŞTİR."

- Attila 453 yılının Mayıs ayında öldürüldü mü, yoksa Aziz LEON adını mı almış oluyor?

- Attila ile Belâd'ın babaları öldüğü için, Romanın başında amcaları bulunuyordu. Roma iki kardeş arasında bölündü. Belâd Roma imparatoru olurken, Attila da İstanbul imparatoru oldu. Paris'in koruyucu güzel kızı da, Attila ile Belâd'ın annelerinin koruması altındadır. Belâd, Katolik olurken, Attila da İstanbul patriğinden ilk taç giyen LEON olarak, ORTODOKS olmuştur! O zamana kadar batıda Türkler henüz kendi aralarında milletleri oluşturamamışlardır. Yani derebeylikleri ayı bir dil ve kültür oluşturamamışlardır.

Sayfa: 77
"(Türkler Attila'yı XX. yüzyılda yeniden keşfedeceklerdir,)" diyor yazar! Peki, bunları keşfeden çıktı mı? Hayır. "Almanların ve Fransa'nın ÇEŞİTLİ yörelerinde yaşayan HALKLARIN (Türk özelliklerini koruyanların) görüşlerinden söz edelim. ALMANLARIN DESTAN-ŞARKILARI Nibelungen ile Burgonyalıların (burgonya'ya V yüzyılda yerleşen CERMEN kökenliler) epik şiirleri birbirine oldukça yakındır. Bu şarkılarda örneğin ATTİLA'nın sarayındaki BURGONYALI Kralların ŞARKISI" veya "ATTİL'NIN ölümü"nde, Attila'nın ismi: ATLİ, İYİ KALPLİ KORUYUCU BABA OLARAK geçer. Aslında FRENKLERİN DOĞUŞU ile ilgili olmasına rağmen ALSACA yöresinin SESTANI Azis ODİL, Odil'in babası Ethelrik'i (muhtemelen ATLİ'nin veya İdil'in değişik sylennişi) ve kuzeni Azize HUNNA ile kocası HUNNO'yu Hunnawihr isimli bir şehre yerleştirir." diyor!

Peki, Kuran'ı Kerim ne diyor?

"Âdem (Adam)'i yarattık, ONDAN da EŞİNİ yarattık."

-Zavallı insan dediğiniz nahlukat, nasıl ki bir veya birden çok IRK oluşturabilir? Bunlar bilimden ve Kuran'dan hiç bir nasip alamamış olan aydınlardır!

- Da Vinci de, Mona Lisa tablosuyla bunu vurgulamamış mıdır?

Ey sözde gören insanlar!

Kiliselerin tepesinde, Kutsal HAÇ, Minarelerin tepesinde AY, Resmih binaların tepesinde, Kırmızı Al bayrağımız ve içinde AY ile Yıldız da Türklerin KUT-SAL HAÇÇIDIR! Sandığınız gibi değil! MİNARELERİN tepesindeki AY da, KUTSAL ANANIN (yumurtanın) HAÇÇIDIR.

1. KATOLİKLER: Kut-sal İSA demiyorlar mı? İsa kimdir? Adamdır, erkektir ATAdır! Güttükleri yol da: ATA ERKİLLİKTİR!

2. ORTODOKSLAR (Ortodoks Hıristiyanlar ve SÜNNÜLER): KUT-sal ANA demiyorlar mı? Ana kadındır, dişidir! İkisinin güttüğü yol da ANA ERKİLLİKTİR!

3. Türklerde din yoktur. TANRI vardır! Bir kan hücresi içinde, ATA da ANA da mevcuttur ve AY ile Yıldız EŞİTLİĞİN sembolüdür.

-Ama batı ve içimizdeki sözde milliyetçiler, Ata Erkil olduğumuzu savunurlar! Irkçılık da yaparlar!

-ORTODOKS patrikleri de cemaatlerini ALDATMIŞLARDIR! Kut-sal M. ANA derler ama Kiliselerinde ve boyunlarında, kut-sal İSA ikonasını taşırlar!

- Sözde BATI medeniyetinin ANASI sayılan Yunanlılar, dinsel açıdan nasıl uyutulduklarını bile anlamamışlardır!

ANTİK YUNANDAN söz edilebilir mi?

Sayfa: 422
"Yakup bey (1857)'de ÖZGÜRLEŞME hareketinin başını çeker ve Kaşgar, Yarkent, Hoten, Aksu ve Kuça'yı ele geçirir. Peşinden CUNGARLARI ve yüzyıllardır YUNNAN bölgesinde TECRİT edilmiş olarak yaşayan içinde Çinlilerin de bulunduğu tüm MÜSLÜMAN topluluklarını BATIYA SÜRÜKLER. DEVLETİ İNGİLTERE TANIR. Rusya'dan da destek alır."

-CUNGARLAR kimdir? Türktür! Yunanlılar kimdir? Müslüman Türkler idiler! Batıya ne zaman getirildiler? 1857'de. Yunanistan devletini ilk tanıyan ülke, İNGİLTERE değil mi? İngiltere, Yunanistan devletini 1857 de tanımadı mı?

Şimdilik bunu anlamanız bile yeterli olacaktır!
Kullanıcı küçük betizi
birturk
Üye
Üye

İletiler: 15

Re: Her Türk dünyaya bedeldir...Peki Türk nerede?

İletigönderen türkpaşaoğlu » Pzt Eki 26, 2009 0:06

başkomutan adı üstünde baş ve komutan türklerin özelliklerinden biri değilmi inandıkları başa ve komutana samimiyetle bağlılık ve ölümüne arkasından gitmek..
bu ülkenin vatansever ve mücadeleci memuru ,işçisi ,esnafı öğrencisi birlik beraberlik ve tek vucut olarak ancak savaşını vermeli ,takdir edersiniz ki bu sağlam vücuta sağlam bir baş olmak zorunda, inanıyorum ki asil türk milleti sokaklara inmekten geri kalmıyacaktır örnek cumhuriyet mitinglerindeki halk,aslında o kadarda uyuyan bir millet değiliz yeter ki bir kıvılcım olsun...

BİRTÜRK
CUNGARLAR kimdir? Türktür! Yunanlılar kimdir? Müslüman Türkler idiler! Batıya ne zaman getirildiler? 1857'de. Yunanistan devletini ilk tanıyan ülke, İNGİLTERE değil mi? İngiltere, Yunanistan devletini 1857 de tanımadı mı?
pek anlayamadım bizans çocukları nasıl türk oluyor biraz açarmısınız...
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x