[img]http://image.haber3.com/haber/93384.jpg[/img]
Ceviz Kabuğu programı yapımcısı Hulki Cevizoğlu Ankara 1nci bölgeden bağımsız aday oldu.
Ceviz Kabuğu programı yapımcısı ve sunucusu Hulki Cevizoğlu Ankara 1nci bölgeden bağımsız aday oldu.
Ankara İl Seçim Kurulu Başkanlığına başvurarak belgelerini veren Gazeteci-Yazar ve Ceviz Kabuğu programı yapımcısı ve sunucusu Hulki Cevizoğlu, bağımsız adaylık için yaşadığı bölge olan Ankara 1nci bölgeyi seçti.
KaynaK
Cevizoğlu, Ankara İl Seçim Kurulu Başkanlığına başvurarak belgelerini teslim etti. Bağımsız adaylık için yaşadığı bölge olan Ankara 1nci bölgeyi seçti.
Cevizoğlu adaylığı konusunda ise şunları söyledi:
"Amacım Mustafa Kemal Atatürkün ilkelerini yaşatmak ve ülkemizin sömürgeleştirilmesini engellemek. Milyonlarca insanın toplandığı mitingler de bunun için yapılmıştı. Milyonlarca Türk, tehlikenin farkındayız, "gerekeni yapın" derken bu mesajların parti genel başkanları tarafından yapılmadığını esefle gördüm.İşte bu yüzden bağımsız olarak milletvekilliğine aday oldum."