Hürriyet'in oyun CD'sine tık yok!

Genel & Güncel Konular

Hürriyet'in oyun CD'sine tık yok!

İletigönderen Ram » Çrş Nis 04, 2007 15:59

CD'ler piyasada!

Hürriyet'in okurlarına dağıttı Türkiye'yi bölünmüş gösteren ''Hugo Sihirli Yolculuk'' adlı oyun CD'si piyasada. Bu kez çok farklı bir amaca hizmet eden Hugo ilkokul çocuklarının elinde. Yetkililerden şu ana kadar bir açıklama gelmedi.

Sinop-Hatay çizgisinin doğusunu Türkiye'den saymayan CD'de bölünmüş harita tıklandığında 'Türkiye'de kendinizi asla güvende hissedemezsiniz' sözleri duyuluyor. CD'de ayrıca Türkiye'den kırmızı başlıklı fes giyenlerin ülkesi olarak tanıtılıyor. Memur-sen söz konusu CD için dava açacak. Bilindiği gibi Memur-Sen'in Sivas temsilciliği CD'lerin toplatılması çağrısında bulunmuştu.

Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Panzehir » Çrş Nis 04, 2007 16:10

Merak ediyorum.

1. Hürriyet gazetesi yetkilileri CD'deki oyunun içeriğini inceledi mi?

2. Hürriyet gazetesi yetkilileri CD'yi inceledikten sonra mı oyunun verilmesine ihtiyaç duydu?

3. O kadar haber yapılıyor hükümetten Hürriyet gazetesine neden bir çıt yok ya da ben mi duymuyorum?

Tüh be, Hürriyet gazetesi AKP'in iktidar olduktan sonra Cem Uzan'a siyasi ve medya gücüne karşı birlik olduğu Doğan Medya Grubu'na aitti değil mi... Anladım şimdi neden "çıt" çıkmadığını...

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen Sema » Çrş Nis 04, 2007 23:06

Bu oyunu promosyon olarak verirken Hürriyetin farkında olduğunu sanmıyorum.Sadece yeterince incelemeden dağıtım kararı almışlardır.Ama oyunu hazırlayanların Türkiyenin doğusu bize ait değilmiş gibi hayaller görmeleri çok düşündürücü :evil:
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

İletigönderen CaddE » Çrş Nis 04, 2007 23:17

Bu oyunu promosyon olarak verirken Hürriyetin farkında olduğunu sanmıyorum.Sadece yeterince incelemeden dağıtım kararı almışlardır

Bence de ama bu işin ii ce cıvkı çıktı be önlme alınması lazımm...
Resim

Resim
Kullanıcı küçük betizi
CaddE
Üye
Üye

İletiler: 46

İletigönderen Çetin Taş » Cum Nis 06, 2007 10:36

Yavşak herifler :evil: :evil: :evil:
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Ram » Cum Nis 06, 2007 11:13

Panzehir, :)

Çetin Taş, :x

Trakya bölgesi de yok! Neyse, Hügo dediğin tek dişi kalmış canavar...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x