İçinde Ermeni Lobilerinin, GDO'lu Pirincin Olduğu Bir Tarif

Ermenilerin soykırım iddialarını çürüten ve asıl katliam sahiplerinin onlar olduğunu gösteren bölüm.

İçinde Ermeni Lobilerinin, GDO'lu Pirincin Olduğu Bir Tarif

İletigönderen cafersadık » Cmt Eyl 29, 2007 13:26

Ben ABD'nin pirinç oyunlarını yazmaktan bıktım, ama ABD bize zorla ve dayatmayla pirinç satmaya çalışmaktan bıkmadı.

Önce Eric Edelman görevi sırasında bize kotalarımızı aldırmamız için dayattı! Gitti Edelman, geldi müstemleke elçisi Wilson, yine aynı oyun dönüyor!

İşte bakın nasıl? Bakalım bize nasıl yedirmeye çalışıyorlarmış?

Ermeni Lobileri ve Amerikan Pirinci:


a. Arkansas Eyaletini temsil en, ABD Arkansas Kongre üyesi Mike Ross sözde Ermeni Soykırımını destekleyenlerin listesinde kayıtlı olduğunu,

b. Yine Mike Ross'un kampanyasını destekleyenler arasında Ermeni lobicilerinin olduğunu

c. Mike Ross'un yeniden kazanması için, bu Ermeni lobicilerin seçimlere hacimli maddi yardım yaptığını,

d. Ermeni lobisinin yine Arkansas bölgesinde 8 tane daha ABD Senatörünün seçim kampanyalarını destekleyerek, bu 8 Senatöründe Ermeni lobi faaliyetlerine çekildiğini ve sözde Ermeni soykırımı iddialarının ateşli savunucusu haline getirildiklerini,

e. Arkansas çıkışlı bu kongre üyelerinin, Arkansas'lı Tarım üreticilerinin oyları ile seçildiğini,

f. Buna göre bu Tarım bölgesinde ki 172 kongre üyesi ve 42 senatörün kampanyalarının bu Ermeni lobiciler tarafından desteklenmesi, gelecek seçimlerde de kazanmaları sonucu, sadece ABD eyaletleri değil, Türkiye'ye karşı sözde Ermeni Soykırımı iddialarının ABD senatosunda kabul edilme olasılığının artacağını

g. Ermeni lobilerini destekleyen pirinç ve çeltik üreticilerinin ve ellerinde birikmiş stokları bize zorla satmaya çalışan ABD, kotalarımızı kaldırmadığımız ve zarara uğradığı gerekçesiyle, bizi 2005 yılında Dünya Ticaret Örgütüne şikâyet ettiğini;

h. Gitti Eric Edelman, geldi Ross Wilson; Tarım ve köy işleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker 17 Nisan 2006 da ki görüşmede, bu müstemleke elçisine; 1 Nisan da kotanın kaldırıldığını ve kurallara uyulacağını vaat ettiğini biliyor muydunuz???

Türkiye 2003 yılında 10 Milyon $'lık ABD Arkansas pirinci ithal ettiğimizi BİLİYOR MUYDUNUZ?

Anlatacaklarımız bitmedi!

GDO ve Amerikan pirinci;

* ABD Arkansas, Missouri, Mississippi, Louisiana, Teksas ve Kaliforniya pirinç üreticilerinin, BAYER CropScience şirketini; GDO lu pirinç ekerek, kendi doğal üretim pirinçlerini bozduğu gerekçesiyle dava ettiklerini?

* Yine aynı ABD'li pirinç üreticileri, Alman BAYER AG firmasının GDO lu(Genetik Dokusu ile Oynanmış) pirincin insan sağlığına zarar vermediğine dair onay alamadığı için pirincin tüketime girmesinin engellendiğini?

* Bunun neticesinde ise, Japonya ve AB'nin ABD pirincine, katı kotalar koyduğunu ve bu pirinçlerin fiyatlarını en düşük seviyelere çektiğini biliyor muydunuz?

*ABD Tarım bakanlığının, ancak 31 Temmuz 2006 yılında, Bayer firmasına ait Genetik Dokusu ile Oynanmış pirincin, Arkansas ve Missouri de satışa sunulmaya hazır olarak bulunduğunu öğrenebildiğini?

* GDO'lu uzun Pirincin yapısında bulunan ve "Liberty Link"(Özgürlük Bağlantısı) olarak bilinen dayanıklılığı sağlayan dokunun, aslında zararlı otları öldürmek için bitkileri yok eden bir madde olduğunu ve bunun da, GDO lu pirinçte bulunduğunu da, biliyor muydunuz?

* Japonya'nın ABD pirincinin ithalatını bu nedenlerle tamamen durduğunu da biliyor musunuz?

�***Kaynak: http://today.reuters.com/News/CrisesArt ... =N8S372113

Bitmedi; bitmedi...

Bize kotalarımızı kaldırmamızı emreden ABD'de pirinç üzerinde ne oyunlar dönüyor, sıradan vatandaşlar olarak bizlerin bilmesi mümkün değil?

ABD elindeki GDO lu pirincin stok fazlalığını, bize iteklerken aslında oralarda neler oluyor ve bize satmak istedikleri pirincin dokusu hakkında bilgilere bakmaya devam ediyoruz!

* ABD'li WHAFH avukatlarının, BAYER Firmasına dava açarak ABD li pirinç üreticilerinin haklarını aradığını da biliyor muydunuz?

*Açılan davaya bakan avukatları Levitt'e göre ve "Liberty Link"(Özgürlük Bağlantısı) olarak bilinen dayanıklılığı sağlayan dokunun varlığının kamuoyu tarafından bilinmesinin ardından, Bush hükümeti, ABD li pirinç üreticileri bu GDO lu pirinçle karışmış olan pirinçlerinin temizlenmesi için, çeltik üreticisini % 25 sübvanse ettiğini biliyor muydunuz?

(Bizim çiftçilerimize sübvansiyonları kaldırmamızı isteyen egemenlik peşinde koşan güçlerin, kendi üreticilerine gelince nasıl kol kanat gerdiğini görüyor musunuz?)

* İçeriğinde; Star Link bulunan pirincin; sadece ve sadece hayvanların tüketebileceğini, çünkü dış zarında bulunan bu maddenin, insanlar üzerinde alerjik reaksiyonlara neden olduğunu peki biliyor muydunuz?

* Wynne'li çeltik üreticisi ve Arkansas Pirinç Araştırma ve Teşvik Yönetim Kurulu Başkanı Bryan Moery şöyle diyor; "pirinçlerin GDO'lu ürünlerden temizlemenin belki başka metotları olabileceğini ancak bunun daha hızlı bir yolunu bulamadıklarını, eğer Avrupa'ya pirinç satmak istiyorlarsa, pirinçlerinin temizlenmiş olduğunu ispat etmek zorunda olduklarını itiraf etmiştir"

� ***Detaylı bilgiler için kaynak:

http://www.whafh.com/modules/press_release/?action=view&id=64

Birileri gerçekten de vatan hainliği ediyor. Biz de, bu vatan hainlerinin ithal ettiği pirinçleri afiyetle yiyoruz

Ama bunun yanı sıra başka şeylerde yiyoruz. Ne mi yiyoruz? Bakalım ne yiyoruz???

1. Kendi Pirinç üreticimizi darboğazlarda bırakarak, çalışanları ile birlikte yüzlerce tarım işçisini ve ailelerini, işsiz ve aç bırakıyoruz

2. Toplumun sırtında asalaklar gibi yaşayan, adeta ülke menfaatlerine karşı çalışan birilerini, ithalat zengini yapıyoruz ve tüketim açığımızı kapatmak için yıllık 200 bin ton pirinç ithal ediyoruz!

3. Ülkemizin milyonlarca $ paramızı heba ediyor, sonra da paralarımızın nereye gittiğini düşünüyoruz!

4. Yurdumuzu, göz göre, göre yoksulluğa terk eden, yerli üreticiyi caydıran işbirlikçilere göz yumuyoruz!

5. IMF istiyor diye, çiftçimize sübvansiyonları kaldırıyoruz, ama buna karşılık milyonlarca dolarlık pirinç ithal ediyoruz.

6. Batının kendi çiftçilerini sübvanse ederek üretim fazlası oluşturmasına ve bu üretim fazlasını da ve hatta GDO'lu pirinçleri de, bizim gibi 3. dünya konjünktüründe gördükleri ülkelere ihraç edilmesini, görmezden geliyoruz!

7. Dolaylı olarak ABD'deki Ermeni lobilerini destekliyoruz!

8. ABD'nin bize zorla satmaya çalıştığı pirinçlerin aslında GDO'lu ve yapı taşlarında "Liberty Link"(Özgürlük Bağlantısı) olarak bilinen dayanıklılığı sağlayan dokunun, aslında zararlı otları öldürmek için bitkileri yok eden bir yapı taşı olan, alerjik reaksiyonlar yarattığı için, insanların tüketimine izin verilmeyen pirincin olmadığını nereden biliyoruz?

9. Japonya'nın alımını tamamen durduğu, Avrupa'nın ise katı kotalar getirdiği ve insan sağlığına zararlı GDO'lu pirinçle karışmış ABD pirincini bizim neden ithal ettiğimizi hiç merak etmiyor musunuz?

Birileri ciddi vatan hainliği içinde!


kaynak
Kullanıcı küçük betizi
cafersadık
Üye
Üye
 
İletiler: 198
Kayıt: Sal Mar 20, 2007 20:22

İletigönderen |Kuralsız| » Cmt Eyl 29, 2007 13:33

Kendi Pirinç üreticimizi darboğazlarda bırakarak, çalışanları ile birlikte yüzlerce tarım işçisini ve ailelerini, işsiz ve aç bırakıyoruz


Ayrıntılı bilgiler için tşk. Cafersadık
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye
 
İletiler: 2244
Kayıt: Pzr Şub 25, 2007 13:25
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|


Şu dizine dön: Ermeni Meselesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x