İçtima...

Genel & Güncel Konular

İçtima...

İletigönderen Türk-Kan » Pzr Nis 29, 2007 2:04

İçtima...

Hâlâ deniyor ki...
Bundan sonraki adım ne olur?
Bundan sonraki adım, tank olur.

Gücüm var diye dayatırsan...
Gücü olan sana dayatır.
Kaçınılmaz gerçek, budur.

O, şunu demiş.
O, bunu demiş.
Boşverin...
Detaydır.
İlgili arkadaşların "takkesini önüne koyarak" düşünmesi gereken "büyük manzara" şudur...

Milli Nizam Partisi?
Anayasa Mahkemesi kapattı.
Milli Selamet Partisi?
Garnizon duvarına çarptı.
Refah Partisi?
Fazilet Partisi?

AKP?
Sebep farklı.
Adres aynı.
Yine, Anayasa Mahkemesi.
Yine, muhtıra.

Milli Görüş'ün dümensuyundan çıkamayan AKP, bir çuval inciri berbat etti.

İktidara oy vermeyen yüzde 75'in beş yıldır gösterdiği demokratik hoşgörü, yanlış anlaşıldı... Balıkçıyla istişare edildi, 25 milyon kişiden oy alan partiler "yok" sayıldı.
Çünkü...
Yalaka medya korosu ve şakşakçı işdünyası, "padişahım çok yaşa" naralarıyla, havaya soktu, siyasi körlük yarattı.
Gümbür gümbür gelen, görülemedi.

"Erken seçim" kesmez artık.
Acilen seçim.
Acilen.

Ayşe, Canan, Hülya, Sevgi, Zübeyde, Asena, Tülin, Seda, Türkan, Nadide, Işıl, Demet, Özlem... Memleketimin gözü kara, güzel kadınları... Gördüklerinden ders al, rehavete kapılma... Bugün, saat 13.00, Çağlayan Meydanı... Sevdiklerini topla, gel kardeşim... Bayrağını al, gel.

Yilmaz Özdil, 29.04.07
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: İçtima...

İletigönderen |Kuralsız| » Pzr Nis 29, 2007 12:30

Türk-Kan yazdı:İçtima...

İktidara oy vermeyen yüzde 75'in beş yıldır gösterdiği demokratik hoşgörü, yanlış anlaşıldı... Balıkçıyla istişare edildi, 25 milyon kişiden oy alan partiler "yok" sayıldı.
Çünkü...
Yalaka medya korosu ve şakşakçı işdünyası, "padişahım çok yaşa" naralarıyla, havaya soktu, siyasi körlük yarattı.
Gümbür gümbür gelen, görülemedi.

arkasına bakmak lazım arkasına...

Ayşe, Canan, Hülya, Sevgi, Zübeyde, Asena, Tülin, Seda, Türkan, Nadide, Işıl, Demet, Özlem... Memleketimin gözü kara, güzel kadınları... Gördüklerinden ders al, rehavete kapılma... Bugün, saat 13.00, Çağlayan Meydanı... Sevdiklerini topla, gel kardeşim... Bayrağını al, gel.

Mesaj alınmış usta 8)

yazı için tşk. Türk-Kan
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Veled » Pzr Nis 29, 2007 12:47

Türk-Kan, yazı için teşekkürler :D
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen Sema » Pzr Nis 29, 2007 13:42

Hâlâ deniyor ki...
Bundan sonraki adım ne olur?
Bundan sonraki adım, tank olur.

Türk-Kan, 29 Nisan Cumhuriyet Mitinginden bir ders almayıp hala bundan sonraki adımı sorgulanıp, inatlaşılırsa Yılmaz Özdil'in Yazısında olduğu gibi Bundan sonraki adım, tank olur :twisted: Paylaşım için sağol..
Bizi öldürmedikçe bizim kafamızdaki cereyanı boğmadıkça, başladığımız inkılap ve ilerleme bir an bile durmayacaktır....
Kullanıcı küçük betizi
Sema
Üye
Üye

İletiler: 710

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x