gönderen gerçekislam » Pzr Haz 07, 2026 8:27
Çocuk 6 yaşında ve Landshut Milli Görüş cami başkanının torunu.AA isminde şahıs e yıldır Alanya aile mahkemesinde babalık ddavası açtı ve bu çocuğun kendisinin olduğunu iddia ediyor.Ama Başkanın kızı bunun babalık davasına şu ana kadar cevap vermedi ama ilginç olan ona iftira davası da açamıyor.A.A. bu konuda net konuşuyor ve asla açamazlar ve sadece tuzak kurarlar diyor.Çocuk benim çocuğum ve çocuğumun beni bilmesini istiyorum.Diger taraftan bayanın eski kocası DNA sonucu çocuğu nüfusundan attı.Çocuk gayri meşru kaldı .İslam ahlakına göre çocuğun gayri meşru kalması çok acı bir durum .Ortada baba çocuğu red etmiyor ama gurbetçilere İslami öğrettiğini iddia eden bu başkan ve kızı hala DNA testinden kaçıyor.Çocuğun babası sosyal medyada açık açık benim kızım.diyor ve çocuğumu bayan erkek arkadaşı nüfusuna geçirirse sonuna kadar savaşacağını söylüyor .Ve sürekli igmg milli görüş yöneticilerinden yardım.istiyor.Ama kimse ona yardım etmek istemiyor. Bakın ortada bir çocuk var .Bu çocuğa DNA testi yapıldı mı ?Evet DNA sonucu çocuk babasız kaldı mı ? Evet .Bu çocuk için babalık davası açıldı mı? Evet. Babasının nüfusuna çocuğu geçirme hakkı var mı? Evet.Çocugun dedesi igmg yöneticisi mı ? Evet..Bunlar İslam toplumunda normal mı? Hayır .Bunların igmg bünyesinde görev almaları doğru mu ?Hayır. Çocuğa sahte baba atanması doğru mu ?Hayır .Babası çocuktan vazgeçer mi ? Hayır.Bu işin uzanması igmg milli görüşe faydası var mı ? Hayır . Çocuğunu istemek İslam'a ve dine zarar vermek mi? Hayır.Bu çocuğun babasını bilmesi Milli Görüşe zarar mı? Hayır . . ...Diğer evetler. Bu davanın uzaması davaya zarar veriyor mu?Evet.Bu olay zamanla gazetelerde boy gösterecek mı?Evet.Bu çocuğa sahte baba atanması milli görüş davası ahlak prensiplere uygunsuz bir olay mı ?Evet. Bu çocuğa başka baba atamak zalimlik mı ? Evet . Çocuğundan vazgeçsin diye babaya tuzak kurmak insanlık mı hayır ? Bunu yapana müslüman diyebilir miyiz ? Hayır. Liste uzayıp gider