Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler hakkındaki fikirleriniz, yayınladığımız izlencelerin bölümleri hakkındaki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz alan.
gönderen Millidurus » Cmt Kas 22, 2025 10:31
Avrupa Türk toplumuna İslami ahlak ,cihad şuuru için gariban gurbetçilerin bağışları ile inşa edilen yüzlerce canı derneklerini korkunç bir ahlak sorunu bekliyor.Geçenlerde teşkilata gelen elektronik posta teskikati zor durumda bıraktı .Resmi Mahkeme sonucunun partiye uketilmesi olayı iddia olmaktan çıkardı .Olay şöyle : Milli Görüş şube başkanın evli kızın bir çocuğu oluyor .Aka aldığı ihbar üzerinde mağdur baba DNA testi istiyor.Yapıan test sonucu çocuğun yasal babası ile akrabalık bağı olmadığı belgeleniyor .Baba çocuğa karşı babalık reddi davası açıyor .Bunun üzerine başkanın kızı mahkemeye itirazda bukuniluyor .Mahkemede ifadesi şöyle : Eşim baakasindna çocuk yapmamı istedi onun izniyoe yaptım .Baştan beri bu durumu biliyordum.Aama.Alakn hakim bu durumu red ediyor.Türk toplumunda deyusluk olamaz diyerek iddiayı red ediyir ve çocuk babanın nufusundan düşülüyor. CAN SIKICI KONULAR : Bu zina çocuğu doğuran ve hala kimden digurdugunu kendisinin bile bilmediği bayan babasının başkan olduğu şube sponsoru ve hasene vakfında canlı yayında cami için yardım topladı ve canlı yayında ahlak ahiret şereften bahsetti. Bu tarz insanlar önce kendi ailesine ahlaki sonra gurbetciye ahlaki öğretsinler .
-

Millidurus
- Üye

-
- İletiler: 5
Şu dizine dön: Tartışma ve Fikir Meydanı
Kİmler çevrİmİçİ
Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk