İKİ KADIN
Şehidin eşi yetimleriyle gözyaşı döküyor teröristin eşi vekil olup TBMMye giriyor
Tuncelide şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşekin, Kırşehirin Kaman ilçesinde binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanırken, DTP 2nci Olağanüstü Kongre için Ankarada toplanmıştı.
İntikam yemini etti
Çocukları İlker (4) ve Alper (2), tören alanında şehit eşinin Türk Bayrağına sarılı tabutu başında metanetini koruyarak ayakta durmaya çalışan Selda Şimşek, terör örgütü PKKya en büyük acıyı yaşatmak için oğullarını da asker yapma kararı aldı...
Kırmızı şal
PKKlı terörist Salman Kurtulanın karısı DTP Milletvekili Fatma Kurtulan tam da bu sırada kongrede gösterişli makyajı, yapılmış saçlarıyla gülücükler saçıyordu...
Şehit eşinin yüreği yanıyor
Selma Şimşekten PKKya: Ben size en büyük acıyı çocuklarımı da asker yaparak göstereceğim
Tuncelide terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bahtiyar Şimşek, Kırşehirin Kaman ilçesinde binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Kaman Cumhuriyet Meydanında düzenlenen cenaze törenine, ellerinde Türk bayraklarıyla katılan yaklaşık 10 bin kişi, bölücü terör örgütü aleyhine sloganlar attı. Şehit Şimşekin eşi Selda Şimşek (19), çocukları İlker (4) ve Alper (2), tören alanında şehit Bahtiyar Şimşekin Türk Bayrağına sarılı tabutu başında dimdik ayakta durmaya çalıştı. Terör örgütü PKKya en büyük acıyı çocuklarını yine asker yaparak göstereceğini belirten Selda Şimşek, şunları söyledi: Ben size en büyük acıyı çocuklarımı da asker yaparak göstereceğim. Kökünüzü kazıyacağız. İki tane daha asker yetiştiriyorum. Ağlamıyorum.
PKKlı karısı Ankarada mutlu
Terörist eşine ilişkin soruları yine cevapsız bırakan Kurtulan, DTP kongresinde etrafına neşe saçtı
Kocası azılı terörist çıkan DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan dün Ankarada partisinin İstiklal Marşı okunmayan kongresine katıldı. Burada da gazetecilerin eşine yönelik sorularını cevaplamayan Kurtulanın uzun süredir kayıp dediği kocası Salman kurtulanın PKKnın dağ kadrosunda yer aldığı ve Osmaniyede mayın döşeyerek üç askerimizi şehit ettiği
ortaya çıkmıştı. MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, eşinin PKK üyesi olduğu ortaya çıkan DTP Van Milletvekili Fatma Kurtulan hakkında Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırdı. Şandır, Konu yargının konusudur, Cumhuriyet Savcıları gerekeni yapmalıdır diye konuştu. Şandır, son yaşanan olayların DTPnin PKKnın siyasi sözcüsü iddiasını güçlendirdiğini söyledi. MHP Genel Sekreteri Cihan Paçası ise, Kurtulanın eşinin PKK üyesi olmasının sürpriz olmadığını söyledi. Paçacı, DTP milletvekillerinin PKK ile ilişkisi olduğu bilinen bir gerçek. Eşinin de PKKlı olması sürpriz bir şey değil, gayet doğal. Bunlar seçilmeden önce de bilinen şeylerdi dedi. DTPnin PKK ile ilişkisi olduğunun aleni şekilde ortaya çıktığını belirten Paçacı, PKKnın siyasallaşma sürecindeki ayağı DTP. Gündemde bu kadar yer almasına şaşırdım ben aslında. Söz gelimi başka partiden birisinin eşi öyle çıkar da şaşırırız. Ama DTPden birinin eşi PKKlı çıkmış. Diğerlerinin eşi farklı mı? Güvenlik güçleri bunu ele geçirdiğinde adalet karşısına çıkacaktır diye konuştu.
Salman Kurtulanın dağdaki fotoğrafı
DTP Milletvekili Fatma Kurtulanın terör örgütü üyesi olduğu ortaya çıkan eşi Salman Kurtulanın PKK kamplarında çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Bölücü örgütün ele başları arasında bulunan Salman Kurtulanın halen Irakın kuzeyinde bulunan kamplarda bulunduğu belirtiliyor.
Baygınlık geçirdi
Kadın polislerin yardımıyla güçlükle ayakta durabilen Selda Şimşek, kocasının tabutu başında bir süre bekledikten sonra baygınlık geçirdi. Şehit Bahtiyar Şimşekin cenazesi, Kaman Müftüsü Cemalettin Balın kıldırdığı cenaze namazının ardından düzenlenen askeri törenle Hacıpınar Mahallesindeki mezarlığa defnedildi. Törende vatandaşlar, terör örgütü aleyhine mesajlar içeren pankartlar da taşıdı.