İlgilendiğiniz bilim dalı ?

Gökbilim (Uzay bilimleri, astronomi, vb.)
2
13%
Fen Bilimleri (Fizik, kimya, biyoloji, tıp, vb.)
2
13%
Bilgisayar ve Teknoloji
7
44%
Çevre Bilimleri (Jeoloji, antropoloji, vb.)
1
6%
Yaşam (Keşifler ve İcatlar)
0
Oy yok
Siyaset Bilimi
4
25%
Diğer (Lütfen mesajınızda belirtin)
0
Oy yok

Toplam Oy : 16

İletigönderen |Cansu| » Cmt Ara 29, 2007 21:52

Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Egeli » Cmt Ara 29, 2007 21:58

Uzay-Fizik-Matematik-Kozmoloji vs...

bu cevabı bi yerden hatırlıyorum sanki :mrgreen:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen |Cansu| » Cmt Ara 29, 2007 22:22

Egeli, çaktırmaa teşekkürlerr katıldığınniçinn :mrgreen: bak senn için açtımm hee :P :P
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Egeli » Cmt Ara 29, 2007 22:34

|Cansu|, teşekkür ederim.
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen Pınar » Cmt Mar 29, 2008 11:58

ben çevre bilimlerine oy verdim. Hayvanlar, doğa, anatomi diğer şıkların içinde en çok dikkatimi çeken. En özürlü olduğum konu ise bilgisayar :cry:
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen sessiz sedasız » Cmt Mar 29, 2008 15:12

ben istesemde istemesemde fenbilimlerine oy verirdim.neticede kimyager adayıyız :mrgreen:
Sen ne kadar bilirsen bil,Senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Kullanıcı küçük betizi
sessiz sedasız
Üye
Üye

İletiler: 988

İletigönderen particler » Cmt Mar 29, 2008 15:26

Bir bilim adamı gözüyle bu anketi çok saçma buldum. şöyle ki, gökbilimiyle fen bilimleri ve teknoloji arasındaki aeyrımm nedir yada çevre ve yaşam diye adlandırdığınız katagoriyle siyaset bilimini nasıl ayırıyorsunuz? Sanırım öylesine yapılmış bi anket ;)
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak lazımdır.
Kullanıcı küçük betizi
particler
Üye
Üye

İletiler: 43

İletigönderen Pınar » Pzt Mar 31, 2008 7:21

particler, sen de bilim adamı olarak bu soruyu soruyosan kesin yanlışlık var :kikirik:
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletigönderen particler » Sal Nis 01, 2008 20:30

yanlış bende mi pınar hanım yoksa anlayamadım tam?
Kullanıcı küçük betizi
particler
Üye
Üye

İletigönderen Pınar » Çrş Nis 02, 2008 7:28

particler yazdı:Bir bilim adamı gözüyle bu anketi çok saçma buldum. şöyle ki, gökbilimiyle fen bilimleri ve teknoloji arasındaki aeyrımm nedir yada çevre ve yaşam diye adlandırdığınız katagoriyle siyaset bilimini nasıl ayırıyorsunuz? Sanırım öylesine yapılmış bi anket ;)

Bilim adamı olduğunu iddia eden sen , gökbilimiyle fen bilimleri ve teknoloji arasındaki ayrımı veya çevre ve yaşam ile siyaset bilimini böyle bi ankette birbirine karıştırıyorsan bence sende bir sorun var evet. Ortak noktaları ya da çıkış noktaları olabilir ama bilim adamı olan sensin ayrımı da sen yap

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Çrş Nis 02, 2008 10:39

particler, :| :? :honk:

Sen soruyu okumadın galiba atlamışın hemen cevap yazmayada :? :?
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen particler » Çrş Nis 02, 2008 12:12

Pınar ve Cansu arkadaşlara,

Günümüz biliminde bir fizik kavramı olan Feyman dragramını yada fiziksel bir olgu olan Big Bang'i anlamadan Uzay bilimlerini anlayamazsınız. Yada teknoloji en basitinden kullandiginiz bilgisayar çalışma düzeni sabit disklerin nasıl çalıştığı (giant magnetoresistance "En azından bunu merak edin 2007 yılı nobel ödülü"). Yada biyokimyayı anlamadan çevre bilimini nasıl anlayacaksınız? Ben gayet sakin bi şekilde "ayırım nedir" diye sordum. Ben yapamıyorum mesela bu ayrımı (sadece ben değil kimse yapamıyorum). Siz yapabiliyorsanız cevabını istedim sadece. Ama bu soruma karşılık gayet bilgisizce hatta bana "bilim adayı" diyecek kadar hakaretle cevap veriyorsunuz. Bugün temel bilimleri tek bir alanda sınırlamak mümkün değil. Amerikada özelliklede fransa ve almanyada çoğu bölümler bioinformatik, biokimya, biofizik... diye birleştirilmiştir...

Neyse arkadaşlar sanırım yanlış bir anlaşılma oldu. Sizinle böyle bir tartışmanın içine girmek istemiyorum. Kolay gelsin... Anket içinde teşekkürler Cansu arkadaş.
Kullanıcı küçük betizi
particler
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Çrş Nis 02, 2008 12:33

particler, Evet bayağı bir yalnış anlama oldu. Sanırım ben soruyu iyi okumadan atladım :roll:
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletigönderen Nihan » Çrş Nis 02, 2008 20:41

Dal olarak ayırmıyorum ama özellikle evrenin yaradılışı ve doğanın dengesini anlamaya yönelik bilgileri çok merak ediyorum. Böyle olunca anketteki fen bilimleriyle ilgili seçeneklerin hepsi ilgi alanıma giriyor.
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Pınar » Prş Nis 03, 2008 8:06

particler, tamam bi yanlış anlama var evet. sadece normal insanların günlük hayatta ilgilendiği bilim dallarını öğrenmek için yapılmış, gayet basite indirgenmiş bi anket.

Bi şeyi düzeltmek zorundayım: Hakaret olarak nitelendirdiğiniz ''bilim adayı'' sözünü siz söyleyince farkettim ve hemen düzelttim. Bunu demek istememiştim kesinlikle.

Tamam konu uzamasın siz ne ile ilgileniyorsunuz? :melek:

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

Sonraki

Şu dizine dön: Anketler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x