İlişkiler Ağı

Open Society Institute and Soros Foundation

İlişkiler Ağı

İletigönderen Ram » Çrş Kas 19, 2008 23:39

Resim
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!
 
İletiler: 8167
Kayıt: Sal Şub 20, 2007 1:06
Konum: Aç haritaya bak!

İletigönderen İlteriş » Çrş Kas 19, 2008 23:51

Cok guzel bir sema olmus, temsili oldugu icin eklenecek cikarilacak linkleri geciyorum, mesaji cok net anlasiliyor, buradaki kisi ve gruplar ayni yolun yolcusu.

Buraya NY Times, Wall Street Journal ve Fetos da lazim. NY Times'in son yillardaki hizmetleri tartisilmaz. Bu gibi haber ajanslari Turkiye medyasindaki "Yabanci Ajanslar olayi boyle gordu" gerizekaliliginin kendilerine verdigi gucu cok iyi bilerek Turk kamuoyunu etkilemeye yonelik mizansen haberler yapiyorlar. Dikkatinizi bu konuya ozellikle cekmek isterim.

Saygilar
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye
 
İletiler: 1197
Kayıt: Cmt Eki 20, 2007 23:05


Şu dizine dön: OSI

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x