İmam Hatip Lisesi dışındaki okullarda fuhuş var

Genel & Güncel Konular

İmam Hatip Lisesi dışındaki okullarda fuhuş var

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Haz 03, 2007 19:04

İHL Mezunları ve Mensupları Derneği eski başkanı İbrahim Solmaz, “Diğer okullarda fuhuş var, uyuşturucu var, İHL'lerde bunlar yok" dedi

Antalya İmam Hatip lisesi Mezunları Derneği'nin 27 Mayıs Pazar günü okul bahçesinde düzenlediği 'Pilav Günü'nde, Türkiye'deki imam hatip liseleri mezun ve mensupları bir araya geldi. 'Pilav Günü'nde yapılan konuşmalar, Önder İHL Mezunları ve Mensupları Derneği'nin resmi internet sitesi 'onder.org.tr'de yer aldı. Derneğin eski başkanı olan İbrahim Solmaz burada yaptığı konuşmada, "Diğer okullarda fuhuş, uyuşturucu var, İHL'lerde bunlar yok. İHL'ler milletin gerçek yüzünü yansıtıyor ve millet tüm okulların İHL düzeyinde olmasını istiyor. Bugün İHL'ye çocuğunu gönderen de, orada okuyan gençler de birer kahramandır'' dedi.

"TEK YUMRUK OLACAĞIZ''

Okul Müdürü Ali Özerten'in de katıldığı 'Pilav Günü'nde, Antalya İmam Hatip Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Avukat Rıza Sümer, okullarının 1956 yılından bu yana 10 bin mezun verdiğini söyledi. Sümer, "Amacımız bu mezunları bir araya getirip tek yürekte buluşturmak. Allah izin verirse bu amacımıza yakın zamanda ulacacağız. Bütün İHL'liler biraraya gelerek tek yumruk olacaklardır'' diye konuştu. Mehteran takımının mehter gösterisi yaptığı 'Pilav Günü'nde, 'Minik Dualar Grubu' da müzik dinletisi sundu.
Eğitim-İş Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, söz konusu açıklamanın 15 milyon öğrenci, bunların aileleri ve öğretmenlerine yapılan hakaret ve saygısızlık olduğunu söyledi. Okullarla ilişkili dernek yöneticisinin insanları rencide edici açıklama yapmasını kınadıklarını belirten Daş, "Bu tür açıklamalar toplumu çatışma ortamına sürükler. Okulları fuhuş yuvasıymış gibi gösteren açıkmaları yapan kişi, öğrenci, veliler ve öğretmenlerinden özür dilemelidir'' dedi.
Eğitim-Sen Antalya Şube Başkanı Kadir Zeybek ise sözkonusu açıklamayı yapanı değil, yaptıranı sorgulamak gerektiğini söyledi. Zeybek, "İmam hatip liseleri dışındaki okulları aşağılayan yaklaşımı kabul etmemiz mümkün değil. Kim bu adam? Ne hakla böyle bir sözü söyleyebiliyor? Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bir okulda böyle bir açıklama ne cüretle yapılıyor. Bu çağdışı yaklaşımları toplum, görmeli, bilmeli'' diye konuştu.
Zeybek, sözkonusu etkinlik ve konuşmanın Antalya İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapıldığını belirterek, "Bununla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü ne yapacak, merak ediyoruz'' dedi.
Kaynak:http://www.kanalturk.com.tr/18362/İhl-dışındaki-okullarda-fuhuş-var.html
03.06.2007

Not:Şimdi bu adam,bu insan müsvettesi bana,size,anneme-annelerinize,babama-babalarınıza,kardeşime-kardeşlerimize-bacılarımıza hakaret etmiş.Ben de ona hakaret etme hakkım olduğunu düşünüyorum.Böyle d..zülerin yüzünden memleket başını kaldırıpta ekonomi ile,düşman devletler ile uğraşamıyor çünkü böyle it-köpek olduktan sonra memleketin içinde ancak it-köpek b.kuna basıp duruyor,kayıyor da kayıyor.

Bu adam şu an karşımda olsaydı soracağım sorular:
-Behey aşağılık insan,sen İHL dışındaki liselerin hangisinde bulundun da hangi fuhuş olayına tanık oldun?Farzedelim ki zaman zaman gazetelere yansıyan münferit bazı olayları kendine dayanak alıyorsun,peki hangi hakla bu olayları genelleştiriyorsun?
-Aşağılık insan,bu memlekette özellikle doğu ve güneydoğuda ki üniversitelerde İHL mezunu üniversiteliler arasında çok yaygın olan mut-a nikahının fuhuştan farkı var mı,düm..k?Şimdi böyle bir çok vak-a bildiğim-bildiğimiz halde bizim tutupta,"İHL mezunlarının aklı fikri sekste,sevişmekte.Üniversiteyi kazanınca mut-a nikahı kıyma yarışına giriyorlar."diye konuşursam-konuşursak,İHL mezunları ve onların aileleri hangi hislere sahip olurlar?
-Behey öküz,bu memlekette son 4,5 senedir iktidar olan hangi parti?Eğer senin dediğin gibi okullarda uyuşturucu,fuhuş arttıysa bunu engellemek tüm okulları İHL'ye dönüştürmek mi?Bu hükümette İHL kökenli bakanların ve milletvekillerinin oranı cumhuriyet tarihinin en fazla oranı.Bundan haberin yok mu?
-İHL'lerin özellikle Anadolu'daki yurtlarında dönen naneleri,pislikleri ben-biz dayanak noktası kabul ederek "İHL'lerde sistemli bir biçimde oğlancılık örgütleniyor."diye söylesek İHL mezunu-öğrencisi erkekler ve onların aileleri ne-neler hissederler?
-Yaptığınız konuşma BÖLÜCÜLÜK değildir de nedir?Allah'ın varsa açıklar mısın?
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Veled » Pzr Haz 03, 2007 19:08

Çetin Taş, paylaşım için sağolasın çetin abi bütün okullarda fuhuş oluyor demek çok yanlış imam hatiplerde de çocukları istedikleri gibi yetiştiriyorlar hemde devletin bazı kurallarından atatürk ilkelerinden uzakta yetiştiriyorlar insanlar bunu sorguladığında kızıyorlar ama ahlaksız insan bunu imam hatipte de yapar ben fen lisesindeyim ama fuhuş filan olmuyor çevremdeki okullarda da istanbuldaki okullarda da olan bir yer görmedim illa ki vardır ama bu durum bütün okullarda oluyor deme gücünü kimden buluyor bu adamlar anlamadım
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen MedceziR » Pzr Haz 03, 2007 20:47

-İHL'lerin özellikle Anadolu'daki yurtlarında dönen naneleri,pislikleri ben-biz dayanak noktası kabul ederek "İHL'lerde sistemli bir biçimde oğlancılık örgütleniyor."diye söylesek İHL mezunu-öğrencisi erkekler ve onların aileleri ne-neler hissederler?

Çetin abi, söylemesi ayıp neye dayanarak söylüyorsun bunları? Böyle bi olay mı duydun? Ben İHL'li değilim ama merak ettim bunları okuyunca.

Haberi söylemek gerekirse adam biraz! uçmuş. Ama haklı noktalarıda var. Adama katıldığım yer ise liselerde çirkeflik diz boyu. Semih'in söylediğine de kesinlikle katılıyorum; insanın içinde çirkeflik varsa nerde olursa olsun aynı naneyi yer.
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen AlpereN » Pzr Haz 03, 2007 21:14

bende katılıyorum gerçekten liselerde rezillik diz boyu özellikle benim eski ilköğretim okulumun yanındaki lisede hergün kızlı-erkekli kaçıp 50.yıl parkı var bizim orda oraya gidiyolar artık ne yapıyolar belli yazık gerçekten ahlak sıfır
Kullanıcı küçük betizi
AlpereN
Üye
Üye

İletiler: 628

İletigönderen Berco » Pzr Haz 03, 2007 22:42

İmam Hatip'in yoğun olduğu zamanlarda benim lisede olduğum günlerde bayağı bu konularda vukuatlılardı.

İşte 3-5 safı kandırmak için boş laf atmak buna denir.

Tabii bu demek değildir ki diğer liseler dört-dörtlük...Ama bu zaten gençliğin genel sıkıntısı.
Kullanıcı küçük betizi
Berco
Üye
Üye

İletiler: 166

İletigönderen Veled » Pzr Haz 03, 2007 22:45

Berco, aynen katılıyorum bu hiç imam hatiplerde olmuyor diyip akılları sıra imam hatipler süper diyecekler diğer liseleri kötüleyecekler din ile siyast yapmasını çok seviyor bunlar
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Haz 04, 2007 19:51

tasindi: :wink:

Çetin Taş yazdı:Medcezir kardeşim,mesajını yeni farkettim,kusura bakma.Benim demek istediğim,vermek istediğim mesaj gazetelerde,televizyonlarda her kesimden insanların başına gelen olayları okuyoruz,izliyoruz.Sana özelden yollayacağım haberlerde de göreceğin gibi tarikat yurdunda tecavüz,İHL'li kızın hamile kalması,İHL'de öğretmenlerin yaptıkları,İHL'de okumuş bir homoseksüelin hayatı,vs. gibi haberlere rastlıyoruz.Benim demek istediğim her kesimden insanların başlarına kötü şeyler gelmiş olabilir ama tutupta kimsenin diğerine suçlama yapıp,genelleme yapmaması lazım.
Selamlar.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Pzt Haz 04, 2007 19:54

Türkancım sağol yahu,iyi yapmışsın ellerine sağlık. :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzt Haz 04, 2007 20:07

Çetin Taş, bende senin gibi düşünüyorum abi sanki imam haitplerde olmuyor izlenimi vermek çok yanlış eğer bir insan kendi öz benliğini kaybetmiş ise o yapacağını her yerde yapar zaten devletin kurumlarını neden bu kadar karalıyorlar orası çok bellide bunların sesini kısmak lazım artık
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen Gilda » Pzt Haz 04, 2007 21:17

Simdi atin aklina karpuz kabugunu düsürürsen at karpuz yemeyi hayal edecektir :evil:
Cok iyi bildigim bir olayi anlatayim, benim lise yillarimda cereyan eden bir olay bu,o zamanlar nerde bir kiz bir erkekle konussun yani arkadasca bile, mümkün bile degildi.IHL da okuyan bir kiz anlatmisti, erkek ögretmen gusül abdestini anlatirsa ve kiz ögrencilerinden yanit beklerse ne olur???
Tabii ayni seyi düsündünüz.Ders adina mahrem sorularin yarattigi rahatsizlikla siz genc insanlara farkli seyler empoze ederseniz ne olur.Kiz ögrencilere asagilayici sözlerle hitabetmek valla IHL de vardi.Bugün hala sicak bakmiyorum ordan gelenlere.Bu benim görüsüm.Cünki saglikli bir gencten bir dahi, bir de asi yaratilabilinir.
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen Türk-Kan » Sal Haz 05, 2007 10:02

Çetin, ne demek, görevimiss :mrgreen:

Örtünmekte yarar var!

ANTALYA İmam Hatip Lisesi mezunlarının düzenlediği toplantıda konuşan İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği’nin eski yöneticisi "Diğer okullarda fuhuş var, uyuşturucu var" diye konuşmuş.

Amasya’da da Kız Meslek Lisesi’nin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni yaptığı sınavda "zina" ile ilgili sorular sormuş.

İnancını kendi bildiği gibi, kendisine ait bir şey olarak yaşayan mütedeyyin vatandaşlarımızı elbette bu tiplerle karıştırmıyorum.

Ama onlar dışında kalan ve "aşırı İslamcı" diye tanımlayabileceğimiz bir kesim var ki bunlar akıllarını seksle bozmuş gibi görünüyorlar.

Onlara göre kendileri dışında kalan herkes ahlaksız, başkalarıyla kolayca cinsel ilişkiye girebiliyor ve yaşamlarında hiçbir ahlaki değere yer vermiyor!

Ancak diğer yandan bir gerçek var ki hayat onların zannettiği gibi de değil.

Ortada böyle bir gerçek varken bunların her vesileyle bu konuyu gündeme getirmelerinin ardında nasıl bir kafa yapısı olabilir?

Acaba bu durum "fırsatını bulsalar" o eleştirdikleri şeyleri yapmaya hazır olmalarından mı kaynaklanıyor?

Küçücük çocukların, sırf giyim kuşamları farklı diye böyle şeyler yapabileceğini düşündüklerine göre temel neden bu olmalı.

Gazetelerin üçüncü sayfalarında yayımlanan haberlere dikkatle bakarsanız, cinsel içerikli suçlara karışan kadınlar ve erkekler arasında bu tiplerin beğendiği gibi giyinenlerin sayıları hiç de az değil.

Ama kimse çıkıp da bunlara bakarak bu tiplerin istediği gibi giyinen herkesin ahlaksızlık yapmaya hazır olduğunu iddia etmiyor.

Çünkü bizler biliyoruz ki iyilik ya da kötülük insanın kendisi ile ilgilidir, üzerindeki giysilerle değil.

Bu tiplerle aynı ortamlarda bulunan kadınların sıkı sıkıya örtünmelerinde gerçekten yarar görüyorum!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Çetin Taş » Sal Haz 05, 2007 21:42

Bu tip insanlar kendilerine güvenleri olmayan,beyinleri sadece kadını seks cismi,doğurma organizması,yemek yapma düzeneği olarak gören;çok büyük ihtimal tatmin sorunu olan,erken boşalan ebleklerdir çünkü kendi karıları ve tüm kadınları sahiplenme söylemini dillendirirler.
O kadar tatminsizdirler.
Aşağılık insanlardır.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 5 konuk

x