[img]http://image.haber7.com/haber/67962.jpg[/img]
ALIN SİZ ASIN !!!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzurum İstasyon Meydanında partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 59. Hükümetin politikalarını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanı eleştirerek, 22 Temmuzda yapılacak milletvekilliği seçiminden MHPnin tek başına iktidar olarak çıkacağını savundu.
MİLLİYETÇİ HAREKETİN İKTİDARI ÖNLENEMEZ
Bahçeli, MHPnin 23 Temmuz sabahı sandıktan milletin teveccühü ile iktidar olarak çıkacağını Erzurumdan gördüğünü belirterek, Ne yaparlarsa yapsınlar, milliyetçi hareketin iktidarını önleyemezler dedi.
Başbakan Tokatta, Yozgatta yani milliyetçilerin Harman olduğu bölgelerde akılları karıştırmaya çalışıyor diyen Devlet Bahçeli, konuşmasına şöyle devam etti:
GEMİ ALACAK PARAN VAR İP ALACAK YOK MU?
Allahtan korkmaz adam, niye milliyetçi harekete iftira atıyorsun. Sayın diyen sensin, onun şehit ettiklerine kelle diyen de sensin. Kendisi 4 yıl 8 ay 19 günden beri iktidarda. Bize (Teröristbaşını neden asmadınız?) diyorlar. Ona 11. Protokol engel oldu. 11. Protokolün altında bugünkü 59. Hükümetin başbakan yardımcıları Abdullah Gül ve Abdullatif Şenerin imzaları vardır. O dönem 129 milletvekili olan MHPyi (Neden asmadın?) diye suçluyorsun. Tek başına iktidar olan sensin. Neden asmadın? Oğluna gemi alacak kadar paran var da onu asacak kadar ip mi alamıyorsun? Al o zaman sana ip diyerek meydana ip fırlattı. Haydi şimdi as.
NE KADAR HARCIRAH ALIYORSUN?
MHP lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğanın kendisiyle ilgili olarak Doğuya, Güneydoğuya gitmediği yönünde eleştiride bulunduğunu anlatarak, Soruyorum Erzurum neresi? dedi.
Başbakan Erdoğanın yurt dışına yaptığı gezilere de değinen Bahçeli, Başbakan, hangi ülkelere kaç kişiyle gittiğini gel söyle. Ben Başbakan Yardımcılığımda 4 yurt dışı gezisi yaptım. Harcırah da almadım. Sen ailece gidiyorsun. Açıkla, ne kadar harcırah alıyorsun? diye konuştu.
22 GÜN SONRA GELİYORUM...
22 gün sonra geliyorum Erdoğan. O zaman bunların hesabını vereceksin diyen Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:
AK Parti devrinin kapanacağı bilinmektedir. Hesap verme korkusu Başbakanı korkutmuştur. Başbakan bölücüye randevu vermektedir. TOKİ mitingleri yaparken milliyetçi harekete saldırmaktadır. Bana (Bahçeli Güneydoğuya gitmiyor) diyorsun. Biz Doğuyu da biliriz, Güneydoğuyu da. Bizim bilmediğimiz Arkadaşım dediğin Barzanidir. Başbakan Türkiyede 36 etnik gruptan bahsetmektedir. Önce 36ya ayırıp nasıl tek millet çıkarmayı düşünüyorsun. Terörist senin aklını karıştırmış. Bilesin ki Türk milletinin tamamı Mecliste temsil edilmektedir. Bilesin ki Türkiyede hak ve özgürlükler bölgelere göre değişmez. Bu millet sana hak ettiğin cevabı verecektir. Gün gelecek senden ve yandaşlarından bunların hesabı sorulacaktır.
TERÖRİSTİ SUSTURMADIN
"Sen teröristi susturacağına şehit yakınlarını susturmaya çalıştın. Sayın Başbakan kaçışın kurtuluşun yok. Bush kardeşinin yanına da gitsen alıp getirip, hesap soracağız. Senin siyasetinin eşi emsali yok. Müslümanım diyeceksin, Müslüman katliamına göz yumacaksın. Sen necisin karar ver. Başbakan milli görüş gömleğini çıkarttığını söylüyor. Giydiğin ithal tişörtün arkasında AB, önünde ABD yazıyor. İstismarcı ve takiyyeci olarak anılacaksın. Başbakan ve arkadaşları mağdur ve mazlum edebiyatı yapmaktadır. Doğrudur bir mağdur vardır. Ama o mağdur vatandaştır.
ONLARA DADAŞ TOKADI ATIN
Bu arada, Bahçelinin mitingi sırasında Başbakan Erdoğanın adını söylediği sırada vatandaşların yuh diye bağırması üzerine Bahçeli, Onlara yuh demeyin sandıkta Dadaş tokadı atın dedi.
Bahçeliden Erdoğana Apo cevabı
kaynak >>> sonkale.org
kaynak2 >>> haber7.com