ip alacak paranmı yok rte !!!

Genel & Güncel Konular

ip alacak paranmı yok rte !!!

İletigönderen creative » Pzr Tem 01, 2007 12:12

[img]http://image.haber7.com/haber/67962.jpg[/img]

ALIN SİZ ASIN !!!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzurum İstasyon Meydanında partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 59. Hükümetin politikalarını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanı eleştirerek, 22 Temmuzda yapılacak milletvekilliği seçiminden MHPnin tek başına iktidar olarak çıkacağını savundu.

MİLLİYETÇİ HAREKETİN İKTİDARI ÖNLENEMEZ

Bahçeli, MHPnin 23 Temmuz sabahı sandıktan milletin teveccühü ile iktidar olarak çıkacağını Erzurumdan gördüğünü belirterek, Ne yaparlarsa yapsınlar, milliyetçi hareketin iktidarını önleyemezler dedi.

Başbakan Tokatta, Yozgatta yani milliyetçilerin Harman olduğu bölgelerde akılları karıştırmaya çalışıyor diyen Devlet Bahçeli, konuşmasına şöyle devam etti:

GEMİ ALACAK PARAN VAR İP ALACAK YOK MU?

Allahtan korkmaz adam, niye milliyetçi harekete iftira atıyorsun. Sayın diyen sensin, onun şehit ettiklerine kelle diyen de sensin. Kendisi 4 yıl 8 ay 19 günden beri iktidarda. Bize (Teröristbaşını neden asmadınız?) diyorlar. Ona 11. Protokol engel oldu. 11. Protokolün altında bugünkü 59. Hükümetin başbakan yardımcıları Abdullah Gül ve Abdullatif Şenerin imzaları vardır. O dönem 129 milletvekili olan MHPyi (Neden asmadın?) diye suçluyorsun. Tek başına iktidar olan sensin. Neden asmadın? Oğluna gemi alacak kadar paran var da onu asacak kadar ip mi alamıyorsun? Al o zaman sana ip diyerek meydana ip fırlattı. Haydi şimdi as.

NE KADAR HARCIRAH ALIYORSUN?

MHP lideri Bahçeli, Başbakan Erdoğanın kendisiyle ilgili olarak Doğuya, Güneydoğuya gitmediği yönünde eleştiride bulunduğunu anlatarak, Soruyorum Erzurum neresi? dedi.

Başbakan Erdoğanın yurt dışına yaptığı gezilere de değinen Bahçeli, Başbakan, hangi ülkelere kaç kişiyle gittiğini gel söyle. Ben Başbakan Yardımcılığımda 4 yurt dışı gezisi yaptım. Harcırah da almadım. Sen ailece gidiyorsun. Açıkla, ne kadar harcırah alıyorsun? diye konuştu.

22 GÜN SONRA GELİYORUM...

22 gün sonra geliyorum Erdoğan. O zaman bunların hesabını vereceksin diyen Bahçeli, konuşmasını şöyle sürdürdü:

AK Parti devrinin kapanacağı bilinmektedir. Hesap verme korkusu Başbakanı korkutmuştur. Başbakan bölücüye randevu vermektedir. TOKİ mitingleri yaparken milliyetçi harekete saldırmaktadır. Bana (Bahçeli Güneydoğuya gitmiyor) diyorsun. Biz Doğuyu da biliriz, Güneydoğuyu da. Bizim bilmediğimiz Arkadaşım dediğin Barzanidir. Başbakan Türkiyede 36 etnik gruptan bahsetmektedir. Önce 36ya ayırıp nasıl tek millet çıkarmayı düşünüyorsun. Terörist senin aklını karıştırmış. Bilesin ki Türk milletinin tamamı Mecliste temsil edilmektedir. Bilesin ki Türkiyede hak ve özgürlükler bölgelere göre değişmez. Bu millet sana hak ettiğin cevabı verecektir. Gün gelecek senden ve yandaşlarından bunların hesabı sorulacaktır.

TERÖRİSTİ SUSTURMADIN

"Sen teröristi susturacağına şehit yakınlarını susturmaya çalıştın. Sayın Başbakan kaçışın kurtuluşun yok. Bush kardeşinin yanına da gitsen alıp getirip, hesap soracağız. Senin siyasetinin eşi emsali yok. Müslümanım diyeceksin, Müslüman katliamına göz yumacaksın. Sen necisin karar ver. Başbakan milli görüş gömleğini çıkarttığını söylüyor. Giydiğin ithal tişörtün arkasında AB, önünde ABD yazıyor. İstismarcı ve takiyyeci olarak anılacaksın. Başbakan ve arkadaşları mağdur ve mazlum edebiyatı yapmaktadır. Doğrudur bir mağdur vardır. Ama o mağdur vatandaştır.

ONLARA DADAŞ TOKADI ATIN

Bu arada, Bahçelinin mitingi sırasında Başbakan Erdoğanın adını söylediği sırada vatandaşların yuh diye bağırması üzerine Bahçeli, Onlara yuh demeyin sandıkta Dadaş tokadı atın dedi.

Bahçeliden Erdoğana Apo cevabı

kaynak >>> sonkale.org
kaynak2 >>> haber7.com
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Veled » Pzr Tem 01, 2007 13:00

k4rTal, :D güzel söylemiş ama devlet bahçeli paylaştığın için teşekkürler :wink:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen yattara » Pzr Tem 01, 2007 13:24

Bakalım kim seçilecek herkes kendisi kesin seçilcek gibi konuşuo ama halktan tık yok merak ediom kimi sececekler!...
Resim
Resim
Kullanıcı küçük betizi
yattara
Üye
Üye

İletiler: 273

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Tem 01, 2007 15:06

Şu an 16:00 haberlerinde Erdoğan'ın cevabını izliyorum Mersin mitinginde.Diyor ki "madem bu kadar mahirdin,sen iktidarken sana teslim ettiler.İpiniz yoksa bu millet size ip gönderirdi,niye asmadın?"Bu konuda Tayyip'in eline koz vermiştir Bahçeli,ben açıklamasının çok saçma ve düşüncesizce olduğunu düşünüyorum.
ABD,dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ve başbakanı Ecevit'in imzalarının olduğu bir belge ile Apo'nun yakalanıp Türk Bordo Berelileri'ne teslim edilmesini onaylamıştır.(Bakınız:"Apo yakalandı,şimdi ne olacak?",yazar:Tuncay Özkan)Bu belge de Apo'nun idam edilmemesi konusunda devlet ABD'ye söz veriyor.Bahçeli bu konuda susmalıdır,çünkü zaten bu işte onun veya kimsenin bir günahı olmadığını bilen biliyor.Tutupta Apo konusunda yeniden polemik yaratmak ancak ne yazık ki mevcut siyasi partiler içinde en ufak sempati duymadığım yegane parti olan AKP'ye yarayacaktır.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen Veled » Pzr Tem 01, 2007 15:21

Çetin Taş, aslında haklısın çetin abi ak parti ile ilgili bir durum olmadığı ortada koz geçti adamın eline şimdi onu kullanacaktır bence akp iktidarının başka yaptıkları ile ilgilensin devlet bahçeli daha yararlı olacaktır
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x