Iraklıyı Iraklıya kırdıracaklar!

Genel & Güncel Konular

İletigönderen tuba » Pzt Haz 23, 2008 3:54

Yaklaşık 6 yıl önce Irak’ı işgal eden ABD, inanılmaz ölçüde kan dökmesine rağmen direnişi aşamayınca kendisine uygun bir strateji geliştirdi. Öksüz ve yetim bıraktığı Iraklı çocukları askeri eğitime alan ABD, bu çocukları ağır kayıplar verdiği Sadr bölgesinde Iraklı direnişçilere karşı kullanmayı planlıyor.

İşgalciler, Iraklı yetim ve öksüzleri asker yapacak

Irak’ı işgal eden ve yaklaşık 6 yıl geçmesine rağmen tam gaz süren direniş ile baş edemeyen Amerikan işgal gücü şimdi, yetim, öksüz bıraktığı Iraklı çocukları asker yapıyor. Başkent Bağdat’ın Adhamiya bölgesinde kurulan eğitim merkezinde toplanan Iraklı gençler arasında, yaşları henüz 16-17 olan çocuklar dikkat çekiyor. Çoğunun annesi, babası, Amerikan bombardımanlarında öldürülmüş durumda. Okulda dil bilgisi, matematik öğretildiği gibi, Amerikalılar onlara şimdi silah tutmayı, katliam yapmayı öğretiyor. Eğitim alanlar Şiilerin çoğunlukta yaşadığı ve direnişin en güçlü olduğu yerlerden biri olan Sadr semtinin içinde ve etrafında kurulacak kontrol noktalarında görev yapacak. Amerikan askerinin bu bölgede ağır kayıp vermesi sonrası alınan bu karar ise oldukça dikkat çekici. Irak’ta 6.5 milyon çocuğu yetim ve öksüz, 3 milyona yakın kadını ise dul bırakan Amerikan işgal gücü batağa saklandığı ülkeden çıkış yolu ararken Iraklı çocukları da işgal gücüne dahil etmek için her yolu deniyor.

Kaynak
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen Pınar » Pzt Haz 23, 2008 11:18

Tarih tekerrürden ibarettir.
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Haz 23, 2008 18:20

Millet olamazsan herseyi yaparlar!

Ibret al Türk Milleti. Seni padisaha kulluktan kurtaran, Millet yapan Ata'na uzanan dilleri kes artik! Ellerinde Irak'ta öldürelen 1 milyon müslümanin kani olan eskiya torunlarina hadlerini bildir artik!
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x