İran 5 PKK lıyı sokak ortasında ''İdam Etti''

Genel & Güncel Konular

İran 5 PKK lıyı sokak ortasında ''İdam Etti''

İletigönderen |Kuralsız| » Çrş Haz 10, 2009 13:09

Resim

İran'da son model idam

İran'da daha önce darağacına asılarak, vinçte sallandırılarak idamlar gerçekleşmişti...

Şimdiyse yeni bir akım başladı... Ajanslara ulaşan son "idam töreninde" İran devrim muhafızlarına ait lüks cipler kullanıldı...

Hürriyet'in haberine göre, cadde ortasında gerçekleştirilen bu törende, idam mahkumları önce lüks ciplerin üzerine çıkarıldı... Bir komutanın talimatıyla lüks cipler hareket etti ve idamlar gerçekleşti...

İran’ın Salmas kentinde PKK’nın İran’daki kolu olarak bilinen PJAK’la ilişkisi olduğu ileri sürülen 5 İranlının cadde ortasında idamının görüntüleri ajanslara ulaştı.

Kent merkezindeki bir sokakta vince asılan ipler, ikisi petrol varili, üçü de sehpaların üzerinde duran mahkûmların boynuna geçiriliyor. Vincin üzerinde duran İranlı asker, bir mahkûmun sehpasına çıkarak birbirine bağlı iki varil ile iki sehpayı çekiyor, ardından tek kalan sehpayı da mahkûmun ayaklarının altından itiyor.

Bu sırada ipte sallanan 17 yaşında olduğu belirtilen bir mahkûmun arkasından bağlı elleri açılıyor. İpte çırpınan genç bir süre sonra can veriyor. İranlı askerler sehpaların etrafında volta atarken, idamları izlemek için çevrede toplanan yüzlerce kişi de bu vahşete tanıklık ediyor.

Bazı izleyiciler de kamera ve cep telefonlarıyla infazları kaydediyor. İran’da 5 mahkûmun ipte sallandırılmasından geriye, ayakkabıları ile kamera görüntüleri kalıyor.

İran’da cadde ortasındaki idamın yaklaşık 1 ay önce gerçekleştirildi.

İşte İdam Görüntüleri
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

Re: İran 5 PKK lıyı sokak ortasında ''İdam Etti''

İletigönderen özgürtürk » Çrş Haz 10, 2009 14:03

|Kuralsız| yazdı:idamları izlemek için çevrede toplanan yüzlerce kişi de bu vahşete tanıklık ediyor.

Vahşet mi?
Alın size vahşet;
[img]http://www.turkishforum.com/pkk/img/photos/bebek_katili1.jpg[/img]
Asıl vahşet bu sabî dahil 30 bin vatan evladını kara topraklara gömenlerin yaptıklarıdır!
Asıl vahşet bunları yaptıkları sabit görülen iki çete başının halen hayatta tutulup yetim parasıyla beslenmesidir!

Helal olsun İranlılara... Bu itler ancak böyle itlaf edilir!
Kullanıcı küçük betizi
özgürtürk
Üye
Üye

İletiler: 84

İletigönderen türkpaşaoğlu » Çrş Haz 10, 2009 15:56

hayranlıkla seyrediyorum iran ı ,bu toıplumun tek sevdiğim yanı duruşları. biz irandan daha acizmiyiz, şuna bakarmısınız ülkede terör estirenleri daha düzgün bir şekilde cezalandıramıyoruz ,cezalandırmak bir yana meclise sokup maaş bile veriyoruz o kadar pasif okadar aciz oldukki türk ırkı türk devleti tarihinde bu kadar düşkün aciz olmamıştı herhalde allah belasını versin türkiye yi bu hale getirenlerin ve yazıklar olsun demokrasi denen bu rezil oyunla şerefsizleri hükümet edenlere...
Kullanıcı küçük betizi
türkpaşaoğlu
Üye
Üye

İletiler: 96

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Haz 17, 2009 0:15

''Son idamlardaki gazete ve televizyonlara yansıyan bazı şeyleri de anlayamıyorum. Kanuyla alakası pek olmasada, bu görüntülerde fakettiğim bir ayrıntı beni düşündürüyor. İdam edilen her kim olursa olsun, mutlaka en ön saftaki herkes, telefonlarına bu görüntüyü kaydediyorlar.
Herhalde, oturup oturup idam izleyecek değildir insanlar diye düşünüyorum. Bu nasıl bir piskolojidir acaba? Türkiye'de bir trafik kazası sonunda şahit olmuştum bu duruma...
Herkes aracın içindekileri kurtarmak için uğraşırken, arkada meraklı kalabalık kim daha iyi çeker, görüntü alır yarışı içindeydi!İnsanlar ne çok meraklı başkalarının acziyetini, çaresizliğini yada yok oluşunu izlemeye, kaydetmeye...?

The Hostel filimi gibi. Bu insanlar böyle şeylerde yapabilirler, ezmekten, ödürmekten de zevk alabilirler.''

Laçin arkadaşımızın yukarıdaki mesajını yanlışlıkla tamamen sildim.Ona bu konu ile ilgili özel bir mesaj da attım.Ama sizinle de paylaşmak istediğim kısmı özetle şudur:Bu sitede DEMOKRATİK ORTAM sağlamak adına bilinçli ya da bilinçsiz bir şekilde PKK propagandası yapılmasına sebep olacak ya da yapıldığını düşündürecek hiçbir yazıya izin veremeyiz.Bu zamana kadar vermediğimiz gibi bundan sonra da vermeyeceğiz.Kişisel görüşüm sanırım çoğumuzun görüşüdür.PKK'lının ölüsüne, ölümüne, ölüm şekline en ufak bir acıma hissi duymam.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen kaye » Çrş Haz 17, 2009 0:38

türkpaşaoğlu yazdı:hayranlıkla seyrediyorum iran ı ,bu toıplumun tek sevdiğim yanı duruşları. biz irandan daha acizmiyiz, şuna bakarmısınız ülkede terör estirenleri daha düzgün bir şekilde cezalandıramıyoruz ,cezalandırmak bir yana meclise sokup maaş bile veriyoruz o kadar pasif okadar aciz oldukki türk ırkı türk devleti tarihinde bu kadar düşkün aciz olmamıştı herhalde allah belasını versin türkiye yi bu hale getirenlerin ve yazıklar olsun demokrasi denen bu rezil oyunla şerefsizleri hükümet edenlere...

Sokak ortasında, çocukların gözü önünde böyle bir idam doğru mudur, tartışmasını yapamayacağım..
Yapmak istemediğimden değil ama, başka bir suçtan idam edilselerdi bu şekilde olmasına tamamen karşı çıkardım. Fakat konu pkk'lıların idamı olunca, ibret-i alem diyenlere de hak verebilirim, tartışmasını yapamama sebebim budur..

Türkpaşaoğlu, hislerimize tercüman olmuşsun, biz kendi teröristimizi bile meclise sokuyorken, paralarını ödeyip, karınlarını doyurarak bizlere hainlik etmesini sağlıyorken, elin Acem'i bak nasıl da sallandırıveriyor..
30 bin kişinin katilini beslemekle kalmıyoruz, örgütünü oturduğu yerden yönetmesini de izliyoruz.
Bu acziyeti, bu ihaneti tel'in ediyorum..
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x