İran liderine Anıtkabir formülü

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Tem 30, 2008 14:11

Abdullah Gül'ün davet ettiği Ahmedinejad, Anıtkabir'i, ziyaret etmeyecek.

14 Ağustos’ta Türkiye’ye gelecek olan İran Cumhurbaşkanı Ahmedinecad, Ankara yerine İstanbul’da ağırlanacak. Gül’ün davetlisi olarak gelen İran lideri, resmi ziyaret olmadığı için Anıtkabir’e gitmeyecek.

Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, 15. Bağlantısızlar Hareketi Dışişleri Bakanları Konferansı için gittiği Tahran'da İran'ın nükleer programıyla ile ilgili krizi de çözmeye çalışıyor. İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad, Babacan'ı daha önce tespit edilen tarihten bir gün önce ve konferansın düzenlendiği binada kabul etti.

Babacan, daha sonra İran Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi Başkanı ve Başmüzakereci Said Celili ve Dışişleri Bakanı Manuçehr Mutteki ile bir araya geldi. Görüşmelerde, ‘’kardeş ve dost’’ iki ülkenin her alanda işbirliğine gitmeleri ve bunu geliştirmeleri konusunda ortak irade ve kararlılık sergiledikleri belirtildi. Öncelikli olarak ikili ilişkiler, İran’ın Batılı ülkelerle yürüttüğü nükleer müzakereler ve Ahmedinecad’ın Türkiye ziyareti konuları ele alındı.

RESMİ NİTELİĞİ YOK

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinecad, 14 Ağustos’ta Türkiye’ye geliyor. Ahmedinecad’ın İstanbul’a yapacağı çalışma ziyareti “resmi” nitelik taşımayacağı için İranlı lider Anıtkabir’i ziyaret etmeyecek. İran’da bulunan Ali Babacan, ziyaretin kesin tarihi ve içeriğini İran ile eşzamanlı olarak açıklayacaklarını belirtti.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen tuba » Çrş Tem 30, 2008 14:29

Türk-Kan, bu işin bahanesi tabii...

....onlar da biliyorlar, esasında "Anıtkabir" bütün alerjilere birebir...kaçmaları da ondan :kikirik:
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Tem 30, 2008 15:18

tuba, :kikirik: aklima 100 metreyi 3 saniyede kosabilecekleri ihtimalini getirdin.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen maydonos » Çrş Tem 30, 2008 17:19

ziyaret etmeyecekse gelmesin.hiyari kim davet etmis gidip dubaide bulussunlar..bopa dahil olacaktir o yuzden geliyor.o da sam amcanin ayaklarini opecektir.bizim keneler gibi halkindan gizli anlasmalar imzalayacaktir..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen rafet » Çrş Tem 30, 2008 18:16

Ahmedinejat akilli bir adam, ama AKP den ne buluyor anlamadim.

Ulusal Kanalda Iranlilarin asil Kemalistlerle isbirligi , dayanisma icinde olmasi gerektigi
yollu konusmalar olmustu bir ara.Bence de dogrusu bu olurdu.

Iran sistemini begenmesek de abagimsiz bir devlet olarak ayakta duruyor, Amerikaya posta
atiyor.Bu acilardan begeniyorum dogrusu.

Bir de Mustafa Kemal fobilerinden kurtulup Turkiye'yi dogru degerlendirebilseler daha iyi
olurdu.
Kullanıcı küçük betizi
rafet
Üye
Üye

İletiler: 185

İletigönderen Egeli » Çrş Tem 30, 2008 19:40

Türk/Türkmen fobili Fars Nejat'ın ''Atatürk''ten korkması,gayet normal :!:
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

İletigönderen maydonos » Cmt Ağu 02, 2008 16:29

bu islamofasist kankalari olan iran milletinin basi ankara yerine istanbula gelecekmis eger bu utanmazlar dolmabahcede karsilarlarsa bu saygisiz herifi hic sasirsmayacagim.bizdede oyle duyarli bir millet varki hemen protostolar duzenlerler.ayri bir nokta ise anlasildi neden istanbulun baskent olacagi demekki ulkemiz bu soysularin yol gecenhani olacak..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Ağu 04, 2008 17:59

Dışşikâyet Bakanı Bebecan yazdı:"Böylesi önemli bir süreçte yapılan ziyaretin öncesinde, ufak tefek detayların tartışılmasını yersiz görüyorum. Ziyaretin özüne ve başarısına gölge düşürecek yaklaşımlar olarak görüyorum. Konunun özüne odaklanmak gerek. Bunun haricindeki tartışmalar, tamamen ziyareti gölgelemeye, başarısını engellemeye yönelik, yersiz girişimler olarak görüyorum. "

E be muhteremin cocugu, e be ...........................

Ermenistan'da soykirim anitini ziyaret eden ama Anitkabir'e gidemeyen zata degil, size lafim............!!!

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen SuLtanAhmet » Sal Ağu 05, 2008 20:51

Kimi ziyaret ettigi degil ; hangi nedenden ötürü buraya geldigi önemlidir !
Sen "Dogrusun","Yalanlar"Benle Dolu ! [Burcin Birben]
Kullanıcı küçük betizi
SuLtanAhmet
Üye
Üye

İletiler: 215

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 konuk

x