’İrtica ile Mücadele Eylem Planı’ Orijinali ortaya cikti...

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

’İrtica ile Mücadele Eylem Planı’ Orijinali ortaya cikti...

İletigönderen FahrettinAltay » Sal Eki 27, 2009 4:37

Ergenekon savcılarına giden mektupta ne var?
Mesai 04.30’da başladı, bilgisayarlar 35 kez silindi

MUVAZZAF subay tarafından Ergenekon savcılarına gönderilen ihbar mektubu dün bazı gazetelerde (Star, Yeni Şafak, Zaman, Sabah, Bugün ve Taraf) yayımlandı. Cuntacıları da ihbar eden subay, mektubunda şu iddialara yer verdi:

* NEDEN YAZDIM?: “Sayın Savcım, Kuşaklar boyu TSK’ya hizmet etmiş bir aileye sahip olmaktan onur duyan bir subayım. Son dönemde TSK’nın tarihinde hiç olmadığı kadar itibar kaydına uğraması, beni ve benim gibi vatanını ve milletini seven bir çok silah arkadaşımı son derece rahatsız etmiştir. Kendi milletine karşı psikolojik harekat yapan, toplumu bölen ve toplumun değerlerini karşısına alan bir TSK’nın hayal edilmesi mümkün olmadığı nasıl bir gerçekse, TSK’nın tamamının böyle olmadığı da bir gerçektir.”

* CUNTA HALA AKTİF: “Şu an içinde bulunmaktan büyük pişmanlık duyduğum, sadece 3. dünya ülkelerine özgü kendi vatandaşına psikolojik harekat uygulayan bunun adına da ’bilgilendirme faaliyeti’şeklinde masum ve haklı görünen bir maske uyduran cunta oluşumunda birçok arkadaşımla birlikte görev aldım. Psikolojik Harp Dairesi içindeki cunta yapılanmasının yaptıkları kamuoyuna yansıyınca kurumun adı Bilgi Destek Daire Başkanlığı olarak değiştirildi. Bilgi destek taburlarının sayısı bire indirildi.”

* KLASÖRDEN ALDIM: Basında yer alır almaz erken davranarak evrakın aslını gizlice dosyalandığı klasörden aldım. Belgenin aslının yerinde olmadığı anlaşılınca önce kriz yaşandı. Ancak daha sonra belgenin ele geçirilmesinden korkan bir cunta mensubu tarafından imha edildiği görüşü benimsendi.

* NASIL SIZDI?: “TSK’da psikolojik harekat birimlerinin kuruluş sahfasından bu yana aktif görev alan ve 2009 atamalarında Bilgi Destek Okul Komutanlığı’nda görev alan Hv. Öğ. Bnb. H.B. bahse konu belge hakkında ’Bu belgeyi biz hazırlamıştık nasıl sızdı anlayamadım?’demiştir.”

* TEMİZLİK YAPILDI: “Plan basına sızınca belgenin hazırlanmasında kullanılan tüm bilgisayarlar temizlendi, ilgili evraklar imha edildi. (...) İmhaya Orgeneral E.S.’nin özel sekreteri Kurmay Albay U.B. tarafından takip edilmiş, bilgisyarların geri getirilemeyecek şekilde silinmesine nezaret etmiştir. Bu işlemde Alb. Ş.K., Üsteğmerler E.S. ve K.B., Bçvş. M.T. ile Svl. R.S. görev aldı.”

* TANIK OLMAYA HAZIRIM: “Cunta şimdiye kadar ’kendi hukuku’dışında bir hukuk tanımadı. ’Cesur’savcılarımızn nefeslerini enselerinde hissedince yaptıkları kirli işlerin üzerini kapatmak için her türlü gayrı ahlaki yola başvuruyorlar. Sayın savcım, tanık olarak çağırmanız durumunda da gelmeye hazırım.”

* ORGENERAL’İN EMRİYLE YAZILDI: “Daha önce değişik planlar hazırlanmıştı. (...) Söz konusu gayri hukuki çalışmalar, TSK içerisinde cunta yapılanmasının kilit isimlerinden olan Org. Hasan Iğsız’ın Genelkurmay II’nci Başkanlığı döneminde hız kazanarak devam etmiştir. Org. Hasan Iğsız’ın doğrudan netice alınabilecek bir eylem planı hazırlaması konusunda verdiği direktif gereği Korg. M.E ve Tümg. M.B’nın da katkılarıyla söz konusu eylem planı Alb. Dursun Çiçek tarafından hazırlanmıştır.”

* BELGEYİ NASIL ALDIM?: Basında yer alır almaz, erken davranarak söz konusu evrakın aslını gizlice dosyalandığı klasörden aldım. Belgenin aslının yerinde olmadığı anlaşılınca önce bir kriz yaşandı. Ancak daha sonra belgenin ele geçmesinden korkan bir cunta mensubu tarafından imha edildiği görüşü benimsendi.

* MESAİ ERKEN BAŞLADI: “Genelkurmay Başkanlığı olaydan, söz konusu belgenin medyaya yansıdığı gün sabah saat 04.30 itibarıyla Genelkurmay İletişim Daire Başkanlığı vasıtasıyla haberdar olmuştur. Sivil savcılığın olaya el koyması hususu gündeme gelince Alb. Çiçek’in bilgisayarı, ilgili şubedeki bütün bilgisayarlar ve ilgili server (ana bilgisayar) dahil her şey alınmıştır. Alınan tüm bilgisayarlar özel programlarla 35 kez geri getirilemeyecek şekilde silinmiştir. Bu işlemler 19-20-21 Haziran 2009 tarihlerinde cuma, cumartesi ve pazar günü gizli bir şekilde gerçekleştirilmiştir.”

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay ... sid=267321
Bayraklari Bayrak yapan, ustundeki kandir, Toprak ugruna olen varsa VATANDIR
Kullanıcı küçük betizi
FahrettinAltay
Üye
Üye

İletiler: 81

Re: ’İrtica ile Mücadele Eylem Planı’ Orijinali ortaya cikti...

İletigönderen FahrettinAltay » Sal Eki 27, 2009 4:44

Tabi, baktilar sagdan soldan dagdan inen teroristler icin cok ses cikmaya basladi, TSK sesini cikarmaya basladi. Hatta Avrupadan gelecek it surusunu bile ertelediler... Kurt Acilimi tehlikeye atiliyor!
Sonra ne oluyor.... yine bu belgeyle ilgili bir haber cikiyor...
Bu Itirafci subay, eger gercek ise, kesin fetocudur.
Bunuda saldilar yine TSK'nin basina... TSK ugrasip dursun simdi. Cahil, kafasi karisik olan halkimizda iyice kafasi karissin.
AKP bunu yapacak, dusunecek kadar akilli degildir. ABD oyunudur.
Ayni zamanda Sevr haritalari dolasip dursun.
Simdi sira TSK'dadir. Basbug ne yapacakdir? Cok merak ediyorum.
Bayraklari Bayrak yapan, ustundeki kandir, Toprak ugruna olen varsa VATANDIR
Kullanıcı küçük betizi
FahrettinAltay
Üye
Üye

İletiler: 81

Re: ’İrtica ile Mücadele Eylem Planı’ Orijinali ortaya cikti...

İletigönderen Türk-Kan » Sal Eki 27, 2009 4:45

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x