Irzına geçemezsen bombayla öldür!!!

Irzına geçemezsen bombayla öldür!!!

İletigönderen Erkan Güçiz » Cum Tem 25, 2014 1:26

“Bir canlı bombayı tetiği çekmekten vazgeçtirecek tek şey bunu yaparsa kız kardeşinin ırzına geçileceğini bilmesidir.”

Bunu söyleyen Bar-Ilan Üniversitesi profesörü Dr. Mordechai Kedar. Kaçırılan ve daha sonra öldürülen üç İsrailli gencin cesetleri bulunduktan hemen sonra, 1 Temmuz’da, “Hakol Diburim” (Hepsi Lâf) adlı radyo programında, “Hamas nasıl durdurulur” konusunda konuşuyor.

“İçinde yaşadığımız kültürü anlamak lâzım; çocuklarımızı kaçırıp öldüren teröristleri vazgeçirecek tek şey yakalanırlarsa kız kardeşlerinin yahut annelerinin ırzına geçileceğini bilmeleridir; yapacak başka şey yok, içinde yaşadığımız kültür bu.”

Kedar, Bar-Ilan Üniversitesi Begin-Sedat Stratejik Araştırma Merkezi’nde görevli. Daha önce, “akademik özgürlükleri kullanarak İsrail’in bir Yahudi devleti olarak yaşam hakkına saldıran İsrailli akademisyenlerini açığa çıkaran” İsrail Akademik Gözlemci kuruluşunun başkanlığını yaptı.

Konuşmanın basında yer almasının ardından feministler, Bar-Ilan Üniversitesi Rektör’ü Haham Prof. Daniel Hershkowitz’e gönderdikleri mektupta, Kedar’ın, “İsrail askerlerini ve sivilleri tecavüze teşvik eden ve bunu meşru gösteren sözlerinin hem İsrailli hem de Filistinli kadınları tehlikeye attığını, bir savaş suçu olan tecavüzü çözüm olarak önerdiğini” belirtti.

Şimdi neden İsrail’in Gazze’de kadın ve çocukları bombalayarak öldürdüğünü anlıyoruz.

Irzına geçemezsen bombayla öldür!!!


Kaynak: İsrail HAARETZ gazetesinde, Or Kashti imzasıyla 22 Temmuz 2014’de çıkan yazı
http://www.haaretz.com/misc/article-pri ... m-1.606542
Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir. Çünkü meclisler bile despotluk yapabilir ve bu despotluk bireysel despotluktan daha tehlikeli olabilir. Meclislerin öyle kararları olabilir ki, bu kararlar ulusun yaşamına giderilmesi olanaklı olmayan zararlar verebilir.
Gazi Mustafa Kemâl Atatürk

Erkan Güçiz

Facebook - TC ERKAN GÜÇİZ
Kullanıcı küçük betizi
Erkan Güçiz
Genel Yetkili
Genel Yetkili
 
İletiler: 421
Kayıt: Çrş Eyl 29, 2010 5:18

Şu dizine dön: Erkan GÜÇİZ

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x