İşTcell İle Yurtdışında Yüzde 50 İndirimli Ses

Bilim, teknoloji ve genel ağ (internet) hakkında her türlü yazıyı burada paylaşabilirsiniz. Alt bölümler şunlardır: Uzay, Küresel Isınma / Ekoloji, Bilim ve Toplum, Tutum (Ekonomi)

İşTcell İle Yurtdışında Yüzde 50 İndirimli Ses

İletigönderen ACD » Prş May 17, 2007 9:12

[img]http://www.teknolatte.com/fs/MDcwNTE1%5Cres%5C1159_07051515183660.jpg[/img]

İşTcell İle Yurtdışında Yüzde 50 İndirimli Ses

İşTcell'liler, "Yurtdışında Yüzde 50 İndirimli Konuşma" kampanyası ile hem yurtiçindeki havalimanlarında ve hem de yurtdışında yaptıkları aramalarda yüzde 50 indirimli konuşuyor.

İşTcell, hem iş hem de özel hayatında sık seyahat eden kullanıcılar için yurtdışında yüzde 50 indirimli konuşma kampanyasını başlattı. Bireysel ve kurumsal, faturalı ve ön ödemeli hat kullanan tüm İşTcell’liler, yurtdışındaki tüm aramalarını yüzde 50 indirimli yapabilecek.

Yurtdışında yüzde 50 indirimli konuşma kampanyası, İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes ve Antalya havalimanlarındaki yolcu salonları ile kapalı park alanlarında ve Turkcell’in uluslararası dolaşım anlaşması olan 193 ülkede, tüm yönlere yapılacak çağrılar için geçerli olacak. Kampanyadan, sadece arama yapılan günlerde geçerli olmak üzere, gün başına yalnız 1 YTL (15 kontör) karşılığında yararlanılabiliyor.

Turkcell’in şimdiye kadar uluslararasıdolaşım için yaptığı en büyük kampanya olma özelliğini taşıyan kampanya, sık seyahat eden İşTcell’li kullanıcılara önemli bir maliyet avantajı sağlıyor.

Yurtdışında indirimli konuşmak isteyen ve hattı yurtdışında kullanıma açık olan İşTcell’lilerin 30 Eylül 2007’ye kadar sürecek kampanyalardan yararlanmak için, IS GEZGIN yazıp 2121’e ücretsiz kısa mesaj göndermeleri yeterli oluyor.
Kullanıcı küçük betizi
ACD
Üye
Üye
 
İletiler: 1137
Kayıt: Pzr Şub 18, 2007 20:58

Şu dizine dön: Bilim ve Teknoloji

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x