İşte ABD'li Askerlerin İnsanı Ürperten İtirafları. . .

Genel & Güncel Konular

İletigönderen Veled » Prş Tem 12, 2007 18:45

ABD askerlerinin itirafları ses getirecek. Iraklı çocukları sorgusuz sualsiz öldürmüşler.

Irak’tan ülkelerine dönen ABD askerleri, savaş alanında işledikleri suçları Amerikan Nation dergisine itiraf etti. Askerler, öldürdükleri sivillerin ellerine silah tutuşturduklarını, Iraklıları insan yerine koymadıklarını anlattı.

Amerikan Nation dergisinde yayımlanacak özel röportajlar, büyük ses getirecek. Irak’tan ülkelerine dönen ABD askerleri, işledikleri cuçları ve rahatsız edici gerçekleri gözler önüne serdi.

29 yaşındaki Çavuş John Bruhns;
“Evini bastığın kişiyi yakalar, eşinin gözü önünde duvara dayarsın. Evindeki kanepesini parçalar, dolabını açıp tüm elbiselerini fırlatır, evi de bir kasırganın vurduğu yere benzetip bırakırsın. Sonuçta evde bir şey bulamazsan şu sözleri söyleyerek çıkarsın; ‘Rahatsız ettiğimiz için özür dileriz. İyi akşamlar.’”

25 yaşındaki Çavuş Jesus Bocanegra;
“İnsanlar bir baskına gitmeden önce bununla ilgili hep şaka yaparlar. Yine yanlış eve gireceğiz derler. Çünkü bu hep oluyor; hep yanlış eve giriyoruz.”

29 yaşındaki Çavuş Patrick Campbell;
“Elinde tüfekle bekleyen 14 yaşında bir çocuk vardı. Bazıları onun konvoya ateş açacağını düşündü. Konvoydaki herkes çocuğun üzerine kurşun yağdırdı. Çocuğu delik deşik ettik.”

Askerlerin anlattıkları, Iraklılara bakışlarını da ortaya koyuyor.

26 yaşındaki Uzman Jeff Englehart;
“Ölmüş bir Iraklı sadece, ölmüş bir diğer Iraklıdır. Bilirsin işte, ne var ki bunda?”

23 yaşındaki Uzman Josh Middleton;
“Birçok kişi şu görüşü benimsemişti: İngilizce konuşmuyorsa, teni koyuysa bizim kadar insan değiller, dolasıyla onlara istediğimizi yapabiliriz.”

Askerler, çatışma bölgesinde ayrımına varamasalarda, yaptıklarından pişman ve hepsi savaşın bir an önce bitmesini istiyor.

http://www.dengeli.com
Perşembe, 12 Temmuz 2007
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletiler: 3

İletigönderen |Cansu| » Pzr Tem 15, 2007 12:07

25 yaşındaki Çavuş Jesus Bocanegra;
“İnsanlar bir baskına gitmeden önce bununla ilgili hep şaka yaparlar. Yine yanlış eve gireceğiz derler. Çünkü bu hep oluyor; hep yanlış eve giriyoruz.”

bunu bilerek yapıyor ve nekadar şerefszi aşağılık birer mahluk olduğunuzu ve ayrıca çok ta aptal olduğunu gösteriyor :twisted: :twisted:

29 yaşındaki Çavuş Patrick Campbell;
“Elinde tüfekle bekleyen 14 yaşında bir çocuk vardı. Bazıları onun konvoya ateş açacağını düşündü. Konvoydaki herkes çocuğun üzerine kurşun yağdırdı. Çocuğu delik deşik ettik

evet şerefsiz köpekler siz sadece elinizdeki makinaya güvenirsiniz 14 yaşındaki masum bi çocuktan ürkecek kadar da korkak ve adisiniz elinizdeki silah olmasa demekki o çocuğun karşısında altınıza edersiniz :evil: :evil: :evil: :evil:

23 yaşındaki Uzman Josh Middleton;
“Birçok kişi şu görüşü benimsemişti: İngilizce konuşmuyorsa, teni koyuysa bizim kadar insan değiller, dolasıyla onlara istediğimizi yapabiliriz.”

peki aptallar siz ne oluyosunuz onlar insan değildi caniler Allah hepinizin elbet belasını verecek merak etmeyinn :twisted: :twisted:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen MedceziR » Pzr Tem 15, 2007 12:31

Zalimin bi hesabı varsa Allah'ın da bi hesabı vardır elbet...
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!
Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir..."

Söylesem tesiri yok
Sussam gönül razı değil...
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletiler: 1763

İletigönderen Çetin Taş » Pzr Tem 15, 2007 12:57

Ah be Medcezir kardeşim.Allah(belki bazılarınıza ağır gelecek ama)bu işlere bence dünyada karışmıyor.Karışsa bu kadar katliam,bu kadar haksızlık,namussuzluk,şerefsizlik olur muydu?

Halkımız Amerika'nın namussuz bir devlet olduğu gerçeğini düşünerek oy kullanmalıdır."Ne alakası var?"demeyin.ABD ile ve AB ile ilişkileri olduğu gibi korumaktan yana olan partilere oy vermek yukarıda Semih kardeşimizin alıntıladığı haberdeki gibi olaylara dolaylı da olsa katkıda bulunmak anlamına gelir.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen MedceziR » Pzr Tem 15, 2007 13:09

Çetin abi, öyle şey olur mu hiç? Allah'ın Dünyadaki işlere karışmaması gibi. Bence böyle fikirleri kafamızdan atmamız lazım. İlerisi insanı günaha sokar.

Sana sevdiğim bi hikayeyi paylaşayım:

Ateist Berberle Adamın Hikayesi
Adamın biri her zaman yaptığı gibi saç ve sakal tıraşı olmak için erbere gider. onunla ilgilenen berberle güzel bir sohbete başlar. değişik konular üzerinde konuşurlar. birden allah ile ilgili konu açılır...

berber: " bak adamım, ben senin söylediğin gibi allah'ın varlığına inanmıyorum. bunu açıklamak çok kolay. bunu görmek için dışarıya çıkmalısın. lütfen bana söyler misin, eğer allah var olsaydı, bu kadar çok sorunlu, sıkıntılı, hasta insan olur muydu, terk edilmiş çocuklar olur muydu? allah olsaydı, kimse acı çektirmez, birbirini üzmezdi.

allah olsaydı, bunların olmasına izin vereceğini sanmıyorum..." adam bir an durur ve düşünür, ama gereksiz bir tartışmaya girmek istemediği için cevap vermez

berber işini bitirdikten sonra adam dışarıya çıkar. tam o anda caddede uzun saçlı ve sakallı bir adam görür. adam bu kadar dağınık göründüğüne göre belli ki tıraş olmayalı uzun süre geçmiştir. adam berberin dükkanına geri döner.

adam: " biliyor musun ne var, bence berber diye bir şey yok"

berber: " bu nasıl olabilir ki? ben buradayım ve bir berberim."

adam: " hayır, yok. çünkü olsaydı, caddede yürüyen uzun saçlı ve sakallı adamlar olmazdı."

berber: " hmmm... berber diye bir şey var ama o insanlar bana gelmiyorsa, ben ne yapabilirim ki?"

adam: " kesinlikle doğru! allah var, ve insanlar ona gitmiyorsa, bu gitmeyenlerin tercihi.

işte dünyada bu kadar çok acı ve keder olmasının nedeni!"

Peygamber Efendimizin çok sevdiğim bi sözü vardır. "Nasıl yaşarsanız öyle yönetilirsiz" der. Biz de böyle yaşamaya devam ettiğimiz sürece bunlar bize müstehak. Ne zamanki dinimizi bazı kimselerin dayattığı gibi değilde, özünü öğrenirsek o zaman herşeye dur deriz.

Bu konu hakkında bi kardeşin olrak biraz düşünmeni tavsiye ederim. Kafamızdaki bazı sorulara yanıt bulamazsak Allah muhafaza bunlar bizi daha uç noktalara götürür.
Hayırlı günler...

Çetin Taş yazdı:Halkımız Amerika'nın namussuz bir devlet olduğu gerçeğini düşünerek oy kullanmalıdır."Ne alakası var?"demeyin.ABD ile ve AB ile ilişkileri olduğu gibi korumaktan yana olan partilere oy vermek yukarıda Semih kardeşimizin alıntıladığı haberdeki gibi olaylara dolaylı da olsa katkıda bulunmak anlamına gelir.

Kesinlikle katılıyorum...
En son MedceziR tarafından Pzr Tem 15, 2007 15:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kez düzenlendi.
Resim

"Vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklal varki ecnebilerin nasihatlarıyla ecnebilerin planlarıyla yükselebilsin!

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletigönderen |Cansu| » Pzr Tem 15, 2007 13:25

Ah be Medcezir kardeşim.Allah(belki bazılarınıza ağır gelecek ama)bu işlere bence dünyada karışmıyor.Karışsa bu kadar katliam,bu kadar haksızlık,namussuzluk,şerefsizlik olur muydu?

Halkımız Amerika'nın namussuz bir devlet olduğu gerçeğini düşünerek oy kullanmalıdır."Ne alakası var?"demeyin.ABD ile ve AB ile ilişkileri olduğu gibi korumaktan yana olan partilere oy vermek yukarıda Semih kardeşimizin alıntıladığı haberdeki gibi olaylara dolaylı da olsa katkıda bulunmak anlamına gelir.

karışıyor çetin abi karışıyor bak sana çok güzel bir irade vermiş işte sende abd nin yalakacılarını çok iyi tesbit ediyor ve onlara oy vermiyosun bu kadar olan haksızlıklar hırsızlıklar hep insan oğulların işi değilmi sen o partilerin ab abd yalakacısı olduklarını bile bile oy verirsen onların ekmeğine yağ kaymak sürersen Allah ne yapsın sana vermiş irade seçenekler önünde umarım anlatabilmişimdir :wink:

(ya bunun konuyla alakası yok ama sadece merak işte bukadar kendini dinci islamcı gösteren bir parti neden nasıl hangi sebeble böle abd gibi bir ülkenin yalakalığını yapar ülkesini topraklarını parça parça satar yoksa benmi yanlış tanıyorum onları çetin abi birde bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim yaşıma ve siyasete olan ilgisizliğim olsa gerek göz önünde neler dönüyo bilmek isterim tabi umarım yardımcı olursun :wink: )

medcezir paylaşımına bayıldım gerçekten çok güzel hikaye :wink:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Veled » Pzr Tem 15, 2007 13:32

dünyanın dengesi bu şekilde şu anda ama allahın işi deyip karışmayan o kadar çok kişi var ki aslında onlara kızmak gerekiyor şu anda amerika o kadar masum insanı öldürdü birgün karşılık görecektir bu zulm birgün bitecek ben buna inanıyorum
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen MedceziR » Pzr Tem 15, 2007 13:36

dünyanın dengesi bu şekilde şu anda ama allahın işi deyip karışmayan o kadar çok kişi var ki aslında onlara kızmak gerekiyor

Semih işte onlar bi haltı bilmeden her konuda ahkam kesen cahil kesim. Biz gereken şeyleri yaptıktan sonra ilerisini Allah'a bırakmalıyız. Senin yazdıklarında işin kolayına kaçanlar. Bununla ilgilide bi hikaye biliyordum ama şimdi aklıma gelmedi :roll: :D

Senin de söylediğin gibi inşAllah birgün bu zulm bitecek..

cansu, teşekkür ederim...
Resim

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

İletigönderen Veled » Pzr Tem 15, 2007 13:39

MedceziR, inşallah kardesim amerika bunların hepsini ödeyecek bunların damarlarında artık kan değil petrol akıyor ama görecekler yakında :twisted:
Kullanıcı küçük betizi
Veled
Satılmıştır

İletigönderen MedceziR » Prş Tem 19, 2007 21:08

Semih R.Cabalar, inşAllah kardeş...
Resim

Söylesem tesiri yok
Kullanıcı küçük betizi
MedceziR
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x