İşte Buda oldu DTP FİİLİ terörü ve şiddeti meclise taşıdı

Genel & Güncel Konular

İşte Buda oldu DTP FİİLİ terörü ve şiddeti meclise taşıdı

İletigönderen taironas » Cum Ara 26, 2008 15:33

Arkadaşlar şuanda şok ve nefret ve öfke içindeyim

Bütçe görüşmelerini seyrediyordum bugün az önce (26 aralık 2008 de) saat 15.12 de

DTP li SIRRI SAKIK denilen zat ,

Resim

CHP li Mevlüt Aslanoğlunu TÜRK MİLLETİNİN MECLİSİNDE YUMRUKLADI , YAYINA ARA VERİLDİ şuanda,

Resim

O adam o Mecliste bunu yaparken Sayın Mevlüt beye Saldırırken Orada Bu PKK uzantısı partinin adamına Tepki vermeyen MHP ve CHP ve DSP ye yazık diyorum , ATATÜRKÜN kurduğu GAZİ ünvanı taşıyan MECLİSTE PKK nın Siyasi uzantısı olan bir partinin adamı EŞKİYALIK YAPMIŞTIR ,

Olay bitmiştir artık Mecliste de artık TERÖR FİİLİ Olarak vardır ve AKP den yine TIK yok

Haber bültenlerini takip edin lütfen rezaleti görün

Saygılar ,

Yazık vallahi yazık zor tutuyorum kendimi daha ağır şeyler yazmamak için yemin ederim ağlıyorum hırsımdan ya olmaz bukadar Bir MİLLET bukadar aşağlanmaz %47 i %20 yi %12 yi biz AKP MHP ve CHP yi bizi aşağlatın diye mi verdik ,

of ya of

Olayın Fotoğraflarıda Basına yansıdı bakmak isteyen varsa buyursun aşaığıda ilginize sunuyorum :

[img]http://www.haberturk.com/galeriler/117384/5_k.jpg[/img]

[img]http://www.haberturk.com/galeriler/117384/2_k.jpg[/img]

[img]http://www.haberturk.com/galeriler/117384/4_k.jpg[/img]
TÜRKİ CUMHURİYETLERİ DEMEYELİM : TÜRK CUMHURİYETLERİ DİYELİM

ORTA ASYA DEMEYELİM : TÜRKİSTAN DİYELİM
Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletiler: 142

İletigönderen İlteriş » Cum Ara 26, 2008 16:01

Bir kere %47 oyun Turk MIlleti ile bir ilgisi yoktur kardesim. Turk milleti baskadir, AKP'ye oy verebilenler baskadir. Cunku onlar "Bolucu katil Apo'nun "saygideger" oldugu gorusune istirak ederek, "sayin" beyanini son secimlerden once bilmesine ragmen AKP'ye oy veren insanlardir. Turk milleti AKP ve DTP'ye atilan oylardan arta kalandir. Biz milli bilince bakariz, kana, dna'ya bakmayiz, su an icin milli bilinci Turk olanlar azinliktir ve bu olaylarda hicbir sucu yoktur bu insanlarin. Turk milleti azinliktir ve ezilmektedir, olay bu kadar yalindir, gercektir ve acidir.

Tartismalarimizi bu zemin uzerinden surdurelim ki gercekci oneriler uretebilelim diyorum.

Su an tek umudumuz, o yuzde 47 icinde secimden once hic haber izlememis, Tayyip'in Apo'ya saygi duydugunu bilmeyen, secimden sonra bunu duymus olan ve yaptigina pisman olmus olan vatandas sayisinin cok fazla olmasini ummaktir. Acikcasi ben bu kisilerin de %5'i gececegini dusunmuyorum.

Ote yandan, milletvekilimize yapilan saldiri, butun Turk Milletine yapilmis sayilmalidir ve ciddi bir tepki verilmelidir. Millet olaya el koymalidir.

Sana da musterih olmani oneririm, Turk milleti devlet yonetme konusunda kabiliyetleri olan bir millettir, cogunlukla azinlikta oldugu topraklarda bile yonetici olmustur. Bu satirlari yazarken alabildigine uzgunum ve gercekciyim.

Saygilar
"Temel ilke, Türk milletinin haysiyetli ve şerefli bir millet olarak yaşamasıdır. Bu ilke, ancak tam istiklâle sahip olmakla gerçekleştirilebilir"

Mustafa Kemal Ataturk
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş
Üye
Üye

İletiler: 1197

İletigönderen taironas » Cum Ara 26, 2008 16:30

gokturkmehmet yazdı:Bir kere %47 oyun Turk MIlleti ile bir ilgisi yoktur kardesim. Turk milleti baskadir, AKP'ye oy verebilenler baskadir. Cunku onlar "Bolucu katil Apo'nun "saygideger" oldugu gorusune istirak ederek, "sayin" beyanini son secimlerden once bilmesine ragmen AKP'ye oy veren insanlardir. Turk milleti AKP ve DTP'ye atilan oylardan arta kalandir. Biz milli bilince bakariz, kana, dna'ya bakmayiz, su an icin milli bilinci Turk olanlar azinliktir ve bu olaylarda hicbir sucu yoktur bu insanlarin. Turk milleti azinliktir ve ezilmektedir, olay bu kadar yalindir, gercektir ve acidir.

Tartismalarimizi bu zemin uzerinden surdurelim ki gercekci oneriler uretebilelim diyorum.

Su an tek umudumuz, o yuzde 47 icinde secimden once hic haber izlememis, Tayyip'in Apo'ya saygi duydugunu bilmeyen, secimden sonra bunu duymus olan ve yaptigina pisman olmus olan vatandas sayisinin cok fazla olmasini ummaktir. Acikcasi ben bu kisilerin de %5'i gececegini dusunmuyorum.

Ote yandan, milletvekilimize yapilan saldiri, butun Turk Milletine yapilmis sayilmalidir ve ciddi bir tepki verilmelidir. Millet olaya el koymalidir.

Sana da musterih olmani oneririm, Turk milleti devlet yonetme konusunda kabiliyetleri olan bir millettir, cogunlukla azinlikta oldugu topraklarda bile yonetici olmustur. Bu satirlari yazarken alabildigine uzgunum ve gercekciyim.

Saygilar

Teşekkürler inanın asabım çok bozuldu , neyse bunuda göreceğimiz belliydi ama yinede kanına dokunuyor insanın

Saygılar

Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cum Ara 26, 2008 16:50

GÖK-TÜRK-MEHMET
Sana katiliyorum evet arkadaslar Türk Milletinin bir bölümü bencede yanlis yoldadir.
Dogru yollu ancak anlatarak yada izah ederek söylememiz lazim.
Biliyorumki bu zaman alacaktir.
Yilmadan usanmadan bu insanlari yanimiza cekerek ATATÜRK devrimlerinin ne anlam tasidigini anlatmamiz lazim.
Bu cok önemli önemli diyorum cünkü soroscular uyumuyorlar!
Benim Vatanimi bir ic savasa sokmak istiyorlar.
Buna sagcisi solcusu beraber olup müdahele etmek bizim görevimizdir.
Konu bizim Vatanimiz ve TÜRK'lüktür.
Tehlike arkadaslar ne paranoyak nede iftira bence tehlike cok büyük
Beraber olmamiz lazim bir birimizi anlamamiz lazim o zaman basaracagiz.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen Türk-Kan » Cum Ara 26, 2008 17:00

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Re: İşte Buda oldu DTP FİİLİ terörü ve şiddeti meclise taşıd

İletigönderen MansurSah » Cum Ara 26, 2008 17:54

taironas yazdı: .. O adam o Mecliste bunu yaparken Sayın Mevlüt beye Saldırırken Orada Bu PKK uzantısı partinin adamına Tepki vermeyen MHP ve CHP ve DSP ye yazık diyorum ..

Geçen sayılardan birinde TürkSolu, MHP'nin fiillerini sıralamıştı ve arasında PKK'ya karşı tek bir örnek bile yoktu. Hepsi olduğu gibi solcu-sosyalist gençlere karşıydı. (Yazıyı bulunca iliştiririm.) Ve son çarpıcı eylemleri de, mhp binasına siyah çelenk koyan emekli subayları dövmeleri idi.

TSK'nın emekli subaylarını dövenlerden, PKK'ya karşı bir hareket beklemek zaten tutarsız bir davranış. Ki zaten PKK'lılar Alibeyköy'de vs. otobüs yakarken, ellerinde başlarının posteriyle yürüyüş yaparken Bahçeli'nin tabana talimatı da "sokağa çıkmayın" olmuştur. 6. Filo'ya karşı çıkanlara karşı sokağa çıkın, ama PKK'ya karşı çıkmayın.

Bu son olaya, neden bu açıdan baktım? Çünkü düşman zaten belli. Sakık'ın, DTP'nin ne olduğunu bilmeyen mi var? Ama bizim, yurtsever-milliyetçi-dindar vs. vs. geçinenleri iyi tanımamız lazım. Darbeyi ordan yemekteyiz.

Salt MHP'ye değil lafım; CHP ve DSP ise, birçok seçimde HEP'le ve türevleriyle ittifak yapmış, PKK'lıları mebus diye meclise sokmuştur. Yalan mı?
Fatih "Mansur Şah" Özaydın

Hem Cemaat hem Cumhuriyet olunmaz,
Ters mıknatıslanma yapar!!!
Kullanıcı küçük betizi
MansurSah
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 611

İletigönderen creative » Cmt Ara 27, 2008 11:46

seçimler olmuş partilerin yaklaşık yüzdelik dilimleri açıklanmış birde ne göreyim daha vekiller meclise girmeden mhp liler ile dtp liler nasıl yan yana oturacak, olmaz öyle şey mhp liler onları döver, yüce meclis de kavga istemiyoruz dövüşmesinler sakince otursunlar vs vs vs. tüm bunlar yüzdeler açıklandıkdan sonra, vekiller meclise girmden konuşuldu. mhp lilerde dediki " yüce meclisde niye kavga edelim " neyse bir süre böyle gitti mhp liler kavga etmedi bu seferde niye böyle yapıyorlar, olmaz böyle şey kavga edecekler demeye başladılar. bu durumda mhp ne yapsın.MHP herzaman bölücülere karşıdır. kütüphane yakanlar, devletin malına zarar verenler, devletin oraya oturmak için yaptığı bankı parçalayanlar, devletin polisine, askerine taş atanlar taşı geçtim mermi sıkanların her zaman karşısındadır.emekli subaylar mhp binasına (türban meselesi yüzünden) çelenk koyacaklarına gidip dtp nin binasını yerle bir etseler ya. Üniv.lerde hep pkk- ülkücü kavgası olup bu olaylara karşıt görüşlü öğrenciler (solcular ve ülkücüler) diyeceklerine bir günde doğruyu söyleyip pkk-ülkücü kavgası niye demediler ?Sonra bu mhp lilerden siz yardım mı beklyieceksiniz ?başka bir konuda: bu gençler sokağa çıktığında neler olduğunu görmüştük, ve şimdi şuanda da çıksa neler olacağını aç çok tahmin ediyoruz. Zamanında Türkçeden başka bir dil konuşmayanlar daha doğrusu konuşmaya cesaret edemeyenler, ağzını açamayanlara şimdi özel tv bile kuruluyor. Yukardakilerin bir talimatıyla ortalık çok kötü karışır ve bana görede iyi bir temizlikde yapılır.Gelelim asıl konuya. Tabi o sakık denen kanı bozuğun yaptıkları hiç hoş değil ama sayın Aslanoğlu'na sol yumruğunu vurduğu anda onun hemen yanında kimler vardı?chp liler niye tepki göstermedi ? hemen yanındaki sayın Kılıçdaroğlu'da o dtp liye vursaydı.yada sayın aslanoğlu da vursaydı etki tepki olayı refleks meselesi :D
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Türk-Kan » Cmt Ara 27, 2008 22:23

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Cmt Ara 27, 2008 22:42

Üzüldüğüne değmedi taironas, bak gül gibi geçiniyorlar.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen bozkurtlar diyari » Cmt Ara 27, 2008 23:27

Gercektende RAM'in dedigi gibi söylenecek bir sey kalmamis.
Yaziklar olsun bunlara.
TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI !!!

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !!!

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.
Kullanıcı küçük betizi
bozkurtlar diyari
Üye
Üye

İletiler: 570

İletigönderen taironas » Pzr Ara 28, 2008 2:12

Ram yazdı:Üzüldüğüne değmedi taironas, bak gül gibi geçiniyorlar.
S

Siyasete güvenin diyorlar birde ?

Alın size güvenemeyeceğimize son örnek ,

Sevgili Ram ,

Birde ben Meclisi aradım geçmiş olsun diye , Sayın vekilin sekreteri çıktı : Size oy vermedim (Chp) ancak TÜRK MİLLETİNİN bir ferdi olarak TBMM çatısı altında yapılan bu PKK uzantısı parti üyesi adamın saldırısını kınıyorum dedim,

1 saat geçti ekranda ne göreyim ? Yukardaki akıl almaz manzarayı

1- Partisi olan CHP baskası olduysa İSTİFA edip O kuçaklaşmayı yapmamalıydı
2- Kendisinin tercihi ise CHP müsade etmemeliydi

Lami cimi yok adamlar sistemli bir şekilde 538 M.Vekili (Aktif) - 21 DTP = 517 M.Vekili bu Dtp azınlığınca Manupule edilmiştir

Kürt Coğrafyası diye Ülkede sanki başka bir Coğrafya var söylemine başladılar
Bütçe Görüşmeleri sırasında Kürdistan demeye başladılar
4 kere Kürtçe Konuştular
Sonrada Yumrukla terörü Meclise taşıyıp Türk Milletine Gözdağı ve Güvensizlik , Kendi tabanlarına da İşte TBMM İşte Atatürk mirası mecliste Bizden olmayan bir Vekili yumrukladım bana bişe olmadı .....

Tüm bunların neticesinde Aklında olupta Yüreği yetmeyen de artık PKK DTP söylemlerini daha cesurca dillendirmeye başladı/başlayacak Sokaklara daha fazla Militan ve Sempatizan dökülecek ,

Olay stratejik bir planın mükemmel uygulanmasıdır , bu fırsat bekleniyordu bu eylem çok önce palnlanmıştı zaten bana göre ve hedef seçildi uygulandı ,

Ne yapıldı " Aferim İyiki tepeledin beni/bizi birde üstüne kucaklaşalım" ben bunu algıladım

yazık oldu Mhp dedim içimden El sıkıştı Chp belki diyordum o kapıda kapandı Vekiline sahip çıkamayan bana ve ülkeye nasıl sahip çıkar kaygısı taşıyorum , Akp malum kaldı Hepar orda da Sayın Paşadan ses seda yok zaten eee kime oy vereceğiz canı gönülden ?

Durum vahim hal aldı , TBMM çatısı altında Anayasa karşıtı olan eylem , söylem yapılıyor , adam yumrukla saldırıyor ve hala benim vergimle pis boğazına lokma alıyor en azından ben haram zıkkım ediyorum hakkımı bunlare ve bunlara maaş verenlere

Aman ya neyse bu olayı Bir MHP li bir CHP liye yada Bir AKP li CHP liye yapsaydı farklı yorumlardık nezaketsiz hareket ayıp derdik kızardık geçer giderdi ,

Ancak Bu olay da ,

Pkk ile aynı söylemde olan Roj tv de boy gösteren , Kürt soykırımı yapıldı diyen , halkı kışkırtıp sokağa döken , Pkklılar kardeşimiz diyen bir Bölücü parti Üyesi yapınca bu hafife alınamaz , unutulamaz , unutturulamaz ,

Chp yi aradım tepkimi dile getirdim onlarada dedim , Siz Vekilinize 1 yumruk olayında sahip çıkmadınız sineye çektiniz , yarın Ülke yönetirken saldırı olsa orada da sineye mi çekilecek ? Çuval geçirildiğinde Mehmetçiğe susan AKP den ne farkınız kaldı dedim ,

Dedim ya Sevgili Ram ,

Ayıp şeyler çok oldu ama bu derece akıl almaz kabul edilemez bir olay sineye çekilirse yarın bakın daha beterleri olacak mı olmayacak mı ,

Saygılar ,

Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Pzr Ara 28, 2008 2:55

Ayıp şeyler çok oldu ama bu derece akıl almaz kabul edilemez bir olay sineye çekilirse yarın bakın daha beterleri olacak mı olmayacak mı

Taironas,

J. M. Barroso adlı uşak (ya da emir kulu), gelip bizim TBMM'dekilere (Tam Bağımlı Menfaatçılar Meclisi) efendileri gibi emreylerken, emreyleyip de hakaret ederken, hatta emreylemeden evvel köpekli timlerle meclisi aratırken, bunlardan hangisi karşı çıkmıştı¿? Hatta DS partili bir vekil (T. İÇLİ), bu Barroso emreylemeye başlarken dışarı çıkarak karşı çıkmış ve bu karşı çıkmasını da mağrur bir şekilde (çok mühim bir şey yapmış edasıyla) bazı mikrofonlara anlatmıştı. Demek ki tutup kolundan dışarı atmak aklına gelmemiş ya da gelmiş de işine gelmemiş...

Sözün özü; daha beterleri onlarca kez oldu Taironas, onlarca kez, keşke olmasaydı ama oldu. Yoksa teröristin kardeşi demokratik terörist Sırrı, CHP'li vekile yumruk sallamış, kısa bir süre sonra da kucaklaşıp koklaşmış, bunda bir gariplik yok.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen creative » Pzr Ara 28, 2008 11:27

bir devlette, halkla ancak bu kadar dalga geçilir bundan daha fazlasıda o kansızların bakan olmaları hatta başbakanlığa kadar yükselmesi (yaptıkları bu nufus artışına göre bi 10-15 yıl sonra buda olacak gibi görünüyor) olur herhalde. sen git ilk önce dağda askere kurşun sık sonra o kurşun sıktığın askerin ülkesine gel meclise kadar gir o şehit ettiğin askerin anasının babasının parasıyla beslen daha sonra o halkın seçtiği vekile yumruk at hiç birşey olmamış gibi gül eğlen bölücülüğe, kurşun sıkmaya devam et. vallaha ancak bu kadar dalga geçilir ne diyeyim.
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen taironas » Pzr Ara 28, 2008 13:22

Ram yazdı:
Ayıp şeyler çok oldu ama bu derece akıl almaz kabul edilemez bir olay sineye çekilirse yarın bakın daha beterleri olacak mı olmayacak mı

Taironas,

J. M. Barroso adlı uşak (ya da emir kulu), gelip bizim TBMM'dekilere (Tam Bağımlı Menfaatçılar Meclisi) efendileri gibi emreylerken, emreyleyip de hakaret ederken, hatta emreylemeden evvel köpekli timlerle meclisi aratırken, bunlardan hangisi karşı çıkmıştı¿? Hatta DS partili bir vekil (T. İÇLİ), bu Barroso emreylemeye başlarken dışarı çıkarak karşı çıkmış ve bu karşı çıkmasını da mağrur bir şekilde (çok mühim bir şey yapmış edasıyla) bazı mikrofonlara anlatmıştı. Demek ki tutup kolundan dışarı atmak aklına gelmemiş ya da gelmiş de işine gelmemiş...

Sözün özü; daha beterleri onlarca kez oldu Taironas, onlarca kez, keşke olmasaydı ama oldu. Yoksa teröristin kardeşi demokratik terörist Sırrı, CHP'li vekile yumruk sallamış, kısa bir süre sonra da kucaklaşıp koklaşmış, bunda bir gariplik yok.

Sevgili Ram ,

Bu olayda en az bunun kadar vahimdir ancak benim tepkimin kaynağı şu :

1- Bu adam bu ülkeden çıkma bir çakma herif
2- Bu adam senin , benim verdiğimiz vergilerle aldığı maaşla semirip , Hainlik yapıyor
3- Masum kadın ve çocukları ve Mehmetçik ile polisimizi katleden , PKKnın uzantısı olması
4- İşbirlikçi olması bunun tek manası Vatan Hainliğidir

Gelelim Barroso denilen zat'a oda hataydı , yutulması büyük ayıptı ancak o adam bile bir yere kadar bundan 1 gömlek üstün ,

1- Atalarından gelen şartlanma var düşmanlık var
2- Tek siyasi amaca sadık **Türkiyeyi Böl Küçült yapabilirsen Türklüğü yok et"

Ancak Pkk yandaşları ve Malum Bazı Aydın bozmaları İktidara ve devre göre döne döne döneklik kavramını bile yerlere pas pas etmiş Kişilik ve haysiyet yoksunu mevcudiyetleri AKP hükümetinin bilerek/kimi zaman bilmeyerek garip siyasi tutumları neticesinde yeşerdi ve bugüne geldi ,

Ayrıca Bugün Ankara rüzgarında Sayın Çölaşan dediki ,

Yarın çıkacak(pazartesi) "Zaman" gazetesinde bir haber var "TSK da artık birde Ermeni General olmalı" bunuda bu ordu ve savcılar yutursa ben artık başka şeyler düşünceğim ,

Ne Ermeni generali be Ermenistanda bir tane Numunelik TÜRK yok adamlar o kadar arsızca bunu "FG" nin kurduğu Zaman da gündeme taşıyor ,

Ne zaman ses çıkaracağız anlamıyorumk i? Çüşşşş artık yuh artık diyesi geliyor insanın ve kimi zaman daha ağırlarınıda söylüyoruz ama anlamadığım hep TÜRK düşmanlarına geniş haklar talep edilirken TÜRK kendi yurdunda suni olarak azınlık haline gelirken (Irksal ve Vatandaşlık bağlamında "Türklük" ); daha bu acizce susuş nereye kadar ,

Irakta Bu Demokrasi sevdalıları Saddam devrildiğinde sokaklarda oynamıştı şimdi ise : Namusları , Canları çocukları yokedildi öldürüldü kirletildi şimdi Irak ne diyor "Ah Saddam" Mezarı türbeye döndü her gün binler gidiyor ziyarete iş te canlı örnek

Daha canlısı İsrail daha dün 220 Sivili katletti bakın dünya ne diyor "aaa cık cık ayıp etmişsin" , sanıyor mu bu aydın bozuntusu şeref ve haysiyet yoksunu aydıncık denen bazı hainler: Türkiye işgale uğrarsa bize yapacakları daha mı azı olacak acaba ? Ama Vatan duygusu olmayanda NAMUS duygusuda olmaz bu Namussuzlar Türk namusunuda düşünmezler o yüzden ATATÜRK ve Şehitlerimizi daima hatırlamalı

ve başka bir vahim noktada 50Cent gelecek diye 16,000 tane amerikan özentisi genç 1,5 gün seçilmeyi bekledi varmısın yokmusuna seyirci olmak için , Ermeni özür kampanyasını yada ülke adına herhangi bir protesto için sıcak evlerinden neden çıkmadılar sokağa acaba ??

Ram ,

50 cent mi kurtaracak bizi ve bu çakma abd gençliğini ? 16.000 Amerikan özentisi kayıp gencin basit bir hesapla göz yuman 16.000anne ve 16.000 babası var desek 48.000 kişilik bir özenti ve göz yuman topluluk var demektir

yani nereye elimizi atsak dökülüyor yozlaşma vardı elbet her daim ama son 6 senedir bu %300 arttı ama ne hikmetse hep geri vitese takılmış, sömürge zihniyetindeki eylemler bunlar tabii şerri düzen heveside var ,

Aman ne yapalım devri geçeli çok oldu asıl soru ne yapacağız artık ? fikri olan ?

Saygılar ,

Kullanıcı küçük betizi
taironas
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Pzr Ara 28, 2008 14:29

Taironas,

Öncelikle, tepki verilmesi gereken mühim bir konu fakat;

Bu demokratik teröristler, ülkemizin olağan bireyleri gibi bu meclise girip vekil olmadılar mı¿? Oldular.

En azından bunlara kesinlikle karşı çıkması beklenen zâtlar, bunlarla elleşip-koklaşmadılar mı¿? Yaptılar.

Hatta kocası dağda it olanı, hapis cezası olup da meclise sokulanı yok mudur bunların¿? Vardır.

Ben Barroso ile bu mevzuyu karşılaştırmıyorum. Barroso ile yukarıda sıraladıklarımı bir tutabilirim ama... Peki neden¿? Sen (sen değil) bütün bunlara eyvallah demişsen, olur demişsen, onay vermişsen, o demokratik teröristler de, vekillerin mecliste sahip olduğu tüm haklara sahiptir. Hatta öyle ki, vekillerin mecliste yaptığı tüm terbiyesizlik haklarına da sahiptir.

Vatan hainine mi daha çok kızmalıyız, vatan haini yaratana mı, yoksa vatan hainine karşı çıkmayana mı¿?

Kızalım da nereye kadar... Sokağa dökülmek fayda etmiyor, basılan az miktarda adam gibi kitaplar okunmuyor. Medya desen bir avuç kalmış. İşte biz de, çağımızın en üstün yaymaca ve kışkırtma silâhı olan genel ağ üzerinden savaşıyoruz. Fazla seçeneğimiz yok.

Acun'a gelirsek;

-Türk Milleti, Meclis'inde olağan şekilde aşağılanıyor
-Türk Milleti, kendi kanallarında ise gösteriyle aşağılanıyor (Banu AVAR çok sever bu kutulu izlenceyi)

Bütün bu noktalar ve çok daha fazlası ele alındığında, Türk Milleti'nin yapacağı pek bir şey yoktur. Fakat illâki Türk Milleti'ni bu bataklıktan çıkaracak olanlar vardır veyahut gelecektir. Bir şeyler yapmak için, evvelâ düşmanı iyi tahlil etmek gerekir. Sonra düşmanın çıkardığı sorunları irdelemek ve çözüm yolları üretmek gerekir. Çözüm ise, Türkiye Cumhuriyeti'ni, aydın yurtseverlerin yönetmesiyle başlayacaktır. Bunu, ampûl gidecek, falanca gelecek şekilde algılayamayız.

Bin yıllarla ölçülen tarihimizde, böyle bir saldırı görülmemiştir. Gazi Paşa'dan sonra başımıza ilmik ilmik örülen çuvalı, bugün bizi tamamen yok etmek için sıkıyorlar ve öyle görülüyor ki bu daha başlangıç...

Tek şansımız, son vuruş için çok ama çok acele etmeleridir.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x