Ram yazdı:Üzüldüğüne değmedi taironas, bak gül gibi geçiniyorlar.
S
Siyasete güvenin diyorlar birde ?
Alın size güvenemeyeceğimize son örnek ,
Sevgili Ram ,
Birde ben Meclisi aradım geçmiş olsun diye , Sayın vekilin sekreteri çıktı : Size oy vermedim (Chp) ancak TÜRK MİLLETİNİN bir ferdi olarak TBMM çatısı altında yapılan bu PKK uzantısı parti üyesi adamın saldırısını kınıyorum dedim,
1 saat geçti ekranda ne göreyim ? Yukardaki akıl almaz manzarayı
1- Partisi olan CHP baskası olduysa İSTİFA edip O kuçaklaşmayı yapmamalıydı
2- Kendisinin tercihi ise CHP müsade etmemeliydi
Lami cimi yok adamlar sistemli bir şekilde 538 M.Vekili (Aktif) - 21 DTP = 517 M.Vekili bu Dtp azınlığınca Manupule edilmiştir
Kürt Coğrafyası diye Ülkede sanki başka bir Coğrafya var söylemine başladılar
Bütçe Görüşmeleri sırasında Kürdistan demeye başladılar
4 kere Kürtçe Konuştular
Sonrada Yumrukla terörü Meclise taşıyıp Türk Milletine Gözdağı ve Güvensizlik , Kendi tabanlarına da İşte TBMM İşte Atatürk mirası mecliste Bizden olmayan bir Vekili yumrukladım bana bişe olmadı .....
Tüm bunların neticesinde Aklında olupta Yüreği yetmeyen de artık PKK DTP söylemlerini daha cesurca dillendirmeye başladı/başlayacak Sokaklara daha fazla Militan ve Sempatizan dökülecek ,
Olay stratejik bir planın mükemmel uygulanmasıdır , bu fırsat bekleniyordu bu eylem çok önce palnlanmıştı zaten bana göre ve hedef seçildi uygulandı ,
Ne yapıldı " Aferim İyiki tepeledin beni/bizi birde üstüne kucaklaşalım" ben bunu algıladım
yazık oldu Mhp dedim içimden El sıkıştı Chp belki diyordum o kapıda kapandı Vekiline sahip çıkamayan bana ve ülkeye nasıl sahip çıkar kaygısı taşıyorum , Akp malum kaldı Hepar orda da Sayın Paşadan ses seda yok zaten eee kime oy vereceğiz canı gönülden ?
Durum vahim hal aldı , TBMM çatısı altında Anayasa karşıtı olan eylem , söylem yapılıyor , adam yumrukla saldırıyor ve hala benim vergimle pis boğazına lokma alıyor en azından ben haram zıkkım ediyorum hakkımı bunlare ve bunlara maaş verenlere
Aman ya neyse bu olayı Bir MHP li bir CHP liye yada Bir AKP li CHP liye yapsaydı farklı yorumlardık nezaketsiz hareket ayıp derdik kızardık geçer giderdi ,
Ancak Bu olay da ,
Pkk ile aynı söylemde olan Roj tv de boy gösteren , Kürt soykırımı yapıldı diyen , halkı kışkırtıp sokağa döken , Pkklılar kardeşimiz diyen bir Bölücü parti Üyesi yapınca bu hafife alınamaz , unutulamaz , unutturulamaz ,
Chp yi aradım tepkimi dile getirdim onlarada dedim , Siz Vekilinize 1 yumruk olayında sahip çıkmadınız sineye çektiniz , yarın Ülke yönetirken saldırı olsa orada da sineye mi çekilecek ? Çuval geçirildiğinde Mehmetçiğe susan AKP den ne farkınız kaldı dedim ,
Dedim ya Sevgili Ram ,
Ayıp şeyler çok oldu ama bu derece akıl almaz kabul edilemez bir olay sineye çekilirse yarın bakın daha beterleri olacak mı olmayacak mı ,
Saygılar ,