İşte CHP'nin Ahlakı (!)

İşte CHP'nin Ahlakı (!)

İletigönderen GökKrallığı » Pzt May 17, 2010 20:20

İŞTE CHP’NİN AHLAKI(!)
“Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi, başkasına yapma”

Ülkemizdeki siyasetin kalitesi hakkında birşeyler söylemek ve yazmak abesle iştigal olur kanısındayım. Zira tüm vatandaşlarımız herşeyin farkındadır… Bu farkındalık için okumaya da gerek yoktur. Sadece Tv izlense, gördükleri ve duydukları ile bir kanaat sahibi olunabilir…

Evet, sadece seyretmek ile bilinçlendiğimiz için bazı önemli ayrıntıları okuyamadığımız ve/veya okumadığımız için dikkatimizden kaçırmaktayız!

Son günlerde sayın Baykal ile ilgili bir video, siyasetimizin ve sosyal hayatımızın gündemine rahatsız edici suçlayıcı sözlerle birlikte oturdu…

Bu videoyu, bir dostumun gönderdiği link sayesinde yabancı ülke kaynaklı siteden izledim!

Benim ilgimi; videonun içeriğindeki kişilerin oda içinde gezinmeleri ve parazitli görüntüleri değil, videonun tanıtımını yapan yazısı çekti!

Ne vardı tanıtıcı yazıda?

“VARAN-1

İŞTE CHP’NİN AHLAKI”

Demek ki, VARAN-1 denildiğine göre arkası yarın gibi bir dizi bu. Yani bu görüntülerin veya bunun gibi çekimlerin devamı var…

Ben bunu da önemsemiyorum. Ha bir çekim, ha on çekim olarak komplo hazırlanmış! Neticede sonuç aynı.

Ama, burada en önemli vurgu:

“İŞTE CHP’NİN AHLAKI” yazısıdır!

Neden videonun içeriğindeki varsayılan kişilerin ahlakı sorgulanmadı da, “CHP’NİN AHLAKI” sorgulanarak tanımlaması yapılıyor?

Bana göre burada hedef Baykal ve Bayan milletvekili değildir…

Dolaylı yoldan, CHP’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Mustafa Kemal Atatürk’tür!

Cumhuriyet dönemi eserlerinden hangi kurum kaldı? Ya özelleştirildi, ya da tasfiye edildi.

İsmet İnönü’de zaten bıyıkları ve icraatları yüzünden faşist Hitler’e benzediğine göre; artık özelleştirilerek küreselleştirilme sırası CHP’ye gelmiştir diye düşünüyorum…

YILMAZ KARAHAN

http://www.mehmetcik.gen.tr/artikel.php?artikel_id=1795
Türklerin Ataları...
Kullanıcı küçük betizi
GökKrallığı
Üye
Üye

İletiler: 49

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x