İşte Obamanın gizli programı!
Tuncer BAHÇİVAN
1980 darbesinin yapıldığı 12 Eylül günü, CIA ajanı Paul Henze; dönemin ABD Başkanı Charterin kulağına our boys have done it (bizim çocuklar yaptı) demişti.
29 Mart 2009da seçim sonuçları belli olduğunda AKP için ayni kurumun adamları Obamanın kulağına ne dediler? Bence şöyle dediler: Our boys have won, but lost it! (Bizim çocuklar seçimi kazandılar ama kaybettiler.)
Obama seçildiğinde bir komplo teorisi yazmıştık. Obama için; siyah, beyaz, Musevi, Hristiyan ve Müslüman bir kişilik demiştik. Çünkü, ABDyi toparlamak için böyle birine ihtiyaç vardı. Obama kardeşimiz Pazartesi günü Türkiyede. Şimdi size başkanın gizli programını açıklıyorum:
Pazar gecesi Obama, Esenboğa Havalimanına indiğinde, Bismillah diyerek uçaktan dışarı adımını atacak. Sonra kendini karşılayanlara şöyle hitabedecek; Allah nasib etti, iyi ki burdayım hamdolsun! Sonra Cumhurbaşkanı Güle bir el ense çekip her iki yanağından öpecek.
Sabah Anıtkabire gitmek üzere yola çıkacak. Ayni anda alınan önlemler nedeniyle tüm Ankaralılar kabir azabı çekmeye başlayacak. Obama Anıtkabirde Atamızın ruhuna Fatiha okuyarak herkesi şaşırtacak. Özel deftere de şunları yazacak: Atam, Cumhuriyeti sen kurdun ama, our boys yaşatmakta zorlanıyor. Merak etme tüm gücümüzle onların yanındayız. Birazdan IMF Başkanını arıyorum..
Oradan köşke intikal edecekler. Çankaya Köşkünde kısa hoş beşten sonra, yemek yiyecekler. Yemekte Kayseri mantısı, pastırmalı kurufasulye, bulgur pilavı ve ayran ikram edilecek. Hayrunnisa Hanımı görünce de 1 metre uzaktan şunları söyleyecek:
Dear hanfendi, benim hatun gelemedi kusura kalmayın. Çünkü maazereti var. Kaynanamla bugün Washington camiinde programı var. Beyazların katlettiği atalarımın ruhuna mevlid okutacak. Akşam da mukabale var. Ama çok selam söyledi. En kısa sürede sizi Beyaz Sarayda bekliyor, beklediğiniz fotoğrafı orada çektiririz. Hanım mantıyı nasıl yaptığınızı da çok merak ediyor...
Yemekten sonra, Gül ile birlikte Kocatepe Camiinde öğle namazı kılacak.
Sonra da TBMMde milletvekillerine hitap edecek. Tabii vekillerin şahsında Türkiyeye seslenecek. Şöyle diyecek: Ben Obama, başkan Obama, hepinizin Obaması; kimsesizlerin kimsesi (savior of destitude), sessiz çoğunluğun sesi (voice of silent majority) Obama. Garip Gureba ve fakir fukaraya yardım için buraya indirildim... (Kime benziyor?)
Meclisten sonra Başbakan Erdoğanla buluşacak. Ona şöyle diyecek: Sayın prime minister gözümün nuru, when I see you (yani seni gördüğüm zaman), aynaya bakmış gibi oluyorum. Siz var bana çok benzemek ve çok öngörülü olmak. Ben daha gelmeden, tanklarınız-askerleriniz topraklarımızdan geçebilir dediniz. Dışişleri bakanınız Babyjohn da ayni şeyi 2 ay önceden söylemişti. Beni şoke ettiniz, Cenab-ı Hak sizi iktidardan eksik etmesin amen...
Akşam İstanbula geçecek olan Obama Dolmabahçe Sarayında yemek yiyecek. Yemekte Obamaya şiş kebap, rakı çiğköfte ikram edilecek. Yemek sırasında İbrahim Tatlıses live olarak karadır şu bahtım kara yı seslendirecek.
Ertesi sabah Fenere gidecek, Rum Patriği Bartholomeusa uğrayıp bir şarabını içecek. Patriğin duasını aldıktan sonra, biz Heybelide mehtaba çıkardık şarkısını terennüm edecek. Papaz mesajı şıp diye alacak. Daha sonra Ermeni Patriğinin de duasını alıp, ona bu kongre beni mahvetti ama merak etme sınırı açtıracağız diyecek.
Ardından Yahudi cemaati Baş Hahamı İsak Halevaya uğrayacak. Neve Şalom Sinagogunda bir ayine katılacak. Ayrılırken hepimiz İsraelliyiz diyecek onları da mutlu edecek.
Öğlen Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte Sultanahmet Camiine gidecek. Camide yine Müslüman moduna girecek. Diz çöküp hüşu içinde, başını kaldırıp kubbeyi gözleriyle tavaf ederken çok şaşıracak: Vay motherini be... Adam ne cami yapmış, böylesini görmedim.. Diye mırıldanacak. Orada bulunan basın mensupları da başkanın Fatiha okuduğunu sanacak.
Sultanahmete gidip Aya Sofyaya uğramadan olur mu? Yürüyerek oraya da gidecekler. Obama Ayasofyaya girer girmez hepten kısa devre olacak. Duvarlarda Hristiyan ikonları, ve kocaman Kuran ayetleri...Obama perişan bir halde: Ey Allahım beni niye ABD Başkanı yaptın, tiyatro yapmaktan bıktım. Mümkünse beni Afrikaya atalarımın yanına gönder. Çok mutusuzum çok.. diye mırıldanacak.
Diplomatlarımız, yürümekten iyice acıkan obamayı Sultanahmet Köftecisine götürecekler. Obama Köfte piyazı yedikten sonra ne diyecek? Beyaz Saraya şu emri geçecek: Amerikan Ordusu ve CIAnın yemek listesine şunlar ilave edilecek: Kurufasulye, çiğköfte, mantı, sultanahmet köftesi ve piyaz. Böylece, Irak ve Afganistanda perişan olan Ordumuz ve 16 istihbarat servisimizin bundan sonra madara olmasını önlemiş oluruz. NOT: Yukarıdaki yemekler her seferde aynen uçağımda da bulunacak. Soğan,sarmısak ve acı biberi de unutmayın!
Obama Atatürk Havalimanına gitmek üzere Sultanahmetten sahil yoluna inecek. Arabayı kullanan CIA ajanına şu emri verecek: John, play a music for my broken heart! (John kırık kalbim için bir parça çal.) Ajan derhal durumu anlayacak ve Santananın ünlü parçasını koyacak: Black, Magic Woman...
Arabadaki verici başkanın çaldığı müziği Beyaz Saraydaki eşinin odasına da iletecek...
The Son...
http://gazeteci.tv/yazarDetay.asp?Guven ... O67O69O68O