Darbe olmasını tabiki de bende istemiyorum. Çünkü darbe olması hiçte kolay değil. Bir halı saha maçı ayarlamak kadar kolay sananlarda var. Ama bu iş böyle gider Gül Reys-i Cumhur olursa olacağı budur.
Darbe olması ülkemiz içinde yararlı olmaz. Bir anda dış ticaret duracak. Büyük şirketler dünya pazarında güven kaybedecek. Uyuşturucu, hırsızlık gibi alışkanlıklar gençler arasında artacak polis engel olamıyacak. Solcu, sağcı, komünist, ataist gibi düşüncelere bağlanan kişiler birbirlerini sokakta rahatça ödlürecek ve 500 bin kadar gencimiz heba olacak. Bunu kimse istemez!!!
Batuhancığım,temelde aynı şeyleri düşünüyoruz ama sen abartmışsın.Biraz kafan karışmış haklı olarak.Çünkü televizyonları açtığında hemen herkesin ağzında aynı laf,"efendim bu çağda darbe olurmuymuş,dünyaya nasıl açıklarmışız?"
Olur Batuhan,olur arkadaşlar.
Eğer bir ülke gün be gün satılıyorsa,ülkenin bir kısmında etnik milliyetçilik misyonerler,casuslar ve yanıbaşımızdaki Kuzey Irak tarafından destekleniyor ve hükümet bu konuda hiçbir şey yapmıyorsa....
Eğer ülkede türbanla yatıp,türbanla kalkan meclis başkanı,başbakan,cumhurbaşkanı adayı ve onlara oy veren önemli sayıda insan var ise...
Aynı kişilerin malum üçgeni oluşturup laik sistemin son kaleleri olan üniversiteler ve yargıya da el atması asıl hedefse ve bu hedeflerini gizlemiyorlarsa...
O kadar ince elemeye ve sıkı takibe rağmen her sene YAŞ toplantılarında TSK içerisinde şeriatçı yapılanma kurmaya çalışan subay-astsubaylar bulunup ordudan atılıyorsa-ve fakat ne yazık ki şeriatçı yapılanma çabaları aksamadan devam ediyorsa.....
Ülkenin medya kurum ve kuruluşları birkaç kişinin ellerinde ise ve onlar da önce ILLUMINATI'ye ve sonra da ABD-AB'ye bağlı ise,gerçekleri alktan saklıyorlarsa....
Ve bu ülkenin kurucusu tüm bu olacakları 84 sene önceden görerek sistemi bu durumu engellemek üzere kurmuş ve TSK'ne REJİMİ HER NE ŞART ALTINDA OLURSA OLSUN KORUMAK VE KOLLAMAK görevini vermişse...
darbe olur,olmalıdır da.Son çare olarak!!!
Ben şu an son çareye sıra geldiğine inanmak istemiyorum.
Mitinglerde ki milyonlarca cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarıyla tüm hainleri susturacağımıza,yıldıracağımıza olan inancım sonsuz.
Ama son çare uygulandığında da dış ticaretin duracağı,uyuşturucu kullanımın artacağı,farklı görüşten insanların birbirlerini öldüreceği şeklindeki iddialarının dayanağını anlamak mümkün değil.Darbe olursa iç savaş olsun ya da ekonomi dursun veya uyuşturucu kullanımı artsın diye yapılmayacak,aksine bunların olmaması için de önlemler alınacaktır.
Netice olarak,ÇAĞLAYAN'dayım!
Selamlar.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.