istekkkk

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

istekkkk

İletigönderen supermanizm » Sal Ağu 18, 2009 16:52

Daha önce de birkaç kez yazdım ama maalesef geri dönülmedi.. Oysa daha öncesinde bu konuda oldukça duyarlıydınız sevgili adminim..
Her neyse konu şu ki, eğer mümkünse Cumartesi geceleri Habertürk'te yayınlanan Tarihin Arka Odası adlı programın kaydını yapabilir misiniz.

Ayrıca Teketek programının yeni kayıtlarını artık neden vermiyorsunuz.. Örneğin Cubbeli Ahmet ile yapılan iki programın kaydı mevcut ise ulaştırabilir misiniz..

Teşekkür ederim..

Bu siteyi ve siz dostları seviyorum..
Kullanıcı küçük betizi
supermanizm
GM Yazarları
GM Yazarları

İletiler: 39

Re: istekkkk

İletigönderen Ram » Sal Ağu 18, 2009 17:06

Kural 6 yazdı:Forumda yazarken; boş ileti göndermek, art arda birden fazla ileti göndermek, konuyla ilgisi bulunmayan iletiler göndermek, "+1, bence de, güzel" gibi belli bir amacı ve paylaşımı olmayan ileti göndermek, yalnızca yüz ifadesi göndermek, ayrıca yeni başlık açarken "yardımmmmmmmmm", "YaRdIm EdeRmİsiz", "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konuyu tanımlamayan konu başlığı belirtmek, alt başlıkta ise ilgisiz uzun cümleler kurmak, gerek başlıklarda gerekse de konu içeriğinde etkileyici yahut ilginç görünsün diye garip şekilli harfler kullanmak yasaktır.
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x