İsteseydik Başbakan Diyarbakır'dan içeri bile giremezdi

Genel & Güncel Konular

İsteseydik Başbakan Diyarbakır'dan içeri bile giremezdi

İletigönderen mukanorkan » Çrş Şub 25, 2009 16:25

Terör örgütü PKK'nın lideri kadrosundan Murat Karayılan, örgütün yeni hedefini açıkladı. Kime ne tehdit savurdu ?

* PKK'nın yeni hedefi ne ? -

Abdullah Öcalan'ın Kenya'da yakalanıp Türkiye'ye getirilişinin 11. yıldönümünde düzenlenen protesto gösterilerini yeni bir dönemin habercisi olarak değerlendiren Karayılan, en önemli hedeflerinin Öcalan'ın serbest bırakılması olduğunu söyledi.

Var güçleriyle Öcalan'ın özgürlüğü için çalışacaklarını ifade eden Karayılan, Öcalan'ın özgürlüğünün toplumsal bir talep de olduğunu söyledi.

Murat Karayılan, Obama'ya sunulan "Kürt Raporu" hakkında da konuştu. ABD hakkında yeni bir durum değerlendirmesi yapabileceklerini söyleyen Karayılan, ABD'yi Kürtleri desteklemeye çağırdı.

Başbakan'ın Diyarbakır mitingi için DTP'ye teşekkür etmesi gerektiğini de belirten Karayılan "İsteseydik Başbakan Diyarbakır'da miting değil, Diyarbakır'dan içeri bile giremezdi" dedi

Kaynak
Kullanıcı küçük betizi
mukanorkan
Üye
Üye

İletiler: 425

İletigönderen maydonos » Çrş Şub 25, 2009 17:05

izin vermezseniz akp ye ab ve d size mok bile vermez...acikca ab ve d +akp ,dtp +mhp ihanet icindesiniz....anlasip secimi bile verirsiniz...
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen creative » Çrş Şub 25, 2009 17:56

öcalanı çıkartmak için o kadar çaba göstermeyin tayyip bey hazretlerine bir mektup yazın ertesi gün dışarı çıkarırlar.

maydonos, en son gördüğümden beri yine aynısın....
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen maydonos » Çrş Şub 25, 2009 19:13

creative sen ne gibi degisiklik bekliyorsun ki benden?nerede gorustuk seninle ..sahsen hic tanismadim...gm yi kastediyorsan konu ne idi animsamiyorum...mhp ye laf soylemem mi zoruna gidiyor?eger konu mhp ise soyle soyleyeyim 1974 den sonra mhp benim icin bitmistir..evet hep ayniyim..hic degismedim...chp'nin de halen sinei millete donmesini bekliyorum..daha cok beklerim onuda biliyorum..
Resim

Ne MuTLu TüRkÜm DiYeNe
Kullanıcı küçük betizi
maydonos
Üye
Üye

İletiler: 1651

İletigönderen avrasya » Çrş Şub 25, 2009 22:40

İstelerse sokmazlarmış !!!

Amerika emreder, BOP çular da yerine getirir..

Amerikancı Kankalar kayıkçı kavgası ile kimi kandırıyorlar ?
Kullanıcı küçük betizi
avrasya
Üye
Üye

İletiler: 279

İletigönderen creative » Cum Şub 27, 2009 13:32

maydonos, heyecanlanma yüz yüze görüşmedik sadece forumdan bahsediyorum :)
mhp yi hep pkk nın yanında oluyor gibisinden yorumlar yazıyorsunda o beni rahatsız ediyor. sokaklarda yürüyeceğiz diyip sol ellerini yumruk yaparak bağıranlar yürümekden sıkılıp polisi askeri taşlamasımı yoksa polise askere kurşun sıkmasımı yoksa orayı burayı ateşe verip daha sonrada hiç birşey yapmamış gibi kendini haklı görenler devlete saldıranlar gibi yapmadığı için mi pkk ile yan yana koyuyorsun ?
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Türk-Kan » Cum Şub 27, 2009 13:35

creative, itlere yakinlik burada, beri gel :) http://www.guncelmeydan.com/forum/viewt ... 304#110304

Ayrica haklisin, MHP bu aralar asker ailelerine saldirmakla mesgul.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x