İtin hakkı için imza toplar kendi hakkı şurda

Genel & Güncel Konular

İtin hakkı için imza toplar kendi hakkı şurda

İletigönderen Eshabil Üstündağ » Cum Tem 03, 2015 22:54

-
Yazı fot http://s010.radikal.ru/i313/1507/72/90d775da57d8.jpg

Eshabil Üstündağ
adanams@gmail.com

3 Temmuz 2015

Not:
Yazının bol resimlisi de vardır dileyen ordan okur, Arzederim.. /e.ü.
http://www.turkishnews.com/content/2015 ... kki-surda/

Konu: Dış türkler hassasiyetinizle oynayan Düzen İşbirlikçilerinin, “..Yokoluşunuzu perdelemesi, havada kuş var!”

Bu hususu tivitır‘da paylaştım ve aynısını …bir sunuş yazısıyla Sizinle paylaşmayı uygun gördüm.

Tivitır paylaşım JPG FOTO ŞEKLİNDEDİR ve aşağıda..
Yazımı “Türkiye’deki yokoluşu perdeleyenlere ve halkı uyutanlara; +onlara kananlara ve Amerikanın sipariş taktiği,
“Sözde Uzaktaki Soydaşlarımıza sahip çıkıyormuş algısı yaratıp sinsi planını (Haşlanmış kurbağa; Ülkenin tasfiyesi) masum halka yedirişe ayırıyorum..”

..Biz nasıl olduk,
Köpeğin hakkını arıyoruz ve

ayfon kullanarak, imza toplayarak ve kendi hakkımız şurda.. :(
Bu sizin seçiminiz mi???
..Sanmayın,
Bu, Amerika’dan sipariş verilir ve YERLİ İŞBİRLİKÇİLER (Soros yemlemesi STK) Sizi bir startla harekete geçirir!
Ve siz de face veya ne zıkkımsa, Bir resim paylaşmayı …BİR DİNİ VECİBE GİBİ SANARSINIZ VE HUZUR İÇİNDE O GÜN (GÖREVİNİZİ YAPMIŞ OLARAK, YANİ VATANA KARŞI) YATARSINIZ! :(

Unutma,
MUSUL’DAKİLERİN DE AYFON’U VARDI ve ONLAR DA KÖPEGİ SEVİYORDU. :(

Burda konu köpek veya kanarya değildir, o bir prototip, yani sizi Vatan savunmasından alıkoyma uzaklaştırma cinliği;
Yoksa köpeği …belki de herkesten fazla ben seviyorum, hani mesela.. Belki inanmayan olur http://blog.radikal.com.tr/eglence-komi ... r/it-36326

..Bunu bir tek atasözüyle izah ederim Başka yok (Hedef saptıranları ve ..Perdeleyen Siyasî İşbirlikçileri)!
Eğer bu kaba oldu derseniz Asıl Kabayı görün ve “AHMAK ALDATAN KOALİSYONUYLA NASIL SON’UN HAZIRLANIYOR!”

Atasözüdür, “Êl gelir bizi öper Bizim herif de gider samanlıkta eşek öper!” :(

(İçimden bir ses:
“Bunları Amerika mı söyletiyor,
Doğuda Pekaka’nın Önünü Açıp Karakola Yerleştirme de dahil mi?
..Ve müjde verir gb;
PEKAKA Mahkeme kurdu;
Bilmem kaç il kopma noktasında ..filan.” :(

..Sakın Ülkeyi Koruma Gibi Bir Göreviniz Olmasın?
“Bölünme nasıl gidiyor, Kaç karakol kaldı Boşaltılmadık?” …diyesim geliyor amma diyemem). :(

İşte o tivitır paylaşımım..

Saygılarımla..

Bilgi İçin:

…Siz, köpeklere imza toplarken ve Şapkalı beyler şeyaparken yani açıklama, ..işte şunlar oluyor İşgal Meclisinde! :(

Hülāsā;

Sayın Güzelseverler: Size gündem belirleyen Amerika ve SOROS’un bu kirli tezgahını …En İyi Sayın Banu Avar Anlatıyor, Hem Video, Hem Haber (yazı).. Buyrun;

http://www.turkishnews.com/content/2015 ... banu-avar/

http://blog.radikal.com.tr/eglence-komi ... idir-91238

http://blog.radikal.com.tr/eglence-komi ... kiye-80918
Kullanıcı küçük betizi
Eshabil Üstündağ
Üye
Üye

İletiler: 168

Re: İtin hakkı için imza toplar kendi hakkı şurda

İletigönderen Eshabil Üstündağ » Pzt Nis 04, 2016 23:24

Konu: Banu Hanım hakkında haksız şayialar ve akıl dışı yakıştırmalar.. :(

Milletimizin yokoluşu Çeşitli entrikalarla perdelenirken, bu gerçekleri savunan kişiye ve Ömrünü buna vakfeden kişiye neden böyle şeyler yakıştırılır bilemem. :(

..Onu Carretepe'de görebilirsiniz, Soma'da görebilirsiniz, HES'in tüm entrikalarında Oyunu bozmak üzere görebilirsiniz ve ...kimin başı ağrısa ...adeta yanında ve artık nefesi tükendi kadının! :(
Tüm düzen partilerini (çünkü hepsi anlaşmışlar ve işbirlikçi partiler) öteleyip, Halkı direk aydınlatmaya gidiyor! :(
Çoğu şeyi ondan öğrendik, Hangimiz inkar edebiliriz! :(

1 https://www.facebook.com/BanuAVAR/photo ... =3&theater

2 Yukardeki serzenişim şu yazıya.
dezenformasyon-a-la-banu-avaristler-aytigin-ata-t41855.html

(Oraya uzunca bir görüş yazdım ama, sanırım "onaya tabi" ve yorumum ilgili yazı altına yansımadı) :(
..Onun için kendi yazımın altına yazdım. :(
..ve Çok üzüldüğümü söyleyebilirim. :(
5.4.2016 00:24
Eshabil Üstündağ

-
Kullanıcı küçük betizi
Eshabil Üstündağ
Üye
Üye

İletigönderen Aytigin Ata » Sal Nis 05, 2016 0:10

'

Birincisi: bahsettiğin sayfada ONAYLAMA yok, herkez yazabilir, başkaları da yazdı orda, gördün, hiçbirini onaylamadım, otomatikmen onaylandı hepsi. Bu nedenle üzgünüm, yorumun bana da görünmüyor.
Konuyu fazla uzatmaya ne gerek var? Kimse Banu Avar'a karşı değil. Orda yazdım, Youtube/Google kanallarımda 300 videom vardı, bunların 1/3'ü Banu Avar videolardı. Yani en az olsun bu misalden anlamalısın ki Banu Avar'a karşı değilim... tam tersine! Ama hepimiz insanız ve hatalar yapıyoruz. Banu Avar da. Kendisine değer verdiğim için hatalarından dönmesini istiyorum, bu konuda yanlız değilim fakat herkez cesaret edemiyor çünkü Banu Avar'ın arkasında milyonlar var.... ben de bunlardan biriyim... ve benim gibiler.

Bütün konuyu öncelikle Banu Avar sayfalarına yazdım ve ondan yanıt bekledim. Görmemezlikten geldi BU GÜNE KADAR. Defalarca konuyu açtım, İRAN Bizim döstumuz değil, YANILIYORSUNUZ, BATI, İRAN'I ARKA KAPIDAN %100 DESTEKLİYOR, BİZE SADECE DÜŞMANI GİBİ GÖSTERİYOR.... BU SADECE UCUZ BİR TİYATRO, İNANMAYIN... daha çok şeyler yazdım, hepsi belgeli ve ispat dolu.... BATI SAHTE KAHPE İRAN'I SONUNA KADAR DESTEKLİYOR... VE NEDEN DESTEKLEDİĞİNİ DE ÇOK İYİ BİLİYOR: 40 MİLYON ETNİK TÜRK'E KARŞI DESTEKLİYOR. BANU AVAR NEDEN SAHTE KAHPE İRAN'DA SİSTEMATİKÇE BASKI ALTINDA YAŞAYAN VE PLANLI BİR ŞEKİLDE ASİMİLASYONA UĞRAYAN TÜRKERİ SEVMİYOR? HEE?..

Ya sayfadaki bütün yorumları oku/yun, ondan sonra konuyla ilgilen/in veya olmayan şeyler anlatmayın. Yine anlamadıysan, buyurunuz, bunu da anlayamazsanız... KULLUK KÖLELİK Türke yakışmaz, siz tapın, ben aydınlatayım:

Aytigin Ata yazdı:Ulan yalancı iftiracı hain kahp ''mithatakar1923'', yalanlarına ve ŞAHSİ YALAN DOLAN SUÇLAMALARINA son ver, yüzsüz kahpe.

KONU BU, SADECE BU, GERİ ZEKALI HAİN YALANCI KAHPE:
HEPİMİZ GİBİ, NATO VE AB-D'YE KARŞI OLAN BANU AVAR AYNI ZAMANDA AMA RUS VE ÇİN VE İRAN YANLISIDIR! FAKAT BU ÜÇ MÜTTEFİK (RUSYA, ÇİN VE İRAN) BATI İLE BERABER TÜRK DÜNYASI'NIN EN AZILI DÜŞMANLARIDIR VE KONU TÜRKİYE VE TÜRKLER OLUNCA, BU DEVLETLER BİRARADA KENETLENİRLER, MESELA TERÖR KONUSUNDA... VEYA BUGÜNLERDE KONU OLAN AZERBAYCAN/KARABAĞ VE ERMENİSTAN İŞGALİ KONUSUNDA, TEK BİR KUVVET, İYİ BAK:

AB-D VE RUSYA VE ÇİN VE İSRAİL VE İRAN!

BUNLARIN HER BİRİ VE HEPSİ BERABER BALKANLARDAN SİBİRYA'YA, DOĞU TÜRKİSTAN'A KADAR TÜRKÜN EN BÜYÜK DÜŞMANLARIDIR, ANLADIN MI ŞİMDİ....

BU NEDENLE BANU AVAR, RUS VE ÇİN VE İRAN PROPAGANDASINA DERHAL SON VERMELİDİR
ÇÜNKÜ BUNLAR TÜRKÜN ÖTEKİ AZILI DÜŞMANLARIDIR, ANLADIN MI NİHAYET, UTANMAZ ARLANMAZ, YALANCI İFTİRACI NAMUSSUZ ŞEREFSİZ GERİ ZEKALI TÜRK DÜŞMANI. BİZİM KRİTİĞİMİZ SADECE VE SADECE BU KONUDADIR, DEFOL ŞİMDİ BURDAN, MİDEMİ BULANDIRDIN GERİ ZEKALI
'

'

Kullanıcı küçük betizi
Aytigin Ata
Üye
Üye

İletiler: 107

İletigönderen Eshabil Üstündağ » Sal Nis 05, 2016 0:30

Sevgili kardeşim "Ders verir gibi hitap bana edeceğin bir hitap değil; Yani başkalarına hayıf yapıp Bana tahmil etmen (yüklemen) mantıksız!
BSen, Banu Avar'ın avukatı değilim, oraya (hani onaylanmadı dediğim şeye) şunu yazmıştım,
***"BENİM İÇİN ÖNCE VATANIM ÖNEMLİ, GERİSİNİN CANI CEHENNEME!..***

İran konusuna gelince, hatta Azerbaycan'ı da katarak konuşayım, (buraya yazmam tekrar olur, eğer merak ediyorsan şunu tıkla)
O MÜNAFIK DEVLETİN BİR TÜRK DÜŞMANI OLDUĞUNU VE ..Azerbayşcan'la ilgili olarak;
Elçibey'den sonra TÜRK DÜŞMANLARININ İŞ BAŞINA GELDİĞİNİ YAZDIM VE ÖRNEKLERİYLE VERDİM!
(İran tamamen Yahudi tarafından yönetiliyor ve Ortadoğu'ya (Örn. Suriye veya Irak kiliselerine atanan, atanacak papazlar, Önce İran'ın onayı alınarak atanır ve daha doğrusu ordan atanır!!!) :(

Ben bir şeye karar verirken "Kimsenin kara kaşına veya onmilyonlarca takipçisine bakmam; eğer öyle olsam AK GOİM OLURUM! :(

Şu yazıydı o;
http://www.turkishnews.com/content/2015 ... ti-vardir/

5.4.2016 01:30

----
Kullanıcı küçük betizi
Eshabil Üstündağ
Üye
Üye

İletigönderen Aytigin Ata » Sal Nis 05, 2016 0:43

Biraz önce hayatta duymadığım yalan ve iftiralarla karşılaştım, bu nedenle usulümü kaybettim, incittiysem, kusura bakma kardeş. Ve DOĞRU, ÖNCE VATAN!.. Ama VATAN DEMEK, TÜRKÜN HER NEFES ALDIĞI YER DEMEK. KENDİMCE, TÜRKİYE VE AZERBAYCAN ARASINDA BİR SINIR YOK, Güney Azerbaycan ve sahte kahpe iran konusunu zaten sen de doğru şekilde tarif ettin.
'

'

Kullanıcı küçük betizi
Aytigin Ata
Üye
Üye

İletigönderen Eshabil Üstündağ » Sal Nis 05, 2016 0:52

Yoo incimedim, seni az çok tanıyorum Yani paylaşımlarından.
..Keşke eklediğim lingi bir tıklayıp okusaydın (Benim yazım değil sana okutmak istediğim; Onca delili bulup oraya işledim ve Hepsini bir arada (güncel) bulabileceğin pek yer yoktur. :(
Ben mizah yapıyorum ama Maymun oynatmıyorum :( (Bu sözüm sana değil, kesinlikle)! :(

Azerbaycan konusuna gelince,
...Utanmaz adamlar (afedersin) Berlin duvarının yıkımını kutlarken, daha benim burnumun ucundaki azerbaycan Türklerini tanıtmıyorlar ve arama mesafe (izolasyon) koyuyorlar!
..Ben az mı küfür ettim afedersiniz, ermeni sınırını açalım deyince!
"Ulan neden Azerbaycan sınırını açmıyorsun da Ermeni sınırı?" (..bunlar geçmiş yazılarımdan).. :(

Ben burda uzun uzun anlatmayayım, yıllardan beri savunduğum şeyler o yazıda ve her yazımda! :(
Teşekkür ederim Saygılar Sunarım..
5.4.2016 01:52
E. Üstündağ
Kullanıcı küçük betizi
Eshabil Üstündağ
Üye
Üye

İletigönderen Aytigin Ata » Sal Nis 05, 2016 0:57

Eshabil Üstündağ yazdı:Unutmayın,
Bu işin içine ..İran’ı da alacaklar; yani, …hani o Şah döneminde İsrail’in bir numaralı müttefiki (ve hâlen cârî)! BECAUSE, ORTAK DÜŞMAN TÜRK!

Sahte kahpe iran çoktan beri hem BATI'nın, hem DOĞU'nun fahişesi. Çünkü ''iran'' diye bir devlet yok aslında. (...)
'

'

Kullanıcı küçük betizi
Aytigin Ata
Üye
Üye

İletigönderen Eshabil Üstündağ » Sal Nis 05, 2016 1:05

Son cümlene katılıyorum desem basitlik olur, ÇÜNKÜ BENİM SAVUNDUĞUM FİKİR! :) (Ermenistan'la bir olup Azerbaycan'ın kuyusunu kazan O Münafık Devlet! ..Buna şimdiki Filistin'i de kat, yani truva yönitimini)! :(
5.4.2016 02:05
E. Üstündağ
Kullanıcı küçük betizi
Eshabil Üstündağ
Üye
Üye

İletigönderen Aytigin Ata » Sal Nis 05, 2016 1:13

Birgün BAŞBAKAN olursam, seni veya sizi DIŞIŞLERİ BAKANI yapacaam kardeş! :wink:
Memnun oldum, iyi geceler
'

'

Kullanıcı küçük betizi
Aytigin Ata
Üye
Üye

İletigönderen Eshabil Üstündağ » Sal Nis 05, 2016 1:25

Teşekkür ederim..
Ama bizim geleneğimizde Hariciye nazırları ve Sefirlikler ...genelde Kriptolardan oluşur (seçmece) :) ..ve BİZ KABAK GİBİ TÜRKÜZ! :( (Tabi sen Başbakan olursan durum değişir) :)
(..Bize hep, ya orman bakanlığını verirler Ya Spor bakanlığı, ya da karete bakanlığı :) Bunu hep söylerim ve yazılarımda bulabilirsin..) :) (Gerçi arasam ben de bulamam, sayısı belirsiz yazımın da tivit paylaşımımın da) :)
Teşekkürler, Size de iyi geceler.. :)
5.3.2016 02:25
E. Üstündağ

-
Kullanıcı küçük betizi
Eshabil Üstündağ
Üye
Üye

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk