İyiki doğudun Türk-kan

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

İyiki doğudun Türk-kan

İletigönderen Ram » Pzt May 05, 2008 1:26

İyiki doğudun mirim. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı uzun yıllar dilerim. Bu dünyada hep gülmeni ister, zorluklar karşısında dik duruşlarının bana her daim örnek olduğunu söylemek isterim.

Yahu çok resmi oldu bu... :) İyiki doğudun mirim, iyiki varsın, hep var ol. Bugüne kadar birçok zorluğa hep beraber göğüs gerdik, bundan sonra da bu böyle olacak.

Bu doğum pastan

Resim

Bu da hediyen :)

[img]http://img401.imageshack.us/img401/2715/venshk0.jpg[/img]
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen tuba » Pzt May 05, 2008 2:07

İyi ki Doğdun Sevgili Türk-Kan
İyi ki Bizlerlesin

Resim
Boğa kadını en çok neleri sever diye baktım ve inşallah yanılmıyorumdur :)
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen erenus » Pzt May 05, 2008 8:35

Resim

"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
erenus
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 423

Ustten devam...

İletigönderen Yusuf Batum » Pzt May 05, 2008 8:53

Iyi ki dogdunuz TurK Kan Hanim, yeni yasinizin size mutluluk, saglik ve bereket getirmesini diliyorum; nice yillara.

Bu sarkiniz:

Bu da hediyeniz :) :

Resim
Veni Vidi NoN Vici / Poet Valent, Poem Manent

Eskali Cizilmis Tutku: Memleket!

Avrupa'dan kaz gelmez, tavuklarinizi ziyan etmeyin...
Kullanıcı küçük betizi
Yusuf Batum
Üye
Üye

İletiler: 192

İletigönderen DrunK » Pzt May 05, 2008 9:53

Canisim, Nice Yillara.. Iyiki Dogdun :D

[img]http://www.tmresimler.com/data/media/37/Prestigio_LCD_PC.jpg[/img]
Güle güle kullan canisi :)
Kullanıcı küçük betizi
DrunK
acımasız hayat
acımasız hayat

İletiler: 1312

İletigönderen kaye » Pzt May 05, 2008 10:08

Valla ben pasta yapmayı bilmiyorum, o yüzden bu işi diğer arkadaşlara bırakıyorum..
Tuhaf bir kutlama olacak ama bildiğim çok güzel balıkçılar var :) İstanbul ve Bursa'da..
Oraya gidebiliriz birgün, kimbilir..
Neyse :) İyi ki bizimlesin Türk-Kan, daha doğrusu iyi ki biz seninleyiz..
Ne mutlu bizlere, mutlu yıllar size...
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Türk-Kan » Pzt May 05, 2008 14:12

Ram, sagol mirim, tesekkürler. Insallah herkes icin güzel günler gelir. Bisiklet icin ayrica tesekkürler, spora baslayacaktim ben de :)

tuba, cok tesekkürler canim. Cins bir boga oldugum icin cukulata ile pek aram yok :) Ama o kadar güzel duruyorlar ki, galiba dayanamayacagim yine de :r

erenus, cok tesekkürler iyi dileklerin icin :)

Yusuf Batum, cok tesekkür ederim. Tras takimi pek makbule gecti, saclar uzamisti yine :mrgreen:

DrunK, canisimm, dank je wel :D Hediyemi kimseye kaptirma, hafta sonu teslim almaya gelecegim :P

kaye, balikci dedigin anda akan sular durur :) Insallah. Gönlümden hep bir "GüncelMeydan Bulusmasi" geciyor, belki bir gün nasip olur.

Iyi ki sizler de varsiniz, iyi ki hep beraberiz :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Pınar » Pzt May 05, 2008 14:32

Benim sultanım bu gün doğmuş :D

İyi ki doğmuş, iyi ki varmış ve ben o kadar şanslıyım ki o benim biricik teyzem...

Kendime birçok konuda örnek aldığım, gücüne, iradesine hayran olduğum biricik teyzem...

Ananem pek de hoşnut olmasa da birazcık onlar izler taşımaktan çok gururluyum.

İyi ki varsın sultanım Seni çok seviyorum :opucuk:

Naçizane minik bi hediyem olsun bu da :oops:

Resim
Halk tarafından devlete "Sen bana hizmet etmek için varsın, bunun ötesinde senin bir anlamın yok" dendiğinde herşey yoluna girecektir...

(Osman Pamukoğlu)
Kullanıcı küçük betizi
Pınar
Üye
Üye

İletiler: 1380

İletigönderen Nurhan » Pzt May 05, 2008 15:05

Ablaaaammmm , hep birlikte nice sağlıklı mutlu senelere inşallah seni çoookkk seviyorum.

[img]http://www.modahaber.com/img/haber/1170240682_pasta_istiyorummmhmmm.jpg[/img]

[img]http://www.zippo.com/media/images/products/2007Choice/fullsize.png/24181.png[/img]
Kullanıcı küçük betizi
Nurhan
Üye
Üye

İletiler: 41

İletigönderen orhunefe » Pzt May 05, 2008 15:07

Mutlu yıllar dilerim Türk-Kan :)
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen Panzehir » Pzt May 05, 2008 15:09

Ablam nice senelere. Seninle de 1 yıl gibi kısa bir süreyi devirdik. Yıllar duramıyor karşımızda ha!? Ne dersin? :) Yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirsin. Bu seneyi hediye olarak boş geçimek zorunda kaldım. :| Umarım uyarı almam. :)

Bu arada Ram'ın aldığı hediyeyle ara sıra ben de turlayayım. Olur değil mi? :twisted: :)

Gün gelir devran döner
Adımıza türküler söylenir bu şehirde!..
...
Kullanıcı küçük betizi
Panzehir
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3483

İletigönderen shadow39 » Pzt May 05, 2008 17:30

Türk-Kan, dogum gunun kutlu hersey gonlunce olsun
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen creative » Pzt May 05, 2008 17:52

sağlıklı mutlu nice senelere abla...
TERÖRÜN BEYNİ BARZANİ
YÖNETİMİ KANDİL
DESTEKÇİSİ BÖLÜCÜLER
MİHMANDARI AKP'DİR
Kullanıcı küçük betizi
creative
Üye
Üye

İletiler: 855

İletigönderen Türk-Kan » Pzt May 05, 2008 18:14

Pınar, hayatimin en güzel, en degerli "hediyelerini" annen seneler önce vermisti bana..... :opucuk: Cok tesekkür ederim Pinar'im, hediyen yakiyorrrr 8)

Nurhan, bacim......................... (anladin sen o noktalari... :) ) Seni cok seviyorum. :) Zippo ha.. :artis:

Mehmet.., sorma, seneler dur durak bilmiyor. Demedi deme, yasadigin her günün kiymetini bil. Yarin, bugün dün oluyor... :| Hediyeyi dert etme, ben not aldim, seneye faiziyle isterim :twisted:
Olmazzz, bisikletimi kimseye vermem, kirarsin mirarsin simdi :p:

shadow39, cok tesekkür ederim :)

k4rTal, cok tesekkür ederim kardesim :)
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Egeli » Pzt May 05, 2008 18:40

Aramıza katılışının yıl dönümünde,insanlık adına,3 defa,welcome,welcome,welcome! :)
(Sağlıklı,mutlu,huzurlu)=money money money must be funny'li uzun bir ömür diliyorum :)

Doğum gününü,gecikmeli de olsa,bir arada kutlama temennisiyle,hediyen:

Resim

Not:Bilet bulamadım,idare et artık :P

Bu hediyem de,lanet olası ultraviole ışınlarının zararından korunma ve de zerafet maksadıyla,bir aksesuar olarak kullanabileceğin türden :)

Resim
Kullanıcı küçük betizi
Egeli
Üye
Üye

İletiler: 1724

Sonraki

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x