İzmir Torbalı'da Suriyeli sığınmacı, 17 yaşındaki Batuhan Barlak'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü!

Genel & Güncel Konular

İzmir Torbalı'da Suriyeli sığınmacı, 17 yaşındaki Batuhan Barlak'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü!

İletigönderen İlteriş Kağan » Prş Eyl 30, 2021 19:04

İzmir'in Torbalı ilçesinde Suriyeli sığınmacı M.A., 17 yaşındaki Batuhan Barlak'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Geçtiğimiz aylarda ise Ankara Altındağ'da 18 yaşındaki Emirhan Yalçın, Suriyeliler tarafından kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetmişti.
Resim
İzmir'in Torbalı ilçesinde, 20 yaşındaki Suriyeli sığınmacı M.A., 17 yaşındaki Batuhan Barlak'ı kalbinden bıçaklayarak ağır yaraladı. 17 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay saat 01.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Barış Yapı Sitesi'nde meydana geldi. Suriyeli sığınmacı olduğu belirtilen M.A., iki arkadaşıyla birlikte sitenin bahçesinde oturan Batuhan Barlak'a "İyi akşamlar, ulan" diyerek laf attı.

Barlak'ın "Ne diyorsun sen" diyerek karşılık vermesi sonucu Suriyeli M.A ve Barlak arasında kavga çıktı.

KALBİNDEN BIÇAKLAYIP KAÇTI
Tarım işçisi olduğu belirtilen M.A., cebinden çıkardığı bıçakla Barlak'ı kalbinden bıçakladı. Barlak'ı ağır yaralayan Suriyeli M.A., olay yerinden kaçtı.

Arkadaşlarının ihbarı üzerine sağlık ekiplerince Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Barlak, doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayın ardından kaçan Suriye uyruklu M.A.'yı kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. M.A.'nın teslim edildiği İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

EMİRHAN YALÇIN DA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Ankara'nın Altındağ ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde bulunan parkta 11 Ağustos Çarşamba günü Suriyeliler, Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Güler bıçakla yaralanmıştı. Yaralılardan Emirhan Yalçın, sağlık ekiplerince yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Yalçın'ın hayatını kaybetmesinin ardından Altındağ'da bazı gösteri ve olaylar çıkmış, sosyal medya üzerinden provokasyon yaptığı ve olaylarda mala zarar verdiği belirlenen 76 kişi gözaltına alınmıştı.
Aklı Başında Bir Toplum Her 5 Yılda bir Meclisi Ve Yönetimi yenileyen Toplumlardır.
Bir hamalın yükü geçicidir; fakat sahtekâr bir politikacının yükü kalıcıdır çünkü onun dolandırıcılıklarının muazzam yükünü her daim akılsız toplumlar taşımaktadır.
Üçkâğıtçı politikacılar tarafından sürekli olarak kandırılan, tekrar tekrar aldatılan bir millet için hangi sıfat kullanılabilir? Şaşkın? Çok hafif! Ahmak? Yeterli değil! Beyinsiz? Evet, işte tam da sıfat budur! Aptal kalabalıklar, sahtekâr politikacıların en büyük servetidir!
Kullanıcı küçük betizi
İlteriş Kağan
Üye
Üye
 
İletiler: 2100
Kayıt: Cmt Şub 08, 2020 18:53

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x