Kaçırılan Askerlerden Biri Konuştu!

Genel & Güncel Konular

Kaçırılan Askerlerden Biri Konuştu!

İletigönderen |Cansu| » Sal Eki 30, 2007 12:14

Kaçırılan askerin video görüntüsü yayınlandı. Asker görüntüde neler diyor?
İNTERNETHABER -

Dağlıca baskınında 8 askerimizin kaçırılması kafalarda soru işareti yarattı. Önce Star Gazetesi'nden Şamil Tayyar Muhsin Yazıcıoğlu'na gelen istihbaratı yazmıştı köşesinde. Yazıcıoğlu Abdullah Gül'e soruyordu: "Bu 8 asker zorla mı kaçırıldı, yoksa teslim mi oldular" diye... Abdullah Gül'ün cevabı ise "Bu konuda kesin bir şey yok, Genelkurmay çok yönlü araştıyor" oluyordu.

Bugün ise Hulki Cevizoğlu "8 kişi kendisi mi gitti?" diye sorarak iddiayı yineliyordu. Cevizoğlu'na göre PKK'nın amacı TSK'yı küçük düşürmekti.

Tüm bunlardan sonra elimize PKK'nın kaçırdığı askerlerden birinin video görüntüsü geçti. Mardinli erimiz tam bir PKK'lı ağzıyla konuşuyordu.

BİR HAFTADA GERÇEĞİ ANLAMIŞLAR

Mardinli er video görüntülerinde "Bize abi kardeş gibi davranıyorlar. Burada gerçeği gördük. Bu gerçekleri gelip halka da anlatacağız" diyor.

Tam bu noktada biraz duruyor. Sanki bir daha oradan çıkabileceğine inanmıyormuş gibi "Allahın izniyle geleceğiz tabii" diye devam ediyor.

Sonra devlet büyüklerine sesleniyor. "Artık ne asker aileleri, ne de gerilla aileleri ağlamasın. Bu iş silahla çözülmez, masaya otursunlar. Güzellikle çözsünler."

Ve son cümlesi de "elimizden geldiğince Türk ordusundan uzaklaşacağız" oluyor.

ASKER KONUŞMAYA ZORLANDI MI?

Görüntüler yıllardır Türkiye'nin kapattırmayı başaramadığı, PKK'nın televizyonu ROJ TV'de yayınlandı. İnsan bu konuşmayı duyunca "bu askerler zaten onlardanmış" diye düşünebilir.

Peki bu doğru mu? Asker acaba gerçekten içinden geçenleri mi söylüyor, yoksa kendine doğrultulmuş bir namlunun ucuna bakarak mı konuşuyor?

Bunu bilemeyiz.

Ama bildiğimiz tek şey Cevizoğlu'nun dediği gibi PKK'nın, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni küçük düşürmeye çalışması... Bu 8 erimizi böyle konuşmaya zorlamak da onların bir taktiğidir. PKK'nın kendi propagadasına Türk askerini alet etmiştir.

Görüntüler internet medyasında yayınlanmaya başladı bile. Ancak medyanın bu görüntüleri yayınlamasını PKK'nın isteğine hizmet etmek olarak değerlendiriyoruz.

Ve erlerimizin fotoğraflarını yayınlamadığımız gibi, bu görüntüleri de yayınlamıyoruz.

Kaynak

tabikide silah zoru var.sanmam ben Türk evladı böyle oturup konuşsun hiç gelmiyo aklma
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Türk-Kan » Sal Eki 30, 2007 12:26

bu haber dün itlerin haber sitesinde vardi. "bize iyi bakiyorlar, rahatiz" diyorlardi.. resimlerde de rahat olduklari görünüyordu zaten.

yorumsuz...

Operasyonla alindiklari haberi dogruysa sorgulari sürüyor, kokusu yakinda cikar.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen |Cansu| » Sal Eki 30, 2007 12:32

Türk-Kan, yaralı askerlerimizde sanırım kendi istekleriyle teslim olmuş gibi açıklamalarda bölünmüş ya hani bunlar köstebekmi gibi düşüncelerde aklıma gelmiyo değil :cry: :cry: :cry:
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye

İletiler: 2689

İletigönderen Türk-Kan » Sal Eki 30, 2007 12:45

Silah zoru ile bile olsa böyle konusan Türk askeri olmaz olsun!

"Bize abi kardeş gibi davranıyorlar. Burada gerçeği gördük. Bu gerçekleri gelip halka da anlatacağız"

"Artık ne asker aileleri, ne de gerilla aileleri ağlamasın. Bu iş silahla çözülmez, masaya otursunlar. Güzellikle çözsünler."

Ve son cümlesi de "elimizden geldiğince Türk ordusundan uzaklaşacağız"

Mehmetcik ölür, yine böyle konusmaz! Konussa konussa it soyu konusur!

ilginc bir ayrinti:

Askerlerden birisinin yakın akrabasının daha önce pekaka ile bağlantıları nedeniyle cezaevinde yattığı, tahliyesinden sonra da örgütün dağ kadrosuna katıldığı yolunda bilgiye ulaşıldı. Yetkililer, herhangi bir yakını terör örgütüyle bağlantılı olan askerimize, aynı gözle asla bakılmadığını, askerler arasında memleketlerine göre bir ayrımın da asla söz konusu olmadığını söyledi.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen |Kuralsız| » Sal Eki 30, 2007 13:08

Ben o İtlerin görüntüsünü izledim, konuşmasını dinledim ama ortada ne Türklük gördüm ne de Askerlik...

Kurt sürüsüne karışan ÇAKALLAR bunlar...

Görevlerini icra ettikten sonra emir aldıkları Ş..zlerle beraber inlerine gittiler...

12 Şehit bu p.çlerin yüzünden verildi...

Zorla konuşmuş muş... Ulan hiç bişey bilmiyosan kaç vursunlar... Hiç değilse arkandan Hain demezdik.. Şehit olurdun belki...

Bunların neresi ASKER... Neresi TÜRK ASKERİ... :evil:

''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen Çetin Taş » Çrş Eki 31, 2007 1:15

Arkadaşlar,herşey olabilir.Gerçekten bu adamlar hain olabilir.Ama olmayadabilir ve can korkusu ile öyle abuk subuk konuşmuş olabilir.Veya (umarım böyle olmasını)diğer arkadaşlarının kafalarına tüfek dayanmış vaziyette baskı altında ezberletilen şeyleri söylemiştir o askerimiz.Aslında çok örgüt propagandası kokan bir konuşma olduğu için ben bu ihtimale inanmak istiyorum.
Hulki Cevizoğlu'nun yazısında ise kalabalık PKK grubunun aslında PKK'dan ziyade ABD askerlerinden oluştuğu ve Rice'ın Türkiye'yi operasyon yapmaması için 72 saat oyalamasının sebebinin ABD askerlerinin güvenli bir şekilde çekilmesi için olduğu iddiası var.
Durum bildiğimizden karışık.Sakin olalım.
Kemalistim.Vatanımı her şeyden çok seviyorum.
Kullanıcı küçük betizi
Çetin Taş
Üye
Üye

İletiler: 2354

İletigönderen f@n@t!k » Çrş Eki 31, 2007 10:28

|Kuralsız| yazdı:Ben o İtlerin görüntüsünü izledim, konuşmasını dinledim ama ortada ne Türklük gördüm ne de Askerlik...

Kurt sürüsüne karışan ÇAKALLAR bunlar...

Görevlerini icra ettikten sonra emir aldıkları Ş..zlerle beraber inlerine gittiler...

12 Şehit bu p.çlerin yüzünden verildi...

Zorla konuşmuş muş... Ulan hiç bişey bilmiyosan kaç vursunlar... Hiç değilse arkandan Hain demezdik.. Şehit olurdun belki...

Bunların neresi ASKER... Neresi TÜRK ASKERİ... :evil:

+f@n@t!k

Bir Türk askeri sonuç ne olursa olsun böyle konuşmamalı. Canını kurtarmak için vatanını satan bu şerefsizler yarın birgün can korkusuyla karısını kardeşinide peşkeş çekerler bu itlere.. :evil:
Resim
Kullanıcı küçük betizi
f@n@t!k
Üye
Üye

İletiler: 701

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x