Kaçırılan askerlerimizin resimleri

Genel & Güncel Konular

Kaçırılan askerlerimizin resimleri

İletigönderen Ram » Sal Eki 23, 2007 18:42

Yasaklı bir it sitesinden aldığım resimler. Görmek istemeyip de bakabilecek olanlar için gizlenmiştir...

[hide]Resim
Resim
[img]http://www.hizliresim.com/2007/10/23/292.png[/img]
Resim
Resim
[img]http://www.hizliresim.com/2007/10/23/281.png[/img]
Resim
[img]http://www.hizliresim.com/2007/10/23/283.png[/img][/hide]
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen shadow39 » Sal Eki 23, 2007 18:50

Insallah aklimdan gecen dogru degildir
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!
....
Bu da can d..... efendiye olsun. belgeselci.
"Siz Mustafa demeye devam edin, biz de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletiler: 2230

İletigönderen Türk-Kan » Sal Eki 23, 2007 18:53

Dayanin aslanlar............................................................................
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Sal Eki 23, 2007 19:00

shadow39 yazdı:Insallah aklimdan gecen dogru degildir

Dün, erken saatlerde, örgütün psikopatı geçinen Bohoz Erdal denilen it oğlu it, "askerler bize sığındı" dedi. Burada yayınlamak istemedim. İnşallah diyorum, bu bir psikolojik saçmalıktır, onun -bunun piçlerinin çirkin bir iftirasıdır. Gönlümden de, içimden geçen de bu. Ancak beynim, diğer ihtimali gözardı edemiyor bir türlü...
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Türk-Kan » Sal Eki 23, 2007 19:06

resimleri gördükten sonra bir garip oldum.................................................

Insallah aklimdan gecen dogru degildir
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Gilda » Sal Eki 23, 2007 19:12

soru isaretleri birden cok??...
yalakalar cok oldukca aydinlik tabiki los isikta nazli kiz gibi olur....
Kullanıcı küçük betizi
Gilda
Üye
Üye

İletiler: 1078

İletigönderen ly » Sal Eki 23, 2007 20:00

Sayın Ram
Ben bu formu şimdi tesadüf eseri türk kahvesinin seyredemediğim bölümlerine ulaşmak için uğraşırken gördüm ama istiyerek bilinçli olarak kaydoldum.Sevgili kardeşim kardeşim diyorum çünkü ben 45 yaşında bir öz be öz bir Türk kadınıyım bahsettiğiniz resimleri göremedim.İşin açığı ilk kez bir form sitesine giriyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Başımız sağolusun.Gün gelecek hem dışardakilere hem içerdeki işbirlikçi kavuklu arkalarına gerekli dersi Allah'ın izniyle vereceğiz.Bu topraklar bir zamanlar Damat Feritleri Ali Kemalleri de görmüştü.
Sevgi ve Saygılar
Kullanıcı küçük betizi
ly
Üye
Üye

İletiler: 1

İletigönderen shadow39 » Sal Eki 23, 2007 20:05

Refah partisi iktidarken iki tane askeri pkk rehin almisti.Daha sonra Van milletvekili ki o kopekte bir pkkli idi pazarlikla kurtarmisti(sozde tabiki).O iki askerde itin tekiydi.

Sorum su pusu kuruluyor.Genelde pu pkk iti oldurur.Neden canli tutuyor ve iyi davraniyor.Insallah yukaridaki ornek gibi degildir

Gercekten dusuncemde yanilmak istiyorum
Duy Ulan Soysuz
....

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletigönderen Ram » Sal Eki 23, 2007 20:10

Sayın ly,

Öncelikle hoş geldiniz. "Türk Kahvesi"nin, bizim yüreğimizi yansıttığı için ayrı bir yeri vardır. İlk önce, bunun için üye olduğunuz için sevindim. Resimleri görmeniz için, mesaj göndermeniz yeterlidir. Şu anda, yazdığınız yazı sonucu resimleri görebiliyorsunuz.

Hepimizin başı sağolsun. Dahili ve harici düşmanlarımız, gerekirse halk tarafından püskürtülür. Yeni Ali Kemâller, eskilerini hayli aştı. Hatta öyle yüksek yerlere çıkanlar varki... Yaşınız mühim değil, ruhunuzun genç olduğunu benim gibi herkes yazdıklarınız neticesinde görmüştür. Sizin gibi milli bilinci kavramış kadınlarımızın, genç nesillere örnek olması dileğimle...

Sevgiler & Saygılar

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen Ram » Sal Eki 23, 2007 20:14

Gilda, sorma... ü-Rütük bu siteyi yasaklamasın da, bir de bunlarla uğraşmayalım.

shadow39,inşallah diyelim... Zira bu köpekler psikolojik provakasyon yapmayı iyi öğrenmiş geçen seneler boyunca... Roj denen terörist kanalı, iki askerimizin babasını aramış ve durumları iyi demiş. Babalardan biri kâlp krizi geçirmiş. Bir muammadır gidiyor.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen shadow39 » Sal Eki 23, 2007 20:20

Insallah.Insallah haksiz cikarim
Duy Ulan Soysuz
....

Resim
Kullanıcı küçük betizi
shadow39
Üye
Üye

İletigönderen |Kuralsız| » Sal Eki 23, 2007 21:17

Türk Askeri PKK'nın elinde Rehin durur mu :?:

Bu işte bi pislik var ama... Hakkımızda hayırlısı...
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye

İletiler: 2244
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen CessA » Sal Eki 23, 2007 21:35

:cry: Allah yardımcıları olsun

bir tuhaf oldum ya, gerçekten inşallah aklımızdan geçenler başımıza gelmez
Resim
Kullanıcı küçük betizi
CessA
Üye
Üye

İletiler: 1164

İletigönderen DrunK » Sal Eki 23, 2007 22:44

kafa yorucu, düsündürücü cünkü gördügümüze inanmak bize zor geliyor, umarim yaniliyoruzdur...

ama görüntüler gerçek ise yaziklar olsun demekden baska birsey gelmiyor malesef elimizden...
Kullanıcı küçük betizi
DrunK
acımasız hayat
acımasız hayat

İletiler: 1312

İletigönderen Ram » Sal Eki 23, 2007 23:09

İnternet haberin, iğrenç propagandasına bakın. Hükümet yalakalığı da bu kadar olur. Ayrıca bizler dahil olmak üzere, birçok kişiye pekakalı yaftasını yapıştırdı şerefsizler!

Ateş düştüğü yeri yakar. Bu askerlerin anaları-babaları, durumlarından bihaber. İt örgütü pekaka yayınlamış, ne farkeder¿? Bu resimler herkese ders olmazsa, aynı vak'aların yaşanması kaçınılmaz değil midir¿? Tamam, propagandalarına inanmayalım, yeri gelir gerçekleri dinleriz askerden. Ama kimse beni ve bu fotoğrafları yayınlayanları pekakalı ilan edemez. Özellikle de, pekakayı besleyenlerle işbirliği yapan hükümetin yalakaları! Şerefsizler... Soksan bunları Güney Doğu'ya, giderler korkularından itlerin haberini bile yaparlar...

Ayrıca, bir ANKA da fotoğrafları satmış. Yazıklar olsun...

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=110154

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

Sonraki

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x