Kadına dayağı savunan doktor adayları!

Genel & Güncel Konular

Kadına dayağı savunan doktor adayları!

İletigönderen Türk-Kan » Prş Mar 06, 2008 10:31

Doktor adayları kadına dayağı savundu

'Kadın ve şiddet' anketine katılan tıp öğrencilerinin yüzde 38.7'lik bölümü "şiddete onay verdi" Yüzde 28.5'lik kısmı ise kadının "kendi hatasından ötürü" dayak yediğini savundu.

'Çoğu kadın içten içe dayak yemeyi arzular'

Türkiye'nin önde gelen tıp fakültelerinden birinde gerçekleştirilen "kadına şiddet" konulu anket, tıp öğrencilerinin konuya bakışları açısından son derece çarpıcı sonuçlar ortaya koydu. Üniveritenin adı ve bulunduğu bölgeyi ilişkin detaylar, etik kurulu kararı gereğince açıklanamayan ankete göre, tıp fakültelerindeki gençlerin ciddi bir oranı, şiddeti onaylıyor...

- Ankete katılan kızlı erkekli 173 öğrencinin yüzde 38.7'si "Kadına yönelik şiddeti onayladığını" belirtti. Tıp öğrencilerinin yüzde 28.5'i kadının kendi hatasından dolayı dayak yediğini kabul ederken yüzde 5.3'lük kesim ise dayağın kadına "yararlı" olduğuna inandığını ifade etti.

- Gençlerin yüzde 90.6'sı dayak yiyen kadına yardım edilmesi gerektiğini belirtiyor. Ancak bunların dörtte üçü "kadını döven kişi ceza almasın" diyor.

Ege Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aynur Uysal ile Kudüs İbrani Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muhammad M. Haj-Ya'nın anket yöntemiyle yapılan araştırma "Journal of Family Violence" dergisinin şubat sayısında yayınlandı. Sonuçları SABAH'a yorumlayan Yrd. Doç. Uysal, "Sonuçların böyle çıkması öğrencilerin ataerkil düşünceye sahip olmasından, çocukluk ve ergenlik döneminde aile içi şiddete maruz kalmalarından kaynaklanıyor" dedi.

Resim
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Nihan » Prş Mar 06, 2008 12:20

:kikirik: :kikirik: :kikirik: Dayak tıbbi açıdan faydalı olabilir bacım. Koca karısının saçlarını çekip onu yerde sürüklerse bu, saç derisine masaj olarak adlandırılıp saç dökülmesi için alternatif tedavi yöntemi olarak sunulabilir. Ayrıca yüze vurulan bir tokat, kılcal damarları uyarıp cildin renklenmesine sebep olacağı için estetik açıdan da faydalıdır. Makyaj malzemelerine o kadar para vermeye ne gerek var? Kocan eve geldiğinde önüne yemek çıkarma, kaşındığını ima et, o da seni kaşısın. Kocanın estetik zevki de önemli tabii. Mor rengi tercih edebilir ama siz kaşındınız artık. Yenilen bir yumruktan daha zevkli ne olabilir dünyada. Bu yumruk, beyin faaliyetlerinde bir sarsıntı oluşturup serotonin ve dopamin gibi mutluluk hormonlarının salgılanmasına yol açabilir. Al sana bedava bir tedavi yöntemi daha. Görüyor musunuz kadının cilt ve ruh sağlığı açısından ne kadar faydalı bu dayak. Halkın büyük bir kısmının yoksulluk sınırı altında yaşadığı ülkemizde kadın sağlığı açısından en ekonomik çözüm olarak görülüyor. Bu arada koca da stres attığı için ayrıca spor yapmasına gerek kalmıyor. Dayak sadece kadın sağlığı değil koca sağlığı açısından da önemli faydalar içermekte. Bazı tıp öğrencileri bunun farkında olduğu için milletçe gurur duymalıyız ve tıp fakültelerinde dayağın dozu, yan etkileri, kullanım şekli, hangi hastalıkları tedavi ettiği konusunda dersler verip hatta kürsüler kurarak dünyaya örnek olmalıyız. Yalnız anlamadığım bir şey var: bunca faydaları içinde barındıran dayak, neden Cennet'ten çıkarılmış? :roll:
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen Türk-Kan » Prş Mar 06, 2008 14:36

Nihan, :shock: ögrenmenin yasi yokmus bacim, bu acidan bakmamistim ben.. Cok haklisin :kikirik: :kikirik:
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Ram » Prş Mar 06, 2008 17:28

Kadın ve kocanın, birbirlerine karşı tek taraflı haysiyetsizliği sonucu, yine birbirlerine karşı tek taraflı ve bir tokat düzlemindeki şiddetini, dayak olarak görmediğimi belirterek;

Kılıbığın karısından yediği dayağa güleceğimi, kadının kocasından yediği dayak sonucunda ise, koca denen hayvanın nefes borusunda sigaramı söndürebileceğimi söyleyebilirim. Yine de, Recep İvedik'in, Halime'ye uyguladığı şiddet ile, İtilmiş'in, Kakılmış'a uyguladığı şiddeti bunlardan ayrı tutuyorum. :nargile:
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen Nihan » Cum Mar 07, 2008 14:53

Türk-Kan yazdı:Nihan, :shock: ögrenmenin yasi yokmus bacim, bu acidan bakmamistim ben.. Cok haklisin :kikirik: :kikirik:

Sen daha dur bacım, zaman içinde yaygınlaştıkça daha nice faydaları keşfedilecektir. Bak bir tane daha keşfettim: dayak sırasında veya sonrasında ağlayan kadın döktüğü gözyaşları sayesinde toksinlerden arınıyor. Nasılım? Zihni Sinir haltetmiş yanımda. Bu parlak fikirlerimle eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor da olabilirim hani. Dayak atan bir kocam olsaydı veya dayak yeme potansiyelim bizzat yaşayarak ilgilileri bilgilendirebilirdim ama ikimiz de beceriksiziz bu konuda.
Ram mirime de nefes borusunda sigara söndürme gibi deneysel yöntemleri geliştirme konusunda başarılar diliyorum. Onun müthiş potansiyeli beni adeta büyülüyor. Bilim yolunda mükemmel bir ikili olabiliriz. Ben teorik o pratik yönde çalışırsak bu işi kotarırız gibime geliyor. Sen de üzerinde çalışacağımız konuları tesbit edersin sonra kim tutabilir bizi?
[img]http://img340.imageshack.us/img340/5780/nihanimza1kx5.jpg[/img]
Artık beklemiyorum.
Açık bir kapı gördüm.
Şimdi sevgi şehrindeyim.
Boşuna beklemişim.
Kullanıcı küçük betizi
Nihan
Üye
Üye

İletiler: 832

İletigönderen erenus » Cum Mar 07, 2008 20:43

Kadınlar, dünya üzerindeki en güzel, en narin ve en karmaşık varlıklar.

Bence kadın veya erkek olmak değil, insan olmak önemli.

Bir toplumdaki en önemli medeniyet göstergesi insan kavramını üst seviyelerde tutulmasıdır.

Çoğu kadın içten içe dayak yemeyi arzular

Her halde bu zavallılar kadınları algolagni (acı duyma zevki) hastası zannediyorlar. Acaba hasta olan kim?

Bu hastalığın seyri sırasında, hastanın dayak yemekten mutlu olması ve bunu aşk zannederek yaşaması anlamına geliyor. Neden;zedelenen beden endorfin salgılar. "Endorfin, insan vücudunda ağrıyan dokularda ağrının azalması için beyin dokuları tarafından üretilen hormonlara verilen isimdir. Hormonun işlevi, ağrının şiddetini azaltmak ve vücuda daha az rahatsızlık vermesini sağlamak için sinirleri uyuşturmaktır."

Bahsi geçen doktor adayları arasında akıl sağlığı taraması yapılmalı!

"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
erenus
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 423

İletigönderen gokdeniz » Cum Mar 07, 2008 21:37

nihan kardes ,izninle zihniye sinir diyecem :) oldum gulmekten , sen cok yasa emi !
vallah sadistlerle mazoistler arasinda kaldik :)))
ram'a bak siddete karsi mesaji siddet kokuyor :)))
erenus kardes iyi soylemis bu doktorlarin hepsini akil sagligi taramasindan gecirecen ..
Kullanıcı küçük betizi
gokdeniz
Üye
Üye

İletiler: 202

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x