Kalemler&Kılıçlar - 12 / 30 / 07

Halil Nebiler soruyor, Prof. Dr. Yalçın Küçük yanıtlıyor...

Kalemler&Kılıçlar - 12 / 30 / 07

İletigönderen Ram » Çrş Oca 02, 2008 20:14

Gazeteci İdris Akyüz soruyor, Prof. Dr. Yalçın Küçük yanıtlıyor…

[img]http://img184.imageshack.us/img184/8153/kkkry1.jpg[/img]

Görüntü: XVID 23.98fps [Stream 00]
Ses: MPEG Audio Layer 3 48000Hz stereo 101Kbps [Stream 1]
Süre: 48 dk. 29 sn.
Boyut: 299 MB
Çözünürlük: 544x416

Şifre
guncelmeydan

Linkler
Bölüm I
Bölüm II
Bölüm III
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Fakat ihtimâl, bazı kafalar kesilecektir!
Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletiler: 8167

İletigönderen orhunefe » Çrş Oca 02, 2008 20:21

Çok sağol Ram ellerin dert görmesin...
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Oca 02, 2008 22:30

Ram, ellerine saglik mirim.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen Adsız » Prş Oca 03, 2008 2:34

Teşekkürler
Kullanıcı küçük betizi
Adsız
Üye
Üye

İletiler: 175

İletigönderen galem » Prş Oca 03, 2008 14:41

Yalcin Kucuk hakkinda ilginc bir veri, kaynak:international press institute
169 dan dolayi hapse girdigini felan bahsediyor beni etkileyen hapse girmesi degil,
pkk nin mucadelesi hakkinda Holy Struggle (kutsal mucadele) sifatini yakistirdigi icin 7 bucuk yil hapis cezasi verilmesi oldu...1999
http://www.freemedia.at/cms/ipi/freedom ... &year=1999
kaynak da sakatlik yok gibime geliyor
indiana universitesinde ocalan la yaptigi soylesinin kitabi da varmis ama ulasamadim kendi universitem online link saglamadi...
devam dusunce turlarina...
ha soru ya o yalcin kucuk ile bu yalcin kucuk ayni kisi mi?
Gel sen de kır elindeki benlik kâsesini!
Yürü O’na açılan yolda son hadde kadar!
Duyacaksın her bucakta ezelin sesini..
Tüllensin hep ufkunda solmayan bin bir bahar...
Kullanıcı küçük betizi
galem
Üye
Üye

İletiler: 28

İletigönderen Ram » Prş Oca 03, 2008 15:13

galem, o Küçük o... :) Bu bir şey değil, daha neler var neler. Yalçın Küçük'te bir miktar ***culuk kalmış eskilerden dillendirmesede, duygusal Marksizim'in bu yaştaki sonuçları. Prostat gibi bir şey yani... Arada bir ağzındak kaçırıyor. Ancak, bu ülkenin-milletin asıl düşmanlarıyla savaşan, nadir kişilerden biri. Geçmişi yüzünden pek güvenmem, didik didik ederim, varsa yanlışını bulurum, doğrudan ayıklarım. Şu ana dek, Küçük'ün sahte müritleri dışında çok sorun olan bir şey yok. Gayet iyi götürüyor programını da...

*** :arrow: İt başı
Mevzuubahs olan; millete saltanatını, hâkimiyetini bırakacak mıyız, bırakmayacak mıyız¿? meselesi değildir. Mesele, zaten emrivâki olmuş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, behemehâl, olacaktır. Burada içtima edenler, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce muvafık olur. Aksi takdirde, yine hakikat usûlü dairesinde ifade olunacaktır.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

İletigönderen MasB » Cum Oca 04, 2008 12:09

cok tsskler RAM ellerıne saglık
Kullanıcı küçük betizi
MasB
Üye
Üye

İletiler: 11

İletigönderen erenus » Cum Oca 04, 2008 20:28

RAM ellerıne saglık.

"Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerimi inkâr edenler ve bana taan edenler çıkabilir. Hattâ bunlar benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidir ki, bu fikirler, Hind'den, Mısır'dan döner, dolaşır gene gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur!"

Resim
Kullanıcı küçük betizi
erenus
Bilim Adamı
Bilim Adamı

İletiler: 423

İletigönderen Ram » Cum Oca 04, 2008 21:11

Rica ederim.

Küçük hoca, bir saate nasıl da sığdırıyor bu ağır konuları... Gerçekten programı iyi götürüyor.

Kullanıcı küçük betizi
Ram
Zûlme Karşı İsyan!

Re: Kalemler&Kılıçlar - 12 / 30 / 07

İletigönderen master2 » Sal Ara 08, 2009 15:22

2. ve 3. linkler rapidden silinmiş, bunların yüklenmesi mümkün mü acaba ? Öyle bir durum olursa gerçekten çok iyi olur. Youtube da hocanın izlemediğim programlarını izliyordum. 30 Aralıktaki programı çok verimli geldi bana, Guncelmeydan da vardır dedim, varmış fakat ilk linki indirdikten sonra ikinciye yönelirken hata verdi, link silinmiş. Arşivinizde programın codecleri varsa yüklerseniz sevinirim. Tüm yönetime şimdiden teşekkürler.

İyi çalışmalar.
Kullanıcı küçük betizi
master2
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen orhunefe » Sal Ara 08, 2009 16:54

master2 yazdı:2. ve 3. linkler rapidden silinmiş, bunların yüklenmesi mümkün mü acaba ? Öyle bir durum olursa gerçekten çok iyi olur. Youtube da hocanın izlemediğim programlarını izliyordum. 30 Aralıktaki programı çok verimli geldi bana, Guncelmeydan da vardır dedim, varmış fakat ilk linki indirdikten sonra ikinciye yönelirken hata verdi, link silinmiş. Arşivinizde programın codecleri varsa yüklerseniz sevinirim. Tüm yönetime şimdiden teşekkürler.

İyi çalışmalar.

30 Aralık 2007 programının tamamını buradan izleyebilirsin. http://www.youtube.com/view_play_list?p ... 510ADE2812
Kullanıcı küçük betizi
orhunefe
Üye
Üye

İletiler: 452

İletigönderen master2 » Çrş Ara 09, 2009 21:27

Gerçekten çok teşekkür ederim, kolay gelsin :)
Kullanıcı küçük betizi
master2
Üye
Üye

İletiler: 3

İletigönderen arsipel » Çrş Ara 09, 2009 23:59

Sayın güncelmeydan yetkilileri , link 2 ve 3 nolu olanlar silinmiştir. Acilen bir el atabilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla.
Kullanıcı küçük betizi
arsipel
Üye
Üye

İletiler: 116

İletigönderen emanet » Sal Ağu 10, 2010 1:04

teşekkürler acaba kalemler ve kılıçlar serisini yenilemeniz mümkünmü tüm linkler ölü
Kullanıcı küçük betizi
emanet
Üye
Üye

İletiler: 12

İletigönderen adem3 » Sal Ağu 10, 2010 20:53

emanet yazdı:teşekkürler acaba kalemler ve kılıçlar serisini yenilemeniz mümkünmü tüm linkler ölü

Bende minnettar kalırım.
Kullanıcı küçük betizi
adem3
Üye
Üye

İletiler: 19

Şu dizine dön: Kalemler ve Kılıçlar

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x