Kanal Biz de yayinlanmaya baslayan Ankara Rüzgârıni

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Kanal Biz de yayinlanmaya baslayan Ankara Rüzgârıni

İletigönderen kush » Sal Nis 28, 2009 23:03

Merhabalar.

Mustafa Balbay ikinci kez tutuklandiktan sonra Kanal Biz de yayinlanmaya baslayan Ankara Rüzgârı adli programinin da sizlerin eskiden oldugu gibi sabit verilen Izlenceler icinde sunulmasini diliyorum. Umarim bu sizler icin mümkündür.

Istemeye istemeye bu konuda ikinci bir konu basligi aciyorum. Israrimin sebebi ise hala tatmin edici bir cevap alamamis olmam. Beni yanlis anlamayin amacim sizleri SIKIStirmak degil. Hata ve hata forum icin canla basla calistiginizin farkindayim. Fakat "Ankara Rüzgârı" Mustafa Balbay in tutuklanmasina ragmen kanal biz de yayinini sürdürüyor. Bir ekol yaratmis bu programdan (gereksiz yere?) mahrum kalmak cok üzücü. Ben yurdisinda yasadigimdan dolayi sadece Internet üzerinden izleyebiliyorum (o günkü baglatiya bagli olarak ne kadar mümkün olursa iste). O yüzden ister istemez her bölümü izleyememekteyim.

Umarim yakin zamanda sizlerin bizleri alistirdiginiz gibi bu programi bizlerle paylasirsiniz. Simdi den sizlere tesekür ediyorum.

not:
Eger sizler icin bir faydasi olursa sizler icin bu programi internet yayinindan düsük kalitede de olsa kopyalayip sizlerle Rapidshare üzerinden de paylasirim.
kalbinizdeki vatan ve bayrak sevgisine selamım olsun!

ya istiklal ya ölüm!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
K. ATATÜRK 20 Ekim 1927
Kullanıcı küçük betizi
kush
Üye
Üye

İletiler: 905

İletigönderen Türk-Kan » Sal Nis 28, 2009 23:11

Ayni konu hakkinda birden fazla baslik acmanin bir anlami var midir...? http://www.guncelmeydan.com/forum/ankar ... 20453.html
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x