Kaos ve bahar beraber geliyor / Hüseyin Hakkı KAHVECİ

Kaos ve bahar beraber geliyor / Hüseyin Hakkı KAHVECİ

İletigönderen Başkomutan » Cum Mar 30, 2012 0:38

Kaos ve bahar beraber geliyor

Eski ABD büyükelçisi Rose Wilson,hani Polis’in,Anayasa mahkemesinin bazı üyelerinin giderek şikayet ettikleri Rose Wilson. Sözüm ona AKP iktidarının yapacak olduğu icraatların önünü CHP’nin kestiğini ve bir türlü sıkıntıdan kurtulamadıklarını söylediği büyükelçi.

Eski veya yeni ABD büyükelçilerine bayağı bayağı şikayet edilmiş bir muhalefet var. Sözüm ona müslüman ve dindar olduğunu söyleyenler ABD’yi dindar müslüman kardeşleri olarak görmüşler.Halbu ki Peygamber efendimiz diyor ki
KÜFÜR TEK MİLLET’tir.

Wikileaks belgelerinde yazılan notlara göre eski ABD Türkiye büyükelçisi ve istihbaratçı Wilson iletmiş olduğu mesajda şöyle bir bilgi aktarıyor.

- Başbakan Erdoğan Türk ordusuna karşı giriştiği operasyona başarıyla devam ediyor!

-Artık Ordu komutanları ‘terörist’ konumunda ! Hayaller gerçek oldu…

-Bundan sonraki adım Kenan Evren ve Tahsin Şahinkaya’nın yargılanmasında.

-Bu gibi yargılamalar Türk askerinin gözden düşürülmesinde ileri bir adım olacak.

-Tüm bu tutuklamalar, halkı ve siyasi çevreleri, tartışmalı Anayasa değişikliğini iknaya zorlayacak.

-Bu tutuklamalar, orduda, yargıda,siyasette, bu değişimi kısıtlamak isteyenleri korkutacak.

-Halk bu tutuklamalar konusunda fazla ses çıkarmıyor…

-Yargılamalar, Türk ordusuna darbe indirirken aynı anda iktidarı da yıpratıyor..

Yani KAOS planı adım adım işliyor.Tıpkı ABD’nin eski Türkiye büyükelçisi Ross Wilson’un. Wikileaks 2008 belgelerinde yazdığı gibi açıklanmıştı.

Türk silahlı kuvvetleri içinde Atlantikçi, Milliyetçi ve Avrasyacı unsurlar olduğu ve bunlardan son iki Genel Kurmay Başkanının (Başbuğ tutuklandı) ABD çıkarlarına ters düştüğü ‘tasfiye’ edilmeleri gerektiği yazılıydı. Acaba TSK’da bu isimlerin kim olduğunu ABD büyükelçisine kimler iletmiş? Hangi Polis şefi mi diye sorsak .Ya da hangi yargıç…

Bir yanda Suriye, İran, Rusya tehditi altındayız . Askeri hareketlilik var, Türkiye’nin dört bir yanında.Bir yanda da ordu tarumar, terör çeteleri dimdik ayakta.İşte gerçek bu .Şaşırmış millet ,halk şaşkın. Amaçlanan buydu.Operasyon devam ediyor.2012’nin ilk 10 gününde olanlara bakın.

* Uludere ABD bombalarıyla patlatıldı. Bir emekli genel kurmay başkanı içeri alındı ve tutuklamalar devam ediyor.

* Barzani, Karayılan ve içerdeki PKK’lılar, açıkça KÜRDİSTAN devleti için savaşa başlayacaklarını ilan ettiler. Baydemir ayrı bayrak dedi. Ve Kışanak ‘uluslar arası camia’ya ‘katliam gördükleri’ gerekçesiyle başvuru yapacaklarını duyurdu.Hani devamlı surette birileri düğmeye bastı deyip duruyorlar. Evet küreselci ve Türkiye’yi parçalamak isteyenler düğmeye bastı.

Barzani yumuşak bağımsızlık ilanı açıklamaları yapıyor. BDP alanlarda sertleşiyor.2012 Nisan ayında büyük bir kalkışma için zaman tamam diyor Amerika.
Türk ordusu darmadağın, PKK’ bitiyor dediler. Altı şehit verdik. PKK ve uzantıları örgütlü.Komşularımızın hiç birisi ile el bile sıkışamıyoruz.

Bizi arkadan vuran ,ihanet eden ,güvenilmez ülke olarak görüyorlar. Aslında Türk milletini değil. İktidarı bu şekilde görüyorlar. Herkesin istemediği bir iktidar var.Fakat her seçimde oylarını artıran ve iktidar olan iktidar var.Eğer biz bu memleketin evladı ve Türk milleti’nin bir ferdi isek önümüzde ki facia öncesinde safları sık tutarak bir araya gelelim.Yoksa namaz kılmayı bırakın boş arazide bile yürüyemeyiz.

Hüseyin Hakkı KAHVECİ - 30 Mart 2012
Anayurt
Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler!

Eğer bir milletin kurtarıcıya gereksinimi yoksa artık millet olmuştur
Sakın kurtarıcı bekleme‚ yoksa sana karşı olan vazifemi yapamadım sayarım

Türk milletinin büyük millet olduğunu bütün medeni alem, az zamanda, bir kere daha tanıyacaktır

Beni hatırlayınız
Kullanıcı küçük betizi
Başkomutan
Genel Yetkili
Genel Yetkili

İletiler: 2297

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x