Karakola bombalı saldırı: 1 şehit, 2 yaralı

Güncel Meydan | Güncel Haberler Köşesi

Karakola bombalı saldırı: 1 şehit, 2 yaralı

İletigönderen Türk-Kan » Sal Eyl 25, 2007 19:44

Tunceli'de ekmek arabası ile karakola bombalı saldırı düzenlendi.

Tunceli Kocakoç Karakolu'na ekmek götüren sivil araca yerleştirilen bomba nizamiye girişinde patladı. Olayda, 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde çıkan çatışmada ise 1 astsubay şehit oldu.

Yaralılar askeri helikopterle Elazığ Askeri Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi. Bombanın türünün belirlenmesi için çalışmalar başlatıldı.

ŞIRNAK'TAN DA 1 ŞEHİT

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde ise güvenlik güçlerince sürdürülen operasyonlarda 1 astsubay şehit oldu.

Beytüşşebap ilçesi İncebel Dağı bölgesinde güvenlik güçlerince sürdürülen operasyonlar sırasında bir grup teröristle çatışma çıktı.

Teröristlerin açtığı ateş sonucu Astsubay Hüseyin Ateş, şehit oldu. Bölgede operasyon sürüyor.

KİMLİKLER AÇIKLANDI

Tunceli'de jandarma karakolu yakınında meydana gelen patlamada şehit olan asker ile yaralanan askerlerin kimlikleri açıklandı.

Tunceli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Tunceli'ye bağlı Kocakoç köyündeki Jandarma Karakol Komutanlığına gelen erzakın güvenlik amacıyla karakol dışında kontrol edilmesi sırasında teröristlerce daha önce döşenen patlayıcının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu Jandarma Er Murat Yıldız'ın şehit olduğu bildirildi.

Patlama sonucu, Jandarma Uzman Çavuş Ömer Torun ve Jandarma Er Ferhat Bozkurt'un ağır, Uzman Çavuş Erkan Demir ve Jandarma Er Süleyman Taş'ın hafif yaralandığı kaydedildi.

Kaynak
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye
 
İletiler: 6735
Kayıt: Pzt Şub 19, 2007 20:56

İletigönderen |Kuralsız| » Çrş Eyl 26, 2007 13:11

Yaralı Askerlerimize acil şifalar , Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum...

Milletimizin başı sağolsun...

ölenler ne için ölüyorlar :?: Vatan için mi :!:
''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye
 
İletiler: 2244
Kayıt: Pzr Şub 25, 2007 13:25
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

İletigönderen |Cansu| » Prş Eyl 27, 2007 13:26

Efsane_38 yazdı:Yaralı Askerlerimize acil şifalar , Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum...

Milletimizin başı sağolsun...

ölenler ne için ölüyorlar :?: Vatan için mi :!:



:( :( :( :( Allah Rahmet etsin mekanları Cennet olsunn :(
Irak’ta savaşan ABD’li kahraman bay ve bayan askerlere, en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en kısa zamanda dönmeleri arzusuyla dua ediyoruz.”
“We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.”
By Recep Tayyip Erdogan
The Wall Street Journal
March 31st, 2003
Kullanıcı küçük betizi
|Cansu|
Üye
Üye
 
İletiler: 2689
Kayıt: Cmt Nis 21, 2007 16:43


Şu dizine dön: Haberler

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 1 konuk

x