Kavuşma umudu!

Forumda gereksiz, yanlışlıkla açılmış veya kilitlenmiş başlıklar buraya taşınır.

Kavuşma umudu!

İletigönderen erdhm » Çrş Nis 25, 2007 12:29

Gittiğin günden beri sana kavuşabilme umuduyla sadece nefes aldım.her aldığım nefeste bile sen vardın.her baktığım yerde sen,her baktığım kızda sen, her kurduğum hayalimde sen,herşeyde biraz sen vardın.dayanamaz olmuştum artık sen olmadan senle yaşamaya,anıların verdiği acıya,artık vazgeçmiştim sensiz bu dünyada sadece nefes almaya.ama bendeki aşkın öyle büyüktüki, ölsemde seni unutamıyacamı anladım o anda.ve yine sana kavuşabilme umuduyla sadece nefes almaya devam ettim.sana olan aşkım gözümü kör ediyordu artık,denedim bi kaç kez sana olan aşkımı anlatmaya,ama sen anlamadın,yalan dedin,olamaz dedin,inanmadın,inanmak istemedin,beni artık sevmedini söledin!hayatımda başka biri var onu çok seviyorum demiştin.Bu sölediklerinede ben inanmadım,inanamadım,inanmak istemedim.Ne yapacamı bilemez olmuştum,yıkılmıştım hele o artık hayatımda başka biri var onu çok seviyorum deyişin,bitirmişti beni.ama bendeki seni bitirememişti.zaman geçiyordu sensiz sadece nefes almaya devam ediyordum.geçen zamanda umudumu yitirmeye başlamıştım,artık senle bi arada olamıyacamızı sanmıştım,senin yerine başka birini koyabilecemi sandım,denedim ama olmadı,onlarda seni bulmaya çalıştım ama olmadı,seni sevdiğim kadar kimseyi sevemiyecemi anlamıştım,aradan bayağı zaman geçmişti,ve yine dayanamayıp denedim sana olan aşkımı anlatmayı,sen yine inanmadın,istemiyorum dedin,sana güvenemiyorum dedin,belki çok önce olurdu ama artık sanmıyorum dedin.Ama benden sonra başka birisiyle olmadını,başkasını seviyorum deyişinin yalan oldunu öğrendim ve benim ilk ve son oldumu söledin.bana döneceni sölemesende,sana olan aşkım dahada büyümeye başladı.çünkü sende daha elin olmamıştın hala benimdin.devam ediyorum sadece nefes almaya sana kavuşmak umuduyla,bu dünyada kavuşamassam inanıyorum öteki dünyada sana kavuşacağıma.ilk ve son aşkıma...
Kullanıcı küçük betizi
erdhm
Üye
Üye

İletiler: 47

Şu dizine dön: Güncel Meydan Çöp Tenekesi

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 0 konuk

x