Kemalist Türkiye, İslam’ın aşağılanmasını temsil eder

Kemalist Türkiye, İslam’ın aşağılanmasını temsil eder

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Kas 03, 2008 20:48

İşte her şeyi anlatan satırlar

Bakın CIA kafası Mustafa Kemal'i nasıl tanımlıyor.

ŞİMDİLERDE, eski CIA şefi Graham Fuller’in kitabını övüyorlar... Demiş ki: "Türkiye yüz yıl sonra yeniden büyük güç oldu."

O kitapta bir paragraf daha var. Ankara’nın eski CIA uzmanı şöyle diyor:

"Kemalist Türkiye, Müslümanlar ve özellikle Araplar ile Türklerin kadim bağlarının tümüyle reddini temsil etmektedir."

"Daha da ötesinde Kemalist Türkiye, İslam’ın bir din olarak aşağılanmasını..... Müslüman gücünün zayıf düşürülmesini temsil etmektedir."

İşte budur...

Mustafa Kemal ve arkadaşlarının emperyalizme karşı mücadelesini ve çağdaş devlet projesini sürekli olarak "din düşmanlığı" gibi göstermeye çalışan kafa işte budur...

CIA kafası...

Bu kafa ve tespit, "ılımlı İslam modeli"ni ortaya atmıştır.

Kravatlı "snop"ların, Washington’da "çabuk yükselmek" için Potamak Nehri’ne doğru bakarak, "Müslümanlar nasıl ehlileştirilir" diye sordukları yerdir orası...

"İncil’e uygun Kuran... Emperyalizme uygun Müslüman" projesi böyle çıkmıştır.

Düşman Sovyet mi?

Türkiye’de Müslümanlığı destekleyin. Solcuları asın... Gladio’yu kurun. Afganistan’da Taliban’ı silahlandırın...

Düşman İran mı?

Türk ordusunu önemseyin. Dini ve etnik kimliği kullanın. Arabı Türk’e, Kürt’ü Türk’e...

Budur işte o kafa...

Kitabın adı Yeni Türkiye Cumhuriyeti... Fuller’in kitabını okuyunca "Bush kafası"nın, dini, etnisiteyi, gücü ve parayı kullanarak dünyayı ne hale getirdiği daha iyi anlaşılıyor.

Ne yazık ki, bugüne kadar dünyayı "siviller" değil, bu paranoyak "CIA kafalılar" yönetti.

Fatih ÇEKİRGE, 3 Kasım 2008

Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletiler: 6735

İletigönderen tuba » Pzt Kas 03, 2008 22:30

"Daha da ötesinde Kemalist Türkiye, İslam’ın bir din olarak aşağılanmasını..... Müslüman gücünün zayıf düşürülmesini temsil etmektedir."

Bu lafı edebilmek için sadece paranoyak CIA kafalı değil, aynı zamanda Allah'ın cahili olmak lazım gelir...

Hatırlıyorum da diğer bir CIA kafalı Bush, daha başkan seçilmeden önce gazetecilerle yaptığı bir röportajda, bugün bombaladıkları ülkelerin harita üzerinde nerede olduğunu bile bilmiyordu...şimdi dünyayı yönetiyor bu zihniyet...
Kullanıcı küçük betizi
tuba
Üye
Üye

İletiler: 1113

İletigönderen Türk-Kan » Pzt Kas 03, 2008 22:41

tuba, bu düsünce yeni degil ki... Ingilizler, Yunanlar mandacilara, hilafetcilere nursuzlara sufle ettiler, simdi de CIA fetosculara, neo-osmanlilara, bilmemkacinci cumhuriyetcilere, liboslara fisildiyor. Gerci artik bas bas bagiriyor. Etraf, bu söylemle beyinleri yikanmis binlerce kelebek kayniyor.

Emperyalizme uygun müslüman... Istedikleri cok acik.
Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.

Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır.
Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

İletigönderen kaye » Pzt Kas 03, 2008 23:51

Aslında onları çok iyi anlıyorum, yanlış anlaşılmasın, anlıyorum demek destekliyorum demek değil, peki ne demek o zaman; düşman düşmanlığını elbette yapacak demek.
Emperyalistler, dünyada emperyalizme karşı kazanılan ilk ve en büyük savaşı unutamayacaklar, Kemalizm'e ve Atatürk'e pek tabii ki düşman olacaklar, her fırsatta O'nu aşağılayacaklar, O'na düşman yaratacaklar. Bu yolda nasıl ilerlediklerini de yukarıdaki yazı gayet güzel anlatıyor.
Tamam, gavur gene gavurluğunu yapıyor ama benim hala ve kat'a anlayamadığım şey, bu kadar çok kelebeğin nasıl türediği ve hiçbirisinin de gerçeği göremediğidir.
Üstelik herşey bu kadar aşikarken, bu kadar gözlerine sokulurken..
Demek ki sokulan yerde bir yanlışlık var...

...
Kullanıcı küçük betizi
kaye
Üye
Üye

İletiler: 1036

İletigönderen Türk-Kan » Çrş Kas 05, 2008 22:06

Kullanıcı küçük betizi
Türk-Kan
Kuvva-i Milliye

Şu dizine dön: Gazete Köşe Yazarları

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 3 konuk

x