Kenan Evren Kışlası'nın Tabelalarını Sökeriz !!!

Genel & Güncel Konular

Kenan Evren Kışlası'nın Tabelalarını Sökeriz !!!

İletigönderen |Kuralsız| » Cum Mar 09, 2007 23:19

[img]http://www.doguturkistan.net/hilal/haber/2007/03/sehit.anasi.gif[/img]ÇÜNKÜ EVREN İHANETİNİ İFŞA ETTİ
Türkiye’nin daha hızlı parçalanması için eyaletlere bölünmesini isteyen ve “kürdistan kuruldu” diyen eski Gayr-ı Meşru Cumhurbaşkanı Kenan Evren bu sözleriyle halkımızın zaten bildiği ihanetini ilan etmiş oldu.


12 Eylül’de yüzbinlerce gözaltının, onlarca cinayetin ve işkencelerin emrini veren kişiydi Evren. Cumhuriyetin en azılı halk düşmanlarından birisi olarak tanındı. Ve ömrünün sonunda çıplak kadın resimleri yaparken akp’nin faaliyetlerinden aldığı cesaretle ölmeden cürüm işlemeye devam ediyor.

Geçen yıllarda 12 eylülden itibaren ipleri tamamen amerikanın eline verdiğini itiraf etmişti şimdi de sözde kürdistan’ın kurulduğunu adeta hak görerek ilan ediyor.

Ey Evren senin sonun 60 milyon Türkü şehit eden Stalinden bile daha kötü olacak. Adın katil, vatan satan, vatan parçalayan, diktatör, darbeci diye anılacak. Bu ülkeyi birinci dünya savaşında telef eden ittihatçılar kadar bile kıymetin olmayacak.


-----------------------HABER------------------------

YEDİNCİ Gayr-i Meşru Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in, eyalet sistemi ve Kürtler ile ilgili sözleri büyük tepki topladı. Evren’in sözlerine en büyük tepki, İstanbul Şehit Anaları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nden geldi. Evren’in açıklamaları karşısında büyük bir hayal kırıklığına uğradıklarını söyleyen Dernek Başkanı ve şehit annesi Pakize Alp Akbaba, “Artık Kenan Evren’e ‘Paşa’ demeyeceğiz” diyerek tepkisini ortaya koydu. Evren’in AKP Hükümeti’ne destek çıkmak için böyle bir açıklama yapmış olabileceğini savunan Akbaba, “Kenan Evren, tüm askerlerden ve şehit analarından özür dilemeli” dedi.

Şehitlerin kemikleri sızladı

Leyla Zana ile görüşebileceğini söyleyen Kenan Evren’i eleştiren Akbaba, “Şehit anaları olarak kendisi ile görüşmek istedik; fakat bize randevu vermedi. Şimdi ise PKK ile bağları herkes tarafından bilinen bir kadın ile görüşeceğini söylüyor. Bunun kabul edilebilir bir yanı yok” dedi. 1993 yılında Van Başkale’de oğlunun şehit olduğunu hatırlatan Akbaba, Evren’in açıklamalarının, hem oğlunun, hem de diğer tüm şehitlerin kemiklerini sızlatacağını söyledi.

Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı gibi önemli görevler üstlenmiş bir ismin bu tarz açıklamalar yapmasını yadırgadığını aktaran Akbaba, Kenan Evren’in yaşlılıktan dolayı böyle bir açıklamalarda bulunduğunu öne sürdü. Akbaba, “Kenan Evren’in açıklamaları onun şanına yakışmadı” ifadesini kullandı. “Kenan Evren’in konuşmaları PKK’ya destek vermekten başka bir şey değildir” diyen Akbaba, sözlerine şöyle devam etti:

Askerin emeklisi olmaz

“Kenan Evren, neden Türkiye’de ihtilal yaptı? O zamanki aklı ile şimdiki aklı aynı değil mi? Ben şehit anası olarak kendimde konuşma hakkını görüyorum. Askerin emeklisi olmaz. Asker her zaman askerdir ve söyleyeceği sözleri iyi tartmalıdır. Cumhurbaşkanlığı ve Paşalık unvanı olan bir kişinin bu tarz konuşmalar yapması yakışık almaz. Evren’in, AKP Hükümeti’ne destek çıkmak için böyle bir açıklama yaptığını düşünüyoruz. Evren, Türk Ordusu’ndan, şehit analarından ve gazilerimizden özür dilemelidir. Yoksa gider, İstanbul’daki Kenan Evren Kışlası’nın tabelalarını sökeriz. ”



Kaynak



NE PAŞASI TAM BİR MAŞA

''Hayattaki yegane üstünlüğüm Türk doğmaktır! Muhterem milletime şunu tavsiye ederim ki; sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki cevher-i asli'yi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an feragat etmesin."
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

Ruhun Şad, Mekanın Cennet Olsun Türklüğün Yüce Başbuğu ATATÜRK
Kullanıcı küçük betizi
|Kuralsız|
Üye
Üye
 
İletiler: 2244
Kayıt: Pzr Şub 25, 2007 13:25
Konum: Gecenin Kıyısından Karanlığın Tam Ortasından |K@yse®ciyes|

Şu dizine dön: Genel - Güncel Konular

Kİmler çevrİmİçİ

Bu dizini gezen kullanıcılar: Hiç kayıtlı kullanıcı yok ve 2 konuk

x